Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Jövőhét végefelé én is elvihetném a telókat?
Megnézem majd a hétvégén, hogy van-e törött gyári indexem és akkor azokról le lehet vágni a csatikat. Mondjuk 4db-ot nem hiszem, hogy találok...
hol lehet olyat szerezni?
OK
Ok akkor első körben gödöllő felé menet beugornék a cuccért.Majd a beszerelés késik mert ebben a mocsok időben elő nem szedem a kínkeservesen lemosott motort.
Szerezz gyári csatit amit ráteszel a ledes cuccra és összedughatod.
vagyok sőt előszedtem már a szimeringet is így rugó-szimering készen áll........viszont a rugó témában kaptam egy rossz hírt miszerint infarktust kapott az öreg mester mert megszűntek a nagy melói és persze nem fizették ki....az alkalmazott(aki maga sem sokkal fiatalabb) mondta, hogy lehet nemsokára bezárnak így kereshetek újabb rugóst csakhogy ez az öreg épp azért volt jó mert különböző adatok szerint kiszámolta, hogy milyen rugó kell a motorba és olyat gyártott mivel a tapasztalatát anno a rally-ban kamatoztatta és kissé értett a jármű rugókhoz......na mindegy a 650-nek megvan végülis a sémája azt máshol is le tudom gyártatni ha kell csak más gépekhez kell újra számolni.......most Zolién kívül van még egy garnitúrám mert ugye kettőt gyártott le az alkalmazott és azt is átvettem.
Hali! Lenne egy kérdésem mester: gyári indexről cserélek minire(nem ledes) muszáj a csatikat levágni? v van más megoldás?
Sándorúr vasárnap otthon van?
térségi ebédlő?......csak a kocsmát láttam a ködben.....az volt kivilágítva....
Ebbe van igazság... És nem néztél be egy ebédre a térség legjobb kifőzdéjébe?
Kistarcsa város.
Így csak a tied lehetett.
Melyikünkén?
Mi is most megyünk... Be is van már sózva a valagam... Bár mi egy kicsivel messzebb.. A svájci határra...
Tegnap áthaladtam délután a falutokon.
Oké akkor a térségi időjárást megvitattuk.. Én Tápiószecső.. És a taft még mindig tart...
nekem 145k/év jött ki...30% önrésszel...Ezek hülyék...

Jetski?húú az fasza lehet!

Hzolee: a hó isteni volt, láttam sok kisgyerekest kint (Mönichkirchen - kurva jó hely!) bánhatod, h nem indultál útnak...
Főfalu mellett.Kistarcsa-Gödöllő tengely mentén.Egykutya mert ugyanaz az idő van mindkettőnél.
Zoli te melyik részél laksz az országnak? Mert iitt is hasonló szépség tárul elém ha kinézek az ablakon.. Majdnem ellátni a keritésig (ami kb 10 méterrel van)
tök tuti nem?
Ilyen idő van nálatok?
Nálunk 16 fok van. Mindenki motorozik akinek van valami benzinmotoros, kétkerekű izéje.
Grarrrrrrrr.
Igazad van, ezért is váltottam most végül Q8 10w50 SBK Racing-ről Q8 10w40 SBK-ra, szerintem jó lesz ez A hétvégén már talán meg is ejtem az olajcserét, de jövő héten biztosan, kíváncsi vagyok, lesz-e "bármiféle változás". Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget
K.rva jó az idő....
Nyomás motorozni
Néma nem jó mert üvöltés helyett hadonászik... Nem szerencsés mondjuk főzés közbe...