6000-nél cserélve volt. Alapvetően nem kérdés mert azért egy év alatt belemegy a 6000km, csak volt itt egy tulajváltás ( Hála az égnek ) és az előző tulaj 2009-ben igazából már nem használta. Akkor marad a 12000-es...
Nálam a biztosítás kötéskor nem kérdezték külön, hogy "mikor szerezte A kategóriás jogosítványát" Gondolom nem arra kíváncsiak hanem, hogy mióta van jogosítványod. Mellesleg nekem előbb volt A kat. mint B.
Nem tudom de nekem is kéne valami casco szerűség.. neten amit találtam az már majdhogynem vicc kategória...B-king re valami havi 60-e ft-ot akartak szedni..
huh látom ti is gondb vagytok a biztositokkal
a kötelezőket már nem is ragoznám.de.én akartam kötni a motorra cascot,de azt mondják hogy felejtsem el mert nagyon drága és magas az önrésze
ti mit tudtok erről?
Jó mondjuk nekem meg lehet beütötték a nevemet az Allianz rendszerébe és kidobta hogy egy ft-ot nem adhatnak már nekem... Annó egy komolyabb moci balesenél lepereltem róluk közel 4 milla kártérítést...
Igen ám csak a 2004es motorra nem fizet ám teljes csere árat! Egyébként augusztus végén lett meg a motor, egész nyáron erre vártam, ez szeptember elején történt... nekem is mondták hogy nem téma 1-2-3 hét attól függ mi hol van raktáron... mondom köszi, és télen meg nézegessem a motort? Egyébként foglalkozik a szakszerviz fényezéssel is! ugyan úgy vannak szerződött fényező partnereik akiknél ezeket intézik! Ja igen.. máramelyiknek.. mert erről is lista volt hogy hova vihetem..
Szevíz nem fényezget.Az idomok fényezve jönnek.Jóóóóó drágán.Ha a biztosítónak ez nem fáj jobban jártál volna ha beviszed.A Régi Szentendrein lévő márkakereskedés (hirtelen passz mi a neve) megrendeltem az alkatrészt 2 héten belül megjött.Idom is simán megjöt volna.És nem telik az idő fele új minden a motoron.
Nézd, nekem tavaly egy hete volt meg az SV-m mikor egy céges rendezvényen a JÁRDÁN! rátolatott egy idióta nő és fellökte! nem lett sok baja, farok idom, fejidom, tükör karcos lett plussz eltört a kuplung kar.. Emiatt utánfutó bérlés, másnap megint utánfutó, szabadnap a melóból motor szállítgatás stb... Az Allianz közölte hogy oké felvették a káromat egy forintot nem fizet intézzem a motort vigyem be egy szakszervizbe és csináltassam meg! Mondtam hogy dehát könyörgöm elmegy vele a fél nyár mire a szakszerviz újra fényezteti az idomokat meg hasonlók inkább szétszedem én elviszem fényezőhöz és kérek róla számlát! Nem azt úgy nem lehet, ők csak és kizárólag szakszervizes számlát fogadnak el! Ment a huzavona majd kb fél év balhé meg bejárkálás után kifizették a kuplung kart meg a futó bérlést és kész! Szóval ennyit a "nagy" biztosítókról!
Ez így van... énis így látom, h teljesen mindegy, h én hova kötöm a biztosításomat, hisz magamra nézve semmilyen hatással nem lesz az se ha a legdrágább és legnevesebbnél vagy az ellenkező biztosítónál vagyok-e kötve. A lényeg, h legyen biztosításod. Te miért törődsz azzal, h akinek Te kárt okozol az szopni fog mert Köbénél vagy biztosítva? Kit érdekel? Ugyan akkora eséllyel jöhet belém egy köbés mint egy Allianzos. szóval a lényeg, h aki okozza a kárt az hol van, az h én hol vagyok tökmindegy csak a legolcsóbb legyen. Magamnak meg csak nem okozok kárt
Oké nekem végülis mind1! Úgyis meg van kötve már a biztosításom! Csak azért irtam hogy tényleg nem tudom hogy mi az ami alapján kitalálják hogy mit irnak be ilyenkor!
van másik kettő is, de azon talán épp csak megjelenünk (elsuhanunk )
de majd most
köszi
http://www.biztositastipp.hu/b...
a kötelezőket már nem is ragoznám.de.én akartam kötni a motorra cascot,de azt mondják hogy felejtsem el mert nagyon drága és magas az önrésze
ti mit tudtok erről?
tudok morcosan nézni.Van ról papírom.