Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan mint az erőspista.kétszer lehet vele szívni.
Éljen benne vagyok megint a többségben!
És az esetek 70%-ában követi a válóper ami lehúzás
stibi76-ot hogy tudom elérni?

Pénzkidobás.
Esküvőt ne emlegess!
Bár még majd 3 hét.Minden megtörténhet.
Jó pénzé elszaladok oszt veszek mindenfélét.
Rengetegen mennénk, talán túl sokan is nem
sztm Én ezért hagyom ki még meglátom, de az is lehet , h a gsresek is szerveznek akkorra valamit, akkor vszlg velük megyek!
Mindegy, legalább már lehet beszélni a túrákról, mert közel vannak
höhö, 30 ÉHES motoros...lehet azért szólni kéne nekik, nehogy akkor kelljen kiszaladni vásárolni a szakácsnak
Na várjál a mátrai is így kezdődött.És lett belőle egy esküvői karaván.
Nézd én akkor is lemegyek, ha csak mi 3-an leszünk a Rolival! Sőt egyedül is!
Nem is kő.Meglepi leszünk.Jól elnyúlik a képe a szakácsnak ha bejön 30 motoros.
Nagy a hely! De nem foglalok, mert ha esik akkor ....
Lesz elég hely vagy melegváltásban kajálunk?
Persze, hogy nyilvános! Jöhet mindenki! amint lesznek pontos részletek (a héten) akkor megírom itt! De fel is vehetsz msn-en: budmyke (kukuc) freemail.hu
Ez csak egy felszerelésteszt volt meg hogy még el tudom vezetni a gépet.
Egyenlőre úgy néz ki hogy igen csak az amúgy is csekély tapasztalatom megkopott.
Alakulunk alakulunk.Emeljük majd a műintézmény forgalmát rendesen.Lehet egy Tesco parkoló lenne jó z indulásra.
Jövök én is, ha egyben lesz addigra a gép
Én egy negyvenest mentem.Ilyen időben ez elég is.
Váá én is mentem a géppel. Azért érzeztem a sok kihagyást...olyan bután fordultam...de a végére kezdem belejönni...Viszont a slick-re kopott hátsó gumi kapart mint az állat 3.-ban is ezen a hideg nyírkos úton.Tök fura újdonnság ez de teccik igaz nem egy fél utcányit hanem kb 10 métert.. és faszántosat lök mikor megtapad.

Nekem a mint karbisnak tökre jót tesz a hűvös levegő mert teljesen megtálltosodik..sokkal jobban reagál a gázra és mintha jobban húzna meg erősebb lenne..még a nyáron tünt fel mikor a szomszéd városból jövök haza a motoros cimbiktől estefelé..tökre mintha kicserélték volna..de hogy ez miért van nemtom...lehet alapból ilyennek kéne lennie csak valami pl elállítódott Mondjuk a légszűröm eléggé csereérett és lehet a "dúsabb"hűvös levegővel megy kb úgy mint új szürővel normál hőmérsékleten..
Nekem is.Csak rövid volt.
de jól esett ez a mai kis karika
Lekopogtam.Nos alakul.Halkan jegyzem meg.Felememeltem 1400 körülre és most nem csinálja.
Nem hiányzik most egy HD tali.
Az nagyon kevés, 1400 körülire kell állítani akkor megszűnnek az ilyen problémák illetve a szinkron is jótékony hatással bír rá.