Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na olvastam.Ha találsz jóárasítva két elsőtelót kérdezz rá az árára.Szerintem hidakkal együtt.Egyenlőr csak kérdezz pízem nincs de teccik a fejjel lefelé teló.
Apropó állítható feszítésben és csillapításban a raptoré?
Ja lezúzni eszem ágában sincs de azért jó tudni hogy nem a magyar találékonyságot kell elővenni ha nagyobb a gond..csak a pízztárcát ami meg sürűn lapos
aja rövidebbre vettem csak nem olvastam el újra hanem egyböl nyomtam a küldést
Végülis egyből mailban megkérdeztem tőle hogy mizu raptor alkatrészekkel..a beülősdihez meg el kell olvasni a cagiva klubbos írását hogy értsd..tudom nem ide tartozik de ríttam eleget itt hogy sehol semmi a géphez..és lőn csoda mégis van
Namost egy mély levegő szúúúúszzzzáááááááá a két füledet megfogva és kezd előlről mert egy kukkot sem értettem a második feléből.
Minek neked annyira alkatrész le akarod robbantani a gépet?
Kérdés!
A blokk aljára ugye állandóan verődik a hideg viz sár stb ha épp elkap a rosz idő..és elég ronda a nyoma..az önindító meg környéke tökre ba van mattulva foltosodva..úgy néz ki mint valami 100 éves alu darab..mit lehet ezzel kezdeni?Valahogy renoválni kéne..
Gondolom a fő gond hogy a forró cuccra hideg víz verődik aztán kikezdi előbb utóbb
elépek enni, oszt jövök!
Na vége a nak...van alkatrész ellátást a vashoz
A Furioso-nak küldem mailt és bármilyen gyári dogot be tudnak szerezni 2-3 héten belül!Igaz gondolom aranyért de van! Bontottal viszont hadilábon álnak...
A cagiva klubban irt ducatiwolf pr üziben-ben a kérdés azonnal Na meg ez a beülősdis hozzáálás is tetszik..ilyen se halottam még..máshol meg épp hogy meg nem kérdik mi a....akarsz közbe meg abból élnének
Ja.
izlések és pofonok
Na azé.A sárgát haggyuk az Rolié.
Tuti még a sárga,meg a bugyikék is.
Már is milyen sokan lettünk fekete motorral.
Nagyon meglátszik a por meg a madárszar rajta.
igen!
A fekete a tuti.
Jól mutat a piros ülés
nekem sötét ezüst színű.
igazad van
a motor színe fekete!
Az igazán szépek a bugyikék inyektors nakedek.
A többi csak futottak még kategória.
Köszi
Amúgy meg gyönyőrű masina, ha sokat nézegetem, még a végén jobban fog tetszeni mint a nyinnyektorkos, meg ez a dögös fekete.... erőt-tiszteletet sugall. ... na asszem be is tette nálam a kaput...
Ok, kösz de alőtte el kell passzolnom a kis zümmögőt, remélem minnél előbb elviszi valaki, bár ha így haladok...