Főőő lesz.Rugószereléssel együtt.Csak most egy-két hét pihi.Eső lesz végig.No meg még koptatom.Nehommá ne legyen kihasználva.Még 1500 az olajcseréig így kesz dolgom a 15.-e előtti napokban.
Komplett puccbavágom ezt a micsodát.
Hát én nem tudom miért szerti az enyém a hűvöset de határozottan érződik pozitív irányba.
Az indításnál nekem másodikra elkapta de durrogot össze vissza és rajta kellett hagyni a szivatót vagy 3-4 percig csutkán mert különben azonnal felakadt a szeme...
Úgy sejtem rá fér egy szinkron meg az új szürő...utóbbit sztem jövő hónapban veszek is.
Egs Rolcsika , megérdemelted
Csak a rohadt medve haverom (egyébként övé a dob, nállam csak kölcsön van) még mindig tömte újra gyapottal ,de szerdáraha nem lessz kész, eeszúrom a nyaki ütőjit
Látom mindenkinek vannak kezdeti nehézségei Nekem tök nehezen indult el 1 hónap után, csak tekert az önindító és nem indult el szivatóval vagy 15mp-en keresztül, utána nehezen életre kelt és kellett vagy fél-1 perc mire normális V2 hangot adott, addig mintha ittas lett volna
Áh le vagyok tiltva önszántúlag ilyenről.Míg nem találok valami gatyót amibe beleférek.Most felvettem a kabátot is de jobb mint mikor megvettem kevésbé feszül deréktájon így még legalább 1 hónap míg kolbászra nézhetek.
Nekem szarabbul ment érzésre, mondjuk vadiúj a légszűrő, lehet hogy az is számít.
Hidegen indítva durrogott egy picit, tehát valszeg nem ilyen hőmérsékletre van kalibrálva.
http://www.kepesmotor.hu/trium...
Komplett puccbavágom ezt a micsodát.
Az indításnál nekem másodikra elkapta de durrogot össze vissza és rajta kellett hagyni a szivatót vagy 3-4 percig csutkán mert különben azonnal felakadt a szeme...
Úgy sejtem rá fér egy szinkron meg az új szürő...utóbbit sztem jövő hónapban veszek is.
Csak a rohadt medve haverom (egyébként övé a dob, nállam csak kölcsön van) még mindig tömte újra gyapottal ,de szerdáraha nem lessz kész, eeszúrom a nyaki ütőjit
Hidegen indítva durrogott egy picit, tehát valszeg nem ilyen hőmérsékletre van kalibrálva.
Én meg legelek.