Az indexek egyformák, de mind a 4 más. Hátul hosszabbak a vezetékek, a vízelvezetés miatt meg a jobb hátsó lenne variálható a bal elsővel, és fordítva.
Én most a has és az oldal ídomokkal szívok ! Nem gyárit vettem és elég nehéz rendesen felrakni de legalább olcsó volt . Még szerencse hogy kasznis vagyok !A hátsó sárvédőt, és az üléspúpot már normálisabb helyről vettem, igaz az sem gyári
Hali
A felnicsíkot én is kiszerelt állapotban a nappali dohányzó asztalán forgatva raktam fel! Amikor az asszony meglátta mit csinálok és főkép hol, azt mondta hogy ez már nem normális dolog! A 8 éves fiam megértőbb volt, csak azt mondta hogy rakjak a ő pocket-bike jára is.
Amúgy a gyári égőt, teljesen mindegy hogyan rakod be, mert mindkét oldalon két-két fémszál van ugye...
Amit vettem ledet, mind a két oldalon 1-1 szál van... univerzál izzó, és nemjó ebbe? na majd holnap még kipróbálom a témát, de ma már elment a reményem
A ledes helyzetjelzőnél próbáld kipiszkálni kicsit a vékony réz drótokat. És nem értem ugyan, hogy miért, de nekem csak az egyik állásban világítanak! Próbáld megfordítani!
biztos ami biztos, várd meg amíg jobb idő lesz, vagy told be garázsba. Arra vigyázz, h ha egyszer már rányomtad ne nagyon húzd le meg vissza, és ne feszítsd nagyon a szalagot (az enyém emiatt lett xar tavaly, most ragaszthatom majd újra)
emelő =- hát hátul mindenképp, az elejét meg én autós (olajos) emelővel emeltem meg: a kipu leömlőnél keress 1 nagyon stabil pontot és ott emelj alá lehetőleg úgy, h a motor súlya a hátsó keréken maradjon és vigyázz h a leömlőt se hajlítsd meg (asszem van ott egy elág, most nemtom így fejből), vagy sértsd meg (én tettem alá 1 darab fát meg rongyokat). Ja és nem kell nagyon megemelni, nehogy elborul a vas, épp csak pár cm-t. Én így csináltam, macerás tudom, meg nagyon oda kell figyelni de nincs első emelőm (nekem nem lett belőle problémám)
Felnicsík:
jó alaposan pucold le a kereket, én egyébként teljesen szabad kézzel csináltam (bal kéz: hüvelykujjamra rongy tekerve azzal rányomom jobb kéz: meg lehet vezetni a szalagot)+ sok sok türelem meg előnyös egy motoremelő állvány, hogy el tudd forgatni a kereket.
Ha boltban veszed a legtöbb helyen kapsz hozzá valami applikátort amivel gondolom könnyebb felrakni.
Nekem nem volt, nics vele tapasztalatom.
Sok sikert hozzá.
Köszi az infókat a lámpáról.Lehet eldobok a gépre én is egyet.
Ati!
Jo hangja van a gépnek.Meg egy pár énekóra után még szebben fog szólni.
Egyébként ma én is csináltam egy kis vidit Józsi dalolásáról.
Mi lenne ha inkább felhívnád őket? :D
Amúgy használtra biztosan nem.
De miért pont Hollós?
Máshol sokkal olcsóbban és korrektebb eladókkal vehetsz motort.
az igazság az, h én lusta voltam 1 felnicsík miatt kiszedni a kereket
A felnicsíkot én is kiszerelt állapotban a nappali dohányzó asztalán forgatva raktam fel! Amikor az asszony meglátta mit csinálok és főkép hol, azt mondta hogy ez már nem normális dolog! A 8 éves fiam megértőbb volt, csak azt mondta hogy rakjak a ő pocket-bike jára is.
de roh*djanak meg milyen tuning bolt az, hogy csak ilyen volt
Amit vettem ledet, mind a két oldalon 1-1 szál van... univerzál izzó, és nemjó ebbe? na majd holnap még kipróbálom a témát, de ma már elment a reményem
A ledet kipróbáltam megfordítva, semmi... kihajtom a szálakat meg majd reménykedem holnap
Köszi mindenkinek!
Ja, és be tudod vinni a melegbe.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni: 06-70-323-43-26
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni: 06-70-323-43-26
emelő =- hát hátul mindenképp, az elejét meg én autós (olajos) emelővel emeltem meg: a kipu leömlőnél keress 1 nagyon stabil pontot és ott emelj alá lehetőleg úgy, h a motor súlya a hátsó keréken maradjon és vigyázz h a leömlőt se hajlítsd meg (asszem van ott egy elág, most nemtom így fejből), vagy sértsd meg (én tettem alá 1 darab fát meg rongyokat). Ja és nem kell nagyon megemelni, nehogy elborul a vas, épp csak pár cm-t. Én így csináltam, macerás tudom, meg nagyon oda kell figyelni de nincs első emelőm (nekem nem lett belőle problémám)
Nem kaptam semmi féle segédeszközt, marad az általad bevállt módszer, csak fordítva, bal kezes vagyok
Na de majd ha kicsit melegebb lesz, félek így ledobja. Hátsó emelőm van, az segít valamit
jó alaposan pucold le a kereket, én egyébként teljesen szabad kézzel csináltam (bal kéz: hüvelykujjamra rongy tekerve azzal rányomom jobb kéz: meg lehet vezetni a szalagot)+ sok sok türelem meg előnyös egy motoremelő állvány, hogy el tudd forgatni a kereket.
Ha boltban veszed a legtöbb helyen kapsz hozzá valami applikátort amivel gondolom könnyebb felrakni.
Nekem nem volt, nics vele tapasztalatom.
Sok sikert hozzá.
Vettem az enyémbe, csak ilyen volt mindenhol, kb 1-2 mmel hosszabb az eredeti izzónál... beér rendesen a foglalatba, mégsem világít
Valószínűleg marad a gyári ,,sárga"
Felnicsík ragasztásra van valamilyen módszer, vagy csak lepucolt kerék, és türelem szükségeltetik?
Ati!
Jo hangja van a gépnek.Meg egy pár énekóra után még szebben fog szólni.
Egyébként ma én is csináltam egy kis vidit Józsi dalolásáról.
sv1000 hűtővédő carbon-genyóka2
4e/pár
igény esetén, alutexből is megcsináljuk (alutex: lásd a honlapon)
Uff!
Amúgy használtra biztosan nem.
De miért pont Hollós?
Máshol sokkal olcsóbban és korrektebb eladókkal vehetsz motort.