kbc nekem nem fogta úgy az arcom... mikor felvettem megnyomtam az álrésznél ahonnan a szél éri és mozgott előre hátra... a kisebbet meg nem tudtam felvenni. menetközben nem teszteltem. Van ahol tényleg odaadják egy körre?
Kérd el egy körre.Ha nem fütyül akkor mehet a KBC.Amúgy a yamaha worldben egy ilyesmit akartak rámtukmálni.Aszonták hogy a radioaktívos 2007-es ez meg 2009-es így az nem fütyül de drágább volt mint a marushin.
Voltam ma sisakot próbálni. Hát a Suomy nagyon ergya rák volt, és megint a leg kényelmesebbnek a KBC bizonyult! A döntés mellette szól! Vélemények? KBC VR1 X
Nyameg most jut eszembe van egy jól felszerelt motorbót is a közelben.És holnap úgyis meg kell látogatnom eme műintézményt tömítésvásárlás céljából.Majd rákérdezek van e ilyen csatijuk.Max a bontóban ha nekik nincs.
Bár az ellenállásosdi olcsóbb.Még ha potisat veszel amit lehet állítani akkor könnyen el lehet vele találni a megfelelő villogást.Bár már szóltak hogy az indexet hülyén kezelem és idegesítem a mögöttem haladó motorost úgyhogy legyek szives nem indexelni.
sanyinak igaza van, vagy vegyél ledes indexhez való relét az még tutibb! (nekem a relé sem segitett pedig 4x 1500 ft volt kifejezetten ledes indexhez való)
Bár az ellenállásosdi olcsóbb.Még ha potisat veszel amit lehet állítani akkor könnyen el lehet vele találni a megfelelő villogást.Bár már szóltak hogy az indexet hülyén kezelem és idegesítem a mögöttem haladó motorost úgyhogy legyek szives nem indexelni.
Ez vagy a muter része?
link