Asszem össze fog állni a vas addigra.Az olcsóbb de biztosabb fog győzni úgy néz ki...Semmi tuning, semmi extra, csak a hibák lesznek javítva, meg ami muszáj az cserélve...
Suxx, dehát ez van.Vagy várok a bizti zsetonjára és nyáron lesz mocim, vagy végiggurulom a márciust és úgy hajózok el az országból...
Szóval, inkább veletek gurulok, tuning meg lesz*rva
Hát így elsőre azt tom mondani hogy keress egy jókezű autóhűtőst a sérültel.Egész megdöbbentő miből faragnak jót.Ha nem megy akkor lehet ő is tud csinálni.Már a távolság miatt mondom nem másért.Ugyanis ő Pest mellett dolgozik és kéne neki a minta.A sérült is jóViszont Szakoly-ról elég bajos jönni menni.Amúgy egy hűtőjavító emberke jól dolgozik de kissé lassú.Nem tom hogy van időd rá.
Nem is hüvire gondoltam hanem pöttyet később.Május-junius egy szép napos vasárnap reggel nekiindulok és végigpöfögöm.Azért útlevelet viszek mert ha elkottázok egy kanyart oszt hirtelen szlovákul beszélnek körülöttem ne hogy lecsukjanak.
szia!
Olvastam hogy van valami ismerősöd aki tud hűtőt csinálni.Nekem egy sv 1000 hűtőre lenne szükségen,szerinted tudna nekem ez ügyben segíteni?Megvan a gyári sérült is!köszi előre is
Bizony bizony! Teljes erőből járom a napfény táncot, hogy tudjunk menni gurulni és szép legyen az idő! Remélhetőleg Zsékettő is összekulimináltatja addig a paripát és akkor csatlakozik Ő is! Pontos találkahely még nem kiforrott, de ötleteket szívesen fogadok!
Íme:
budmyke
[21497] február 14. 21:10
Figyelem-Figyelem!
A már korábban taglalt "szezon nyitó" túránkat említeném meg újra!
Az időpont: 2010. március. 15.
A helyszín: Budapest-Balatonalmádi-Budapest
Indulás a délelőtti órákban, ebéd Balatonalmádiban ( www.budatava.hu ) Dumcsizás, a tél átvészeléséről, majd iszkiri haza.
Suxx, dehát ez van.Vagy várok a bizti zsetonjára és nyáron lesz mocim, vagy végiggurulom a márciust és úgy hajózok el az országból...
Szóval, inkább veletek gurulok, tuning meg lesz*rva
Olvastam hogy van valami ismerősöd aki tud hűtőt csinálni.Nekem egy sv 1000 hűtőre lenne szükségen,szerinted tudna nekem ez ügyben segíteni?Megvan a gyári sérült is!köszi előre is
bcs.
bp-ről - nyházára
én tuti ezt választanám
További hóolvadós szombatot!
budmyke
[21497] február 14. 21:10
Figyelem-Figyelem!
A már korábban taglalt "szezon nyitó" túránkat említeném meg újra!
Az időpont: 2010. március. 15.
A helyszín: Budapest-Balatonalmádi-Budapest
Indulás a délelőtti órákban, ebéd Balatonalmádiban ( www.budatava.hu ) Dumcsizás, a tél átvészeléséről, majd iszkiri haza.
Bővebben hamarosan!
válasz erre