Na olvastam.Ha találsz jóárasítva két elsőtelót kérdezz rá az árára.Szerintem hidakkal együtt.Egyenlőr csak kérdezz pízem nincs de teccik a fejjel lefelé teló.
Apropó állítható feszítésben és csillapításban a raptoré?
Ja lezúzni eszem ágában sincs de azért jó tudni hogy nem a magyar találékonyságot kell elővenni ha nagyobb a gond..csak a pízztárcát ami meg sürűn lapos
aja rövidebbre vettem csak nem olvastam el újra hanem egyböl nyomtam a küldést
Végülis egyből mailban megkérdeztem tőle hogy mizu raptor alkatrészekkel..a beülősdihez meg el kell olvasni a cagiva klubbos írását hogy értsd..tudom nem ide tartozik de ríttam eleget itt hogy sehol semmi a géphez..és lőn csoda mégis van
Namost egy mély levegő szúúúúszzzzáááááááá a két füledet megfogva és kezd előlről mert egy kukkot sem értettem a második feléből.
Minek neked annyira alkatrész le akarod robbantani a gépet?
Kérdés!
A blokk aljára ugye állandóan verődik a hideg viz sár stb ha épp elkap a rosz idő..és elég ronda a nyoma..az önindító meg környéke tökre ba van mattulva foltosodva..úgy néz ki mint valami 100 éves alu darab..mit lehet ezzel kezdeni?Valahogy renoválni kéne..
Gondolom a fő gond hogy a forró cuccra hideg víz verődik aztán kikezdi előbb utóbb
Na vége a nak...van alkatrész ellátást a vashoz
A Furioso-nak küldem mailt és bármilyen gyári dogot be tudnak szerezni 2-3 héten belül!Igaz gondolom aranyért de van! Bontottal viszont hadilábon álnak...
A cagiva klubban irt ducatiwolf pr üziben-ben a kérdés azonnal Na meg ez a beülősdis hozzáálás is tetszik..ilyen se halottam még..máshol meg épp hogy meg nem kérdik mi a....akarsz közbe meg abból élnének
Amúgy meg gyönyőrű masina, ha sokat nézegetem, még a végén jobban fog tetszeni mint a nyinnyektorkos, meg ez a dögös fekete.... erőt-tiszteletet sugall. ... na asszem be is tette nálam a kaput...
Apropó állítható feszítésben és csillapításban a raptoré?