Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mitől? Hiszen ugyan úgy kresz vizsga, rutin, majd forgalmi vizsgából áll és utána teljes értékű jogosítványt kapsz az adott kategóriára!
Asszem mintha az SMKP nem jogosítvány lenne vagy mi hanem kisebb értékű.
Nekem is a B kategóriát irták be mikor kötöttem! De nem tudom mi alapján megy mivel pl nekem volt SMKP-ra is és azt még előbb szereztem! Szerintem alkusz cége, illetve embere válogatja hogy mit irnak be! Egyébként meg abszolút nem egyértelmű a kérdés, mert ugye az van irva hogy "Jogositvány megszerzésének dátuma" na mármost, magát a jogosítványt akkor szerezted meg mikor először oda adták.. azóta te csak bővítetted! Vagy rosszul értelmezem?
Mostmár.
Mind egy
Ha csinálok valamit akkor úgyis beszopom.Amúgy meg a jogsit tényleg 92-ben szereztem és asszem az első a mérvadó.Nameg 1 évig ki van fizetve nem is hallok jövő januárig felőlük és lehet akkor már másik lesz a befutó biztosító.
Én kérdeztem az alkuszos ösmerőst aztmondta idővel kiderül meg ha véletlenül csinálsz valamit a különbözetet ki kell kp ba fizetni .Meggondolandó én nemmertem
Ja.
Kösz! akkor bepróbálkozom én is! Interneten keresztül kötötted te is?
Nekem benyelték mint kacsa a nokedlit.
Sziasztok!
Kötelező megkötésénél, ha a B-s jogsi megszerzésének évét írom be azt elfogadják, vagy lehet belőle később gond? A díj úgy jóval kedvezőbb, azé kérdem, és ez az első biztosítás kötésem!
Talán a Superbike Comfort volt de meg nem mondom pontosan.Laciéknál levettem egyet az állványról hogy majd visszahozom ha nem jó.
Mintha most láttam volna merevítős alut náluk 5e körül.
A Pillangó utcánál én láttam kispolszkist szaladni az ukrán meg a kesztyűtartóból vett ki valamit ami nem csokifagyi volt.
HZolee, megfogadom, beraktma a hokis fogvédőm az üléspúp alá, a vipeja mellé .

a fuxos audis ellen sztem az is vég...Ma még ritka divat az éleslőfegyverrel való visszaélés, ha kézi...
Koszi. Azt nem tudod pontosan, hogy melyik valtozat? Superbike?
Berik bőrruha 52-es és Spidi nadrág 54-es méretben eladó.
Akit érdekel írjon vagy hívjon.
Balu88@mailbox.hu
30/9089573
Nem én mondom.Konkrét eset volt hogy MÁV biztosító említésére a nagydarab fuxos ajudis ölre ment a károkozóval.
Nem szokok én pofozkodni.Max csak eldőlök.De akkor ne álljon elém senki.
látod, ha kóstolgatod zsékettőt, nem a beringben, hanem a ringben fogsz izzadni :) :)
Ez a köpönyeg 1 kamu 70%ba nem találják el az időképet nézzétek inkáb.Én cseréltem 1 szer 1 műszakot a köpönyxeg miatt hogy megyün motorozni 15 fok napsütést igért aztán esett mint a zállat
a verésről Zoli32 beszélt, nem én :)

egyébként ne protektorszettet, hanem foggumit :-)
Hőőőőő.Alakul.Lehet izzadok majd a beringben?
Lucas 22-es kormány.Nagyvason vannak fenn jópár méretben.10e körül.Szélesebb mint a gyári.
Micsodaaa?12C?Oda már a rókás bőrruha is elmegy
Ha így halad tovább 15-én jó lesz!
Folyamatban....valoszinuleg az uj renault fluence lesz....