Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuplung és fékkar van ha kell. E-mail: frpeter kukac svmedia.hu
Ez csak egy elktronika modul, fokozat kijelző nincs. Gari már nincs rá, két évet használtam. Bekötési útmutató nem kell, bekötöm neked ha kell, de ha már szerelted a motorod neked is menne mert egyszerű mint az 1x1. Állapota hibátlan nem is lehetne más, mivel a tank alatt figyelt biztiben. ha nagyon kell lefényképezem, de ugyanúgy néz ki mint a lenti képen.
Üdv
Na kellene nekem pár cucc. Ha valaki tud ezek közül bármit is eladót szóljon. Kuplung feszítő (kuplungkarnál ami van a kis tekerőke) gázcsutka, első felső fékmunkahenger, kuplungkar, fékkar, jobbos-balos kapcsolók, balos tükör, jobbos index (első), műszerfal köré való burkolat (S es szériáé) és egy jobbos első lábtartó.
hello
Érdeklődnék, hogy a 03 utáni sv650 kapcsolói ugyanazok-e mint a 03 előttieké?
Eladó egy giannelli titán sportkipufogó sv 1000s-hez.E betűs és kivehető hangtompítóval felszerelt.Ha érdekel valakit itt elér:30/9089573
hohohóóóóóó ez a tiltás van a 99-02-esbe is?
Akkor ez azt a tiltás iktatását, és a fokozat kijelzőt foglalja magában?
Gari van még rá?
Bekötési útmutató vagy valami segédlet van hozzá?
Hibátlan állapotú?

Ha van msned, akkor vegyél fel légyszives : edem89(kukac)msn.com
Ha csak e-mail: edem89@freemail.hu

Írj itt, msn, vagy mailban légyszives, aztán beszélünk a témáról. Esetleges képeknek is örülnék!

Üdv: Edem
Újonnan vettem,Prop-tech-től rendeltem!
6 ezer és a tied!
Ha irányár, akkor bunkesz leszek, 5000ért megveszem. Jelen pillben ennyit érne nekem.
2-es, 3-as környezetvédelmi tiltásának kiiktatása picivel olcsóbban:
http://homepage.ntlworld.com/j...
Media kedvezménnyel 16e a cucc :)
Hali, újonnan vetted? kitől ha kérdezhetem?
Jó lehet hogy tényleg csak 1 és 2ben ok, hallottam már eztisaztis. Nekem jobban jött kerékre ha benn volt. Az ár irányár, gondold át.
Én is vettem Prop-Tech-es fokozatkijelzőt,jó is meg nem is!Jó hogy mutatja a sebességet viszont nem jó hogy nappal alig lehet látni!A különböző tiltások kivétele:semmit nem lehet észre venni belőle!Még egy apró hiba:beteszed sebességbe és egy picit késik a kijelző!Összességében szerintem nem ér meg majd 20000 Ft.-ot!(Na jó ebben azért benne van a postaköltség is!)
Peti ne ronsd másnak a boltját, nem tudsz olvasni?Inkább azt mond meg mikor mutatod meg a gumit?
Csak egyesben és kettesben van környezetvédelmi tiltás, ami a károsanyag kibcsájtás miatt van a mociban, hogy megfeleljen az euro normáknak. Ha te azt a fél lóerőt megérzed a két indítófokozatban akkor leborulok :)
Pályán jelenthet talán pár tized millisecundumot, bár ott nem nagyon mész 3-asnál kisebb fokozatban.
Hy! Sv650-et akarnék venni, mire figylejek oda amikor megnézemmm?
Csak 1 és 2ben esetleg nem? mert a ,,hangosság miatt vmi visszavan folytva a környezet miatt" bla bla... én többre számítottam. ha megmarad későbbre majd beszéd tárgya lehet, de most inkább eltankolom az árát egyelőre!
inkább vedd meg a kipufomat egyedi áron csak neked
Hello Edem!

1-es, 2-es 3-as! ban teljes teljesítményt ad le moci tőle.

Kedves frpeter ne roncsd az üzletem!
Áá értem, köszönöm Végülis akkor csak egy fokozat kijelző... Annyit nem ér akkor számomra
Környezetvédelmi tiltás 1-esben és 2-esben. Semmi érezhető.
Hello!

650es SV-nél ez a prop tech mit iktat ki ill mit változtat a teljesítményen?
Tehát ELADÓ:

gyári kipufogó rendszer (leömlő+összekötő+dob) 40.000Ft. Sv650 K3-tól

hátsó sárvédő és láncvédő: 14.000Ft SV650

+
prop tech elektronika: 10.000Ft SV650 K5-ig, SV1000 K5ig, TL, GSXR K3-ig