Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem én is,hogy koszosabb lessz majd,de abszolut nem.Pont ma takaritottam meg a pillangoszelepet és ezért vettem ki a légszüröt is.5000 km óta használom igy és semmi különösebb koszolodás.Mondjuk esöbenn lehet bejutna egy kis viz.Bár mentem már igy esöben is és semmi hiba.
Láttam valakinek a képei között hogy szokott lenni Sv találka ha tud valaki valami időpontot akkor jelezze már.köszi
Hamar koszolódik a légszűrő.
Kellenek is,ha több levegöt akarunk.
Jó nagy lyukak.
Az a legrosszabb, hogy mindegy melyik kocsinak mész neki, akkor is ugyanaz az idegbeteg f.sz kiabál veled...
Nem megy ez nekem.Nincs ott a sorvezető.Már hárman leugattak me levertem a tükrüket.
Üdv!Rolinak küldöm elsösorban ezt a képet.Multkor nem volt világos,hogy van megfaragva a szivocsonk.A két kis lyuk az a légszüröház elején a szivócsö mellett.Ez a megoldás olcsobb,mint venni egy ezres szivócsonkot.
A harmadik pályán elvéreztem ,tényleg kell gyakorolnom!
Gyakoroljatok a nyárra
link
Hónap mek arrafelé Tárnok irányába meg ma tömítésé.Meg jövő héten nadrágé.Gyün a tavasz.Igaz autókázok.
Cöcöcöc.
Na mi az? Ebben a nagy jégkorszakban kihaltak az Svsek?
Vagy csak én dolgozom és mindenki motorozik?
akkor marad a kbc
Azokkal is gáz volt a fejem! Ez van! torz vagyok!
vegyél arait vagy shoei-t ha rám hallgatsz
az én suomy-m L-es .Az ixs sisakom meg M-es volt.Próbáltam Lazert is és ott is az M volt a jó.A Suomy számozással valóban nem klappol valami
De a suomynak alapból tré a számozása! az 59-es "L"-es fejemre nem hiszem, hogy egy 62-es XXL-es kicsi!
Ja, lavór!
akkor mégsem a sisak a hibás
De ne edd magad ,majd lesz rádvaló sisak biztos
Ami homlokban jó az arcnál laza, ami arcnál jó az homlokban szoros!
Torz fejem van!
mi a baj a suomy-val?
A shox-ban az AGV-t de szrintem azt hordja csak a Rossi! Neki való!
Amúgy nekem is csak akkor sikított miután le pottyantottam! A yamaha world-ben lévő KBC-k pedig azóta ott vannak amióta motorozom, és ez lesz a 6. szezonom! A superzone-ban pedig viszonylag újak, igaz raktársöprés miatt ennyi az ára, de vmiért mégis meggyőzött a dolog! Ízlések és pofonok! De attól meg a falnak megyek az idegtől, hogy a felső kategóriás sisakok nem jók a torz fejemre!