Úgy emlékszem ,hogy a betűjeles Contik speciálisan egy adott tipusra készülnek. Pl.: Hayabusa, XX ,Ducati Thriump. Jó lenne tudni milyen méreteket néztél ,holnap a boltban vagyok és megnézem a katalógusban.
Elmentem ujra a motorhoz, felultem a srac moge es mentunk egy par kilometeres kort.
Gepelni meg eleg nehezen tudok :)
Elore kertem, hogy normalisan menjunk es vegulis 90-nel tobbel nem is hajtotta a gepet a belvarosban.
A tankon ugy csuszott kezem fekezeskor, hogy csak a szentlelek tartotta rajta (nem vittem kesztyut...)
De amugy jo volt, elveztem.
Ha ossze birom szedni a penzt, akkor alaposan atvizsgaltatom, hatha feleslegesen parazok rajta, ki tudja.
Most jelen pillanatban nem igazan tudom elkepzelni, hogy mire kellhet annyira az a 1000 ccm.
Persze en autot is oregurasan vezetek :D
ne hagyjuk........mivel ha még a biztonságon felül(5 ponton záródik!) még felül is emelkedhetnénk az úttesten az maga volna a csoda! .....és gondolj bele......csak egy ajtó hirdetés kellett hozzá....
Óóóóó én lelkes discovery rajongó voltam (mithbusters) míg le nem vette a rohadás fibernet a palettáról.Így maradt a history amin ma is megy a jégkamionosok.
Meg láttam egy SV-t gödöllőn.
Ugyhogy ébredeznek a fecskék.
Van tapasztalata valakinek eső okozta beázása
Mi gyógyír rá, mibe fáj az , nekem sikerátma,az első hengerem leállt
Gepelni meg eleg nehezen tudok :)
Elore kertem, hogy normalisan menjunk es vegulis 90-nel tobbel nem is hajtotta a gepet a belvarosban.
A tankon ugy csuszott kezem fekezeskor, hogy csak a szentlelek tartotta rajta (nem vittem kesztyut...)
De amugy jo volt, elveztem.
Ha ossze birom szedni a penzt, akkor alaposan atvizsgaltatom, hatha feleslegesen parazok rajta, ki tudja.
Most jelen pillanatban nem igazan tudom elkepzelni, hogy mire kellhet annyira az a 1000 ccm.
Persze en autot is oregurasan vezetek :D
én a How its made-t szerettem a legjobban...
És ha megfordítjuk leszorító erő.