Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráhúzott gáznál simán ment mint a veszett diszó semmi gond nem volt.Ez meg alapjáraton 1-2 perc pöfögés után bolondul meg.Na majd ha még csinálja laposra kalapáltatom egy HD talin pénzé és veszek egy másikat.
Az enyém sem ment úgy mint 25 fokban.
Srácok azért hideg van még ilyenkor a vasnak! Lehet hogy a compúter agya lassú ,és nem tud mit kezdeni a 3-4 fokos levegővel. Ha hirtelen ráadod a gázt nem tud időben akkora mennyiségű benyát keverni hozzá hogy ne szegényedjen el a keverék.Karbisoknál ez a jelenség fokozottan érezhető ilyen időben.Az én józan paraszt eszemmel így gondolnám ,de ez csak egy gondolat volt.
Elvileg ha van a bal oldalon a váz rácsai közt az inyektor magasságában van egy pici csavar, ott.
Félrebeszélünk.
Ha meghúzod a csatot fogja az agyad mint az atom, viszont levételnél nem kell kifűzni a pántot a gyűrűkből, elég csak annyira meglazítani, hogy az állad elé tubb húzni, és akkor már lenn is van a fejedről.
Abban meg tévedsz hogy nem estem, igaz nem SV-vel.
Nekem kb 1000-1100 az alapjrat hollehet állítani
Ha nyilvános, küldd át légyszi, felteszem a médiára is.
Sajnos ide ritkán jutok már fel.
Viszont járatás közben megmértem az első gumimat.Hát őőőőő középen 1,3-at mértem szélén 1,8-2 közt.Csereérett vagy csereérett?
De pont az a lényege, h ne férjen ki a fejed...Azért tervezték így, h semmilyen körülmények közt ne eshessen le erre te pont kijátszod a védelmet ...Roli látom még nem estél...

(ne szívd mellre )
Nem is adom oda.

Alapjárat 5 perc járatás után némileg csinálja de negyedannyira sem mint az előbb.90-fokig buffogtattam a garázsban picit emeletem az alapjáraton mert 1250 volt és utána nem csinálta picit visszábbvettem és nem csinálja.Olyan mint a punyesz ha koszos lesz a szívócső része az alapjárati motornál.Tisztítás után nem csinálja.Lehet ennek is ez a gyíkja.
Vagy csak a szerelőbácsi szerint túl zenész a fülem.
Akkó az nem is kéne.
SAnyibá szerinted milehet a mocival beindítottam járattam olyan 60fokos volt a víz húztam neki hírtelen gázt és és leállt utána beindítottam és ha óvatosan kezdtem el húzni akkor nincs semmi szerinted ez normális dolog
utána beindult
777-es.
A tiéd az melyik?
A 777 nem de a 999-es meg a 888-as asszem igen.
Nekem nagy fejem van.
A Marushin gyors csattos?
Jóaz a DD gyűrű, nekem már nem is kéne másmilyen, nem kell azt szétcsatolni. Úgy meg kell lazítani hogy kiférjen a fejed.
Nagyon remélem.Mer ha nem lapátra teszem és veszek egy megbízhatatlan olaszt.Avval legalább tom hányadán állok.
Nem lesz azzal baj, tuti hogy csak a mosás miatt vót egy kis üzemzavar.
Ja.De egy hete.Szerintem annyi idő elég a száradáshoz.Max cserélek gyertyát.
ejj az a sterimóóóu
Na ugye ugye D zár.Csattal nincs gond csak az alapjárattal.
Én is mentem egyet Nagyon jó volt és a Suomy is jól vizsgázott Csak az a buzi dupla d zár Szokni kell mert a kicsatolásnál pici gondok voltak