Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jézus mária! Milyen cégnél melózol, h Barkas a céges kocsi? Ráadásul azzal még az autópályára is felmentek?
Hát a futóműbeállítás jó móka! Vannak receptek ,én is többet olvastam már ,de az a tapasztalatom hogy a magunkfajta átlagos motorosnak más más igénye van. Én pl a keményebb beállítást szeretem ,jobba visszajelzés ,szinte érzem a gumik munkáját a seggem alatt ,de mentem már olyan puha sv-vel ami gázadásra úgy hintázott mint a céges Barkaszunk anno az M7-en.
Hát inkább fölé asszem.
Nincs cordurám csak bőröm, abban is az összes létező szabad területet kitöltöm, nagyon nem tudok már aláöltözni
Én már azt nézem mit vegyek a bőrruci alá!
Szal nem vagy jegesmedve alkat?
Én szobamotoros vagyok, nem bírom a viszontagságos időjárást, attól függetlenül lehet hogy megyek, csakhát elég beteg jelenleg a gummám (tegnap tettem fel róla képet) ha addig cserélem akkor részemről OK.
Hétköznap nekem nem jó, ráadásul még fázik a testem , meg a gumim is. Utcai gummával más lenne a helyzet talán.
Zombi Te jössz 15-én?
Igen, jó részletes, nem azt mondja, hogy mit hova kell csavargatni, hanem különböző beállításokkal milyennek érzed, leírod és ez hozza meg a végén az eredményt. Viszont egy egész napot rá kell szánni.
Ezeket a webfordítókat talán Fekete Pákónak találták ki.
Evvel én is így jártam
Te olvastad Darage leírását?Milyen?
Voltam ma Tomtattoo-nál.Jövőhét kedden vagy szerdán akar menni Kakucsra,kicsit melegíteni
Ti nem mentek?
Próbáltam.
Mélyebb lett a homály.Komolyan.
A google lefordítja az egész weboldalt,ha akarod.Csak az oldal lefordításra kell kattints.Kicsit érdekes lesz a szöveg,de érthető.
Bár nekem a Dekkáni dialektus fekszik nagyon.
Tudsz szuahéliül is?
Nem kínai, japán és nem arab, ergó el tudom olvasni...ennyi
Rendben köbesasoljuk. Ha makulátlan csak akkor lesz belőle vmi.
Köszönöm a hozzászólásokat.
15 jegyezve
Jó neketek én még el se tom olvasni mert valami idegenül van írva.
Elolvasni elolvasom csak már nem nagyon értem
Súgok, Darage mesternek van egy magyar nyelvű leírása.
?
Gumit nézd féktárcsát sérülésnyomokat általános állapotot.
Ennyi KM nél gyári láncnak kéne lennie rajta és vagy új közelinem vagy picit kopott D220-asnak asszem.Tárcsának semmi kopás és bemaródásnak nem szabad rajta lennie.
Leginkább az eladó személye és az általános állapot ami meghatározza mert normál használat mellett ennyi Km nél olyannak kéne lennie mint új korában.Semmi törött/javított idom és kopás nem látszódhat rajta.
Ha biztos akarsz lenni a dolgodban el kell vinni állapotfelmérésre egy kereskedésbe.
Nézd meg a kormányvégeket, az idomokat a matricákat, hogy gyári-e, a láncot, a gumit, a kopó fogyó alkatrészeket! Ne kopogjon és mivel nem gyári a sikítója ezért esélyes, h tépték neki, mert jó a hangja! De ennyi kilométerrel nem sok baja lehet! Elmennek ezek 100.000.- et is ha jó a gazdi! Amúgy meg ha van szervízkönyv kérd el! De így képről szép! Ha SV-t veszel 15-én túra!