Lehet, csak nem illik.
És nem gondolom, hogy jó marketing stratégia a részedről, hogy itt próbálod eladni. Amit reklámozol az szerény véleményem szerint nem motor alkatrész. Így az az érzése van az embernek, hogy laxarod azokat akik itt írogatnak csak, hogy előtérbe told magad. És még meg is magyarázod.
Lehet, hogy hülye kérdés, meg kérdeztem is már hasonlót asszem, de nem emlékszem rá! Ugye nekem S-es Sv-m van, és ha erre N-es kormányt akarok, akkor azt ki lehet úgy cserélni, hogy nem kell szétbarmolni a motort (persze úgy, hogy igényesen is nézzen ki)?
Hát látni kell sajnos.Csavarokkal van felrakva tehát le is lehet szedni.Az tuti hogy a karbiból is ki kell ügyeskedni ehhez meg ülés le tank fel légszűrő le móka ha jól sejtem.Nekem nincs szivatóbowdenem.
Ott a pont..Én akárhányszor ki akarta valaki próbálni a motort kértem a teljes vételárat.Mi van ha megcsukják a motort?A "vevő"visszaviszi fapofával Te meg nézegeted az összetört motort?
Kiszed,szétszed,bovden felakaszt,gumikesztyűbe beledug,gumikesztyű kábelkötegelővel lezár a bowdenen majd felűlről műszerolaj gumikesztyűbe önt.Otthagy egy északát egy tál alá nem árt.Így megolajozod.Ha így sem műkszik kiszálasodott és a külsejébe áll bele akkor csere.
És nem gondolom, hogy jó marketing stratégia a részedről, hogy itt próbálod eladni. Amit reklámozol az szerény véleményem szerint nem motor alkatrész. Így az az érzése van az embernek, hogy laxarod azokat akik itt írogatnak csak, hogy előtérbe told magad. És még meg is magyarázod.
Mit nem értesz?
Asszem az x bike forgalmazza.90e körül.
Mi kell hozzá? Villahíd, kormány, fékcsövek, bowdenek ennyi (mondjuk az N-esé)? Vagy azért nem ilyen egyszerü?
Ötponton záródó rudzárral, 3D-s pántolással
Sötétitett, vagy katedrál ,hőszigetelt üveggel
Több darab!
Ára: 85.000Ft
tel: 06209627320
email: atis.125@citromail.hu