Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jössz egy kört a tó körül?.........mindjárt indulok.
Menj egy kört, jó az idő!
Marushin Carbon, oszt jóvan.
Nekem nyomja a pofizacsim a fogaim közé, és a homlokomat jól fogja, majd kiderül menet közben!
A vicc, hogy az én shoei-m ennél jóval nehezebb pedig elvileg racsingosabb mint ez. ..........ami különbséget észre veszek a drága shoei és az addigi 40-50 rugós egyáltalán nem rossz sisakjaim között az az, hogy már az első pillanattól kezdve nem nyomott sehol és kényelmes volt. A többinek kellett idő míg vagy a fejem vagy a sisak idomult annyit, hogy ne fájjon 2-300km után valahol.
1450 +-50gr
még nem, de már nem használom.....
Hány grammos
A Béka visszaugrott a tóba?
Hát a Béka?
Lehet, hogy kitolom Anita gépét és elmegyek velencére.....nagyon állat idő van!
Ragyogó napsütés, kb 15 fok.
Bizony! Kanyar előtt jön meg a féktáv! Tehát puding próbája az evés! Majd kiderül, a lényeg, hogy 1/3-ad áron tudtam üzletben megvenni! Ez se rossz szempont!
Amúgy meg kellett mert 15-én túra!
Ez ránézésre ugyanaz mint az én Laser Fiber Pro-m.Nekem bejött ,bár többen azt mondják huzatos és hangos. Én egy mérettel kissebbet vettem ,két hétig szenvedtem ,de utána tökéletes viselet.
Ja megszületett a döntés! Már itt van a fejemen! Remélem ez nem fog lepottyanni!
Üvegszál kompozit dupla D-s zár! Szerintem megérte az árát! Ja és kényelmes is!
Persze! Márc. 15-én Almádiba megyünk zabálni! A héten megtervezem az útvonalat és a részletes infókat leírom!
Helló Balu nembaj hogy vegyesvágott majd szer elnéznék veletek has lehet
állítólag
Lesz vmi túra?
lehet várlak majd benneteket almádiban csak a személyes ismeretség miatt
köszi!
Ha ugyis postán küldeném neki,az idő meg annyira nem szorít mert még más dolgok is hiányoznak!Ha egy tel számot tudnál adni vagy egy e-mail. címet megkérdezném a csókát!Köszi előre is
köszi szépen
Mi folyamatosan mászkálunk fel eger-bükkszék irányba..Igaz nem v2-es csapattal hanem vegyesvágottal..
Itt csak eső, egy fokkal jobb.