Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasonló mint az utópista szocializmus.Csak papíron létezik!
Jaja a klasszikus 3x 60-as sem rossz.
Szép,csinos van 60 millája a bankban és néma..
........alapja a hosszú távollét.
A jó házasság? Nem értem ezt a szóösszetételt!
Nekem az nem jó! Átszaladok a lábai közt ,még a hajamat se borzolja föl. Meg majd más is akarja! Nem optimális!
20,as hosszúcombú szőke.
5 fajta olajat tartunk ,elég sok véleményt hallok ,de a gyakorlat az hogy mindenki kipróbál 4-5 féle olajat mire kialakul a véleménye.És utána mindenki arra esküszik ,legyen utcai motoros ,versenyző vagy szerelő.Én csak továbbadni tudom a tapasztalatokat de úgy is csak a saját tapasztalatodnak fogsz hinni.Ez a kérdés nekem kicsit olyan mintha azt kérdeznéd hogy milyen tipusú nő kell a jó házassághoz? Van rá recept?
Mindennap nézem az időjárást.Szerintem 4-5 körül elkezdem a munkábajárást ha felszárad picit.
főleg ha az ember állandóan motoros fórumokat meg újságokat nézeget... :) a fiam meg még olyan kicsi, hogy idén sielni se tudtunk elmenni, pedig jó hó volt... se motor, se sí... :)
Jéééééé milyen idő van! Csak-csak ki kellett tolnom a bringát beröccenteni........! Nem változott semmit a hangja..........még mindig kurva jó! Hosszú lesz ez az egy hónap !
Papírozza a fene.Low budget van. Annyi van a forgalmiban hogy pótkocsi.Hogy ez mit takar foggalmam sincs.Szerintem míg van rendszám meg sárvédő meg világítás tuti nem idegeli magát a yaard hogy mi a bánat vann fenn.
Nekünk sincs átpapirozva semmi rajta, pedig elvileg kéne! De úgyse kapod meg hivatalosan rá a papirt!
Mondjuk ebbe az esetbe tényleg oké.. Azt hittem nagyobb futó! Nekünk is igy van megoldva a jetski szállító!
lepapírozni? átalakítás v ilyesmiről sztem kell vmi
Kicsi.Még ha srégen keresztben tettem rá egy robit elfért de egy nagyobb motor jóval túlnyúlna.Az ajtót akkor nem lehet felcsukni.Így eccerűbb az egész kócerájt ledobni.Marad a váz és arra mehet a sín.Az már túlnyúlhat megy rá két műanyag 500 forintos sárvédő meg cseszek rá rendszámtartót és máris úgy néz ki mint egy motorutánfutó.
Kiszámoltam most itt is a cascot 185e /év... Szerintem azért vicces...
Miért vágod le? Én amit béreltem motorszállító egy teljesen hagyományos felcsukható platós futó volt , csak amikor motorszállítóként kellett ki volt fúrva 2 helyen a plató (középen a merevítésen át) És felrakták rá a sínt 2 T alakú átmenő csavarral!
igy lényegébe univerzális marad a futód! Ja és sokkal könnyebb igy lekötözgetni, megtartani, stb mivel le tudod támasztani fent a gépet!
én most néztem a neten,és nekem jóval többe lenne.
Kösznöm mindenkinek a hozzászólásokat az olajtémában, de még mindig nem igazán dontöttem. Valaki azt mondja, hogy tök mindegy, hogy fullszint, vagy félszint az olaj, ha minősítése ua. (ez logikusan hangzik), más óva int a félszinttől, mert az állítólag meg tud égni ha pl. rekkenő hőségben jól meghúzom neki, míg a fullszint nem. Van, aki állítja, hogy a 10w40 től halkabb és finomabb a váltó, mint a 10w50-től... nem könnyű infók ezek. Ami a lényeg, hogy engem csak az érdekel, hogy a motor a legjobbat kapja, nem szeretnék ezen garasoskodni, szóval jelen esetben nem az ár a lényeg (egy bizonyos pontig persze ), hanem a minőség. Na, sebaj, ma szerintem megveszem valamelyiket, mert hamarosan jön az olajszűrőm és ha jó idő lesz mostanság, valamikor megejtem a cserét. Alig várom hogy beindítsam egy kicsit a gépet és gyönyörködhessek a hangjában
Nameg ma érkezett egy felajánlás izé egy kedves üzletkötő ismerős által.Jól szituált 50 feletti úriember.Hajlandó megválni az 5 éve be nem indított lejárt forgalmival rendelkező MZ-jéről ami elvileg egész jó állapotú.Hozzáteszem üzemképessé varázsolva adja át nekem.Mindösszesen 50e ért.
Mondom hohóóóóó amilyen fakezű vok jó lészen ez nekem esni-kelni kakucsra.Olcsóbb mint egy tank az SV-re.De mivel forgalmi lejárt én meg nem újíttatom valahogy oda kéne transzportálni.
Osztottam szoroztam.Ott a futó a hó alatt egy éve nem mozdult.Lerúgom a platót egy 10e a sín és öcsi kocsijával kakucson is van.
Kész a low budget pályagép.
Magyar ember flexel születik.

Zoli b....meg ebben szinte biztos voltam, hogy te megint valami bütykölésen töröd a fejed