Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom nem most volt hanem egy hete.Azóta a száraz garázsban áll.Ez lehet az alapjárati szenzor szarakodása?
A kedvenc placcom.
Be kéne állítani. Várpalotáig mentem, igen meleg volt az idő majd rásültem.
Nemhinném.
De utána beindult nem?
Szasztok berffentettem a mocit és 60fok krül volt a víz és húztam neki gázt éés leálltüresbe volt ennek így kell reagálni
Én is mentem egy 40-50-et, hüvi vót azért még.
Lehet hogy kapott egy kis vizet az első gyertya?
Én nem szoktam motort mosni thermo-val, autóhoz való.
Nekem elkezdődött a szezon.
Igaz csak egy gyors Kistarcsa-Isaszeg-Pécel-Kistarcsa kör volt 30 Km de tanulságos.Bering még mindíg jegesmedvéknek való irtó meleg a sisak érdekes alapzaj KB a Givi szintű talán egy bolhafasznyit kevesebb viszot 60-80 közt ha félrefordítom a fejem vagy keresztszél van enyhe siiiiii sivítás hallható.Amúgy fasza nem nyomja fel a pofámba 170 nél sem a szél akkor is elviselhető a zaj és nem lesz benne zavaró túlnyomás mint a Givinél.Lényegesen könnyabb ami pozitív.Egy füldugóval szerintem árához képest jól teljesít a marushin.Viszont a naked tartós 170-nél kell a picsának elég punnyadt vagyok hogy tartsam magam.Elég komoly a szélnyomás picit hasalni kell a tankon az meg mondjuk 500 Km en nem kellemes.

De ku.....va jó volt rajta ülni.
Ui.:
Fura volt mert elkezdett szarakodni az alapjárat 1000-1500 közt ugrált le fel és mintha kihagyott volna.Lehet köze a nagynyomású mosónak vagy a víznek?
Mentem utána vele egy picit azóta nem csinálja.
Az enyém beröffent
Mindjárt indítom a technikát.
Igaz, így viszont gond lesz...Sebaj, majd időnként hátranézek, h megvagy-e még
Szeva!

Meglátjuk,elvileg minden húsvétkor szoktunk menni eger és környékére.Ha megy a társaság akkor csatlakozhatsz majd hozzájuk.Nekem szerintem pár hónapot csúszni fog a szezon sajnos..
Nekem pont 1 hét és visszahelyeződik forgalomba Kötök jövő héten egy biztosítást és ha olyan idő lesz felugrok majd 15én én is Balatonra ebédelni egyet
En most mentem egy kort. Nagyon kiraly ido van
Ha igy folytatodik par het es napi szolgalatba allitom a jarmuvet
Naná hogy tudom.Felkelek és a csizma meg a sisak a pofámba vigyorog a polcon.Lehet ha végzek a melóval és nem leszek punnyadt megelytek egy sisakpróbát a nulláson.
Bár van itthon két sisak is kölcsönbe.
Nem hiszem, hogy 20-ból megúsztam volna! De köszi! Ez pedig nekem kellett mert 15-én túra! De ezt te jól tudod!
Március 17-én megyek ki bécsbe.Látogatást terveztem a louis-ba lehetett volna várni addig hátha jobb cucc is akadt volna.
Nem használunk tükröt pályán! De szerintem fogsz! Minden körben 2X!
Szép sisak

De mondd, foglak én látni a tükrömben ezzel a sisakkal (Kakucson)?
miért nem használod?csak nem eladó
Én is terveztem mára egy gurulást ,tegnap már száraz volt az aszfalt ma meg most kezd olvadni az éjjel leesett 3-4 cm hó.Na talán majd holnap.
Akkor a tó felé megyek......jó programozást...
Itt nagyon sok hó esett tegnap én meg megyek most kocsival pestre sajna kihagyom a motorozást! Jobb programom van!

Itt meg sok a só-hó lé!
Háát ha megyek is 2-nél előbb nem tudok elindulni.
Mehetnénk Bud felé is üvegtigrisezni.