Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.Ez kék volt.Feketeét még nem láttam gödöllőn.Mé nem lökted fel őket.Utána csak névjegy hogy van hozzá alkatrész.
Akkor gyertyacsere és kész, ha jól értem
Feketét? Mert azt én is láttam! Adás-vétel volt ,és nem tudtam tőlük kiállni a parkolóból! Mit meg nem engednek maguknak eggyesek?!
Örülök neki.Ma jó volt a melóba be-ki.Bár a pofám lefagyott este.
Meg láttam egy SV-t gödöllőn.
Ugyhogy ébredeznek a fecskék.
Legelsőnek nézd a gyertyát ,szerintem a hidegvíztől megreped a porcelán ,de csak találgatok mint mindíg.
Nem ! Ma túl jó idő volt hozzá! Majd holnaptól ha megint esik.
FR-nek volt.
Sziasztok
Van tapasztalata valakinek eső okozta beázása
Mi gyógyír rá, mibe fáj az , nekem sikerátma,az első hengerem leállt
Vótál megjáratni a motort?
Úgy emlékszem ,hogy a betűjeles Contik speciálisan egy adott tipusra készülnek. Pl.: Hayabusa, XX ,Ducati Thriump. Jó lenne tudni milyen méreteket néztél ,holnap a boltban vagyok és megnézem a katalógusban.
Elmentem ujra a motorhoz, felultem a srac moge es mentunk egy par kilometeres kort.

Gepelni meg eleg nehezen tudok :)

Elore kertem, hogy normalisan menjunk es vegulis 90-nel tobbel nem is hajtotta a gepet a belvarosban.
A tankon ugy csuszott kezem fekezeskor, hogy csak a szentlelek tartotta rajta (nem vittem kesztyut...)

De amugy jo volt, elveztem.
Ha ossze birom szedni a penzt, akkor alaposan atvizsgaltatom, hatha feleslegesen parazok rajta, ki tudja.

Most jelen pillanatban nem igazan tudom elkepzelni, hogy mire kellhet annyira az a 1000 ccm.
Persze en autot is oregurasan vezetek :D
Mondjuk a legnagyobb bánatom hogy a Private Spice helyett valami hülye Plaboy channel jött be.
én is fibernet.
én a How its made-t szerettem a legjobban...
Pedig itt ütőfényes napverés van.Tök tavasz.
Meg kene nezni a tobbi forumban mit valtott ki...lehetne otletet lopni talan
az nekem már ment a télen és a hétvégén még újra mehet
ne hagyjuk........mivel ha még a biztonságon felül(5 ponton záródik!) még felül is emelkedhetnénk az úttesten az maga volna a csoda! .....és gondolj bele......csak egy ajtó hirdetés kellett hozzá....
Óóóóó én lelkes discovery rajongó voltam (mithbusters) míg le nem vette a rohadás fibernet a palettáról.Így maradt a history amin ma is megy a jégkamionosok.
Ez most nagyon morcosra sikerült.
Na jo ennyire nem gondoltam bele...de hagyjuk is mielott a szelcsatornas szimulaciokig jutnank egy ajtoval
inkább elhúzni.
Attól függ.Ha az ajtó egyik fele domború a másik sík csak akkor lesz felhajtó erő rajta.
És ha megfordítjuk leszorító erő.
Elnézést az Uraknak ha megzavartuk az eszmefuttatásukat!
Leszorito eronek sem utolso, ha szarnynak hasznalod