A vicc, hogy az én shoei-m ennél jóval nehezebb pedig elvileg racsingosabb mint ez. ..........ami különbséget észre veszek a drága shoei és az addigi 40-50 rugós egyáltalán nem rossz sisakjaim között az az, hogy már az első pillanattól kezdve nem nyomott sehol és kényelmes volt. A többinek kellett idő míg vagy a fejem vagy a sisak idomult annyit, hogy ne fájjon 2-300km után valahol.
Bizony! Kanyar előtt jön meg a féktáv! Tehát puding próbája az evés! Majd kiderül, a lényeg, hogy 1/3-ad áron tudtam üzletben megvenni! Ez se rossz szempont!
Amúgy meg kellett mert 15-én túra!
Ez ránézésre ugyanaz mint az én Laser Fiber Pro-m.Nekem bejött ,bár többen azt mondják huzatos és hangos. Én egy mérettel kissebbet vettem ,két hétig szenvedtem ,de utána tökéletes viselet.
Ja megszületett a döntés! Már itt van a fejemen! Remélem ez nem fog lepottyanni!
Üvegszál kompozit dupla D-s zár! Szerintem megérte az árát! Ja és kényelmes is!
köszi!
Ha ugyis postán küldeném neki,az idő meg annyira nem szorít mert még más dolgok is hiányoznak!Ha egy tel számot tudnál adni vagy egy e-mail. címet megkérdezném a csókát!Köszi előre is
Amúgy meg kellett mert 15-én túra!
Üvegszál kompozit dupla D-s zár! Szerintem megérte az árát! Ja és kényelmes is!
Ha ugyis postán küldeném neki,az idő meg annyira nem szorít mert még más dolgok is hiányoznak!Ha egy tel számot tudnál adni vagy egy e-mail. címet megkérdezném a csókát!Köszi előre is