Ráhúzott gáznál simán ment mint a veszett diszó semmi gond nem volt.Ez meg alapjáraton 1-2 perc pöfögés után bolondul meg.Na majd ha még csinálja laposra kalapáltatom egy HD talin pénzé és veszek egy másikat.
Srácok azért hideg van még ilyenkor a vasnak! Lehet hogy a compúter agya lassú ,és nem tud mit kezdeni a 3-4 fokos levegővel. Ha hirtelen ráadod a gázt nem tud időben akkora mennyiségű benyát keverni hozzá hogy ne szegényedjen el a keverék.Karbisoknál ez a jelenség fokozottan érezhető ilyen időben.Az én józan paraszt eszemmel így gondolnám ,de ez csak egy gondolat volt.
Félrebeszélünk.
Ha meghúzod a csatot fogja az agyad mint az atom, viszont levételnél nem kell kifűzni a pántot a gyűrűkből, elég csak annyira meglazítani, hogy az állad elé tubb húzni, és akkor már lenn is van a fejedről.
Abban meg tévedsz hogy nem estem, igaz nem SV-vel.
De pont az a lényege, h ne férjen ki a fejed...Azért tervezték így, h semmilyen körülmények közt ne eshessen le erre te pont kijátszod a védelmet ...Roli látom még nem estél...
Alapjárat 5 perc járatás után némileg csinálja de negyedannyira sem mint az előbb.90-fokig buffogtattam a garázsban picit emeletem az alapjáraton mert 1250 volt és utána nem csinálta picit visszábbvettem és nem csinálja.Olyan mint a punyesz ha koszos lesz a szívócső része az alapjárati motornál.Tisztítás után nem csinálja.Lehet ennek is ez a gyíkja.
Vagy csak a szerelőbácsi szerint túl zenész a fülem.
SAnyibá szerinted milehet a mocival beindítottam járattam olyan 60fokos volt a víz húztam neki hírtelen gázt és és leállt utána beindítottam és ha óvatosan kezdtem el húzni akkor nincs semmi szerinted ez normális dolog
Ha meghúzod a csatot fogja az agyad mint az atom, viszont levételnél nem kell kifűzni a pántot a gyűrűkből, elég csak annyira meglazítani, hogy az állad elé tubb húzni, és akkor már lenn is van a fejedről.
Abban meg tévedsz hogy nem estem, igaz nem SV-vel.
Sajnos ide ritkán jutok már fel.
(ne szívd mellre )
Alapjárat 5 perc járatás után némileg csinálja de negyedannyira sem mint az előbb.90-fokig buffogtattam a garázsban picit emeletem az alapjáraton mert 1250 volt és utána nem csinálta picit visszábbvettem és nem csinálja.Olyan mint a punyesz ha koszos lesz a szívócső része az alapjárati motornál.Tisztítás után nem csinálja.Lehet ennek is ez a gyíkja.
Vagy csak a szerelőbácsi szerint túl zenész a fülem.