Ok akkor első körben gödöllő felé menet beugornék a cuccért.Majd a beszerelés késik mert ebben a mocsok időben elő nem szedem a kínkeservesen lemosott motort.
vagyok sőt előszedtem már a szimeringet is így rugó-szimering készen áll........viszont a rugó témában kaptam egy rossz hírt miszerint infarktust kapott az öreg mester mert megszűntek a nagy melói és persze nem fizették ki....az alkalmazott(aki maga sem sokkal fiatalabb) mondta, hogy lehet nemsokára bezárnak így kereshetek újabb rugóst csakhogy ez az öreg épp azért volt jó mert különböző adatok szerint kiszámolta, hogy milyen rugó kell a motorba és olyat gyártott mivel a tapasztalatát anno a rally-ban kamatoztatta és kissé értett a jármű rugókhoz......na mindegy a 650-nek megvan végülis a sémája azt máshol is le tudom gyártatni ha kell csak más gépekhez kell újra számolni.......most Zolién kívül van még egy garnitúrám mert ugye kettőt gyártott le az alkalmazott és azt is átvettem.
Zoli te melyik részél laksz az országnak? Mert iitt is hasonló szépség tárul elém ha kinézek az ablakon.. Majdnem ellátni a keritésig (ami kb 10 méterrel van)
Igazad van, ezért is váltottam most végül Q8 10w50 SBK Racing-ről Q8 10w40 SBK-ra, szerintem jó lesz ez A hétvégén már talán meg is ejtem az olajcserét, de jövő héten biztosan, kíváncsi vagyok, lesz-e "bármiféle változás". Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget
Jövőhét végefelé én is elvihetném a telókat?