Rengetegen mennénk, talán túl sokan is nem
sztm Én ezért hagyom ki még meglátom, de az is lehet , h a gsresek is szerveznek akkorra valamit, akkor vszlg velük megyek!
Mindegy, legalább már lehet beszélni a túrákról, mert közel vannak
Persze, hogy nyilvános! Jöhet mindenki! amint lesznek pontos részletek (a héten) akkor megírom itt! De fel is vehetsz msn-en: budmyke (kukuc) freemail.hu
Ez csak egy felszerelésteszt volt meg hogy még el tudom vezetni a gépet.
Egyenlőre úgy néz ki hogy igen csak az amúgy is csekély tapasztalatom megkopott.
Váá én is mentem a géppel. Azért érzeztem a sok kihagyást...olyan bután fordultam...de a végére kezdem belejönni...Viszont a slick-re kopott hátsó gumi kapart mint az állat 3.-ban is ezen a hideg nyírkos úton.Tök fura újdonnság ez de teccik igaz nem egy fél utcányit hanem kb 10 métert.. és faszántosat lök mikor megtapad.
Nekem a mint karbisnak tökre jót tesz a hűvös levegő mert teljesen megtálltosodik..sokkal jobban reagál a gázra és mintha jobban húzna meg erősebb lenne..még a nyáron tünt fel mikor a szomszéd városból jövök haza a motoros cimbiktől estefelé..tökre mintha kicserélték volna..de hogy ez miért van nemtom...lehet alapból ilyennek kéne lennie csak valami pl elállítódott Mondjuk a légszűröm eléggé csereérett és lehet a "dúsabb"hűvös levegővel megy kb úgy mint új szürővel normál hőmérsékleten..
Pénzkidobás.
sztm Én ezért hagyom ki még meglátom, de az is lehet , h a gsresek is szerveznek akkorra valamit, akkor vszlg velük megyek!
Mindegy, legalább már lehet beszélni a túrákról, mert közel vannak
Egyenlőre úgy néz ki hogy igen csak az amúgy is csekély tapasztalatom megkopott.
Nekem a mint karbisnak tökre jót tesz a hűvös levegő mert teljesen megtálltosodik..sokkal jobban reagál a gázra és mintha jobban húzna meg erősebb lenne..még a nyáron tünt fel mikor a szomszéd városból jövök haza a motoros cimbiktől estefelé..tökre mintha kicserélték volna..de hogy ez miért van nemtom...lehet alapból ilyennek kéne lennie csak valami pl elállítódott Mondjuk a légszűröm eléggé csereérett és lehet a "dúsabb"hűvös levegővel megy kb úgy mint új szürővel normál hőmérsékleten..
Nem hiányzik most egy HD tali.