Azt hittem én is,hogy koszosabb lessz majd,de abszolut nem.Pont ma takaritottam meg a pillangoszelepet és ezért vettem ki a légszüröt is.5000 km óta használom igy és semmi különösebb koszolodás.Mondjuk esöbenn lehet bejutna egy kis viz.Bár mentem már igy esöben is és semmi hiba.
Üdv!Rolinak küldöm elsösorban ezt a képet.Multkor nem volt világos,hogy van megfaragva a szivocsonk.A két kis lyuk az a légszüröház elején a szivócsö mellett.Ez a megoldás olcsobb,mint venni egy ezres szivócsonkot.
A shox-ban az AGV-t de szrintem azt hordja csak a Rossi! Neki való!
Amúgy nekem is csak akkor sikított miután le pottyantottam! A yamaha world-ben lévő KBC-k pedig azóta ott vannak amióta motorozom, és ez lesz a 6. szezonom! A superzone-ban pedig viszonylag újak, igaz raktársöprés miatt ennyi az ára, de vmiért mégis meggyőzött a dolog! Ízlések és pofonok! De attól meg a falnak megyek az idegtől, hogy a felső kategóriás sisakok nem jók a torz fejemre!
link
Vagy csak én dolgozom és mindenki motorozik?
De ne edd magad ,majd lesz rádvaló sisak biztos
Torz fejem van!
Amúgy nekem is csak akkor sikított miután le pottyantottam! A yamaha world-ben lévő KBC-k pedig azóta ott vannak amióta motorozom, és ez lesz a 6. szezonom! A superzone-ban pedig viszonylag újak, igaz raktársöprés miatt ennyi az ára, de vmiért mégis meggyőzött a dolog! Ízlések és pofonok! De attól meg a falnak megyek az idegtől, hogy a felső kategóriás sisakok nem jók a torz fejemre!