Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, tudom, ezért is néztem be ide
Ha érdekel az enyém eladó! De csak pénzre cserélhető.
bővebben telefonon.
A tulajra.
Üdv a V2-eseknek! Egyre inkább azon agyalok, hogy sv-re cserélem gixeremet, de mivel az anyagiak korlátozottak, így max a karbis své jöhet szóba . Tudom, hogy egy nagyon jó konstrukció ez is, de esetleg van valami amire különösebben figyelni kell az általános dolgokon kívül? Valami gyenge pontra gondolok... Grazie előre is
5000 Ft
én nem piszkálom, még nyomatékkulcsom sincs...
Átadod Sanyinak az élvezetet?
Köszi! Meg a bizalmat is, hogy "beleengedem". Majd inkább tsanyi :-).
Egyszerűen leiebbengeded a villakiflibe a telószárakat.Nekem 7mm-t sikerült ,ez a határ különben beleüt az alsó kifli a porvédőbe.Sokkal jobb lett a kanyarodás ,és csökkent az egykerekezési hajlam.Ja és a csővázas 650-em van.
Jó.Öcsém most állt be hozzád.Szerintem akkor hétfő lesz belőle.
Zoli 32-nek írom! Délután 5 Felé tudtok jönni az olajért!
éééééés ki van írva egy másik fórumban a másik siteon, vagy itt nem figyeltem elég figyelmesen?
Megérkezett a motul 5100 10W40 olaj akciósan !
Aki kért annak ez jó hír lehet!
Hát 16.-án már cseszheted.
Amúgy ha kinézel és teccik az idő 15.-én és még kedved is van akkor gyere.Pontos kezdés még passz szerintem nyolc fél kilencre ki lehet írni úgyis lesz késő,tehát kilenc előtt tuti nem indulunk.
hogyan ültetted az elejét? nekem Sanyi-féle rugócsere után magasabb lett. Valószínűleg a friss rugókkal most van gyári magasságon, de már megszoktam a lentebbi pozícióját. vagy neked ezresed van? (asszem különbözőek a lehetőségek a beengedés terén...).

Sanyi, szerinted le tudjunk engedni kicsit az elejét?
jelentkezési határidő? :)
Kiakartam hozni ma a vasat de nemelkezdett esni az eső
1. Én (budmyke)
2.Roadking (én)
3.zoli32
4.
5.
6.
Akkor te ugyanazt csináltad 12 évesen mint én ,csak az én fateromnak akkoriban talán rigája volt.
Így néz ki a gumim:
első teló megültetve ,rugó gyári , kb 13-as olaj picit több az előírásnál.Hátul a rugóerő a maxtól eggyel visszább. Ja és 67 kilo vagyok nyáron!
akkor én... 12 évesen álmodoztam arról, h mikor fog vinni apám a vadonat új Simsonjával, és vajon mikor vezethetem. Majd este 9 fele gondolom ágyba zavart anyám. Nagyából ezt csinálhattam 12 évesen
1. Én (budmyke)
2.Roadking (én)
3.
4.
5.
6.
Ha jó idő lesz akkor a Balcsin találkozunk, mivel Pécsről jövök
'94-ben barkaszoztam ,élmény volt Gödöllő -Somogy -megye! De hát akkor te még .....
Kérlek titeket kezdjük el összeírni ki jön 15-én!
Csak, hogy tudjak egy kb létszámot!

1. Én (budmyke)
2.
3.
4.
5.
6.
.....