Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit idegesítelek azzal, h ma lezárult a Jan 21-i balesetem és utal az uniqua biztosító 217ezret. Nem mondom el mennyi volt a valós kár... Ezenfelül tegnap küldött az Allianz levelet, h hogy kifizetnék a motorosruha káromat 377E ft értékben Erre már nem is reagálok itt a fórumban mert a végén azt hiszitek biztosítási csaló vagyok pedig nem, tök hivatalosan minden járik. A számokba viszont belelehetne kötni
Ha talpra állt a paripám én beneveznék egy hangerőmérésre.Mindig is érdekelt, h tényleg annyi-e a nyitott csövek ereje, mint amit a tésztaevők ráírtak...

/tudjátok, egy olasznak akkor higyj, ha ló legel a sírján /
tényleg ez a teljesítményadós dolog, ez mikor jön ki csekken?Vagy önként kell jelentkezni érte?

Itthon semmi nem működik értelem szerűen (mert hiányzik belőle az ész, az a józan ) ezért kérdem.
Hálás köszönet Ha Bp-en járok akkor mindenféleképpen kereslek majd.Ha nagyon sok pénzem lesz és motorral együtt jövök ki a válságból akkor úgyis terveznék egy esztergomi utat a proptech-hez és akkor útba ejtenénk a mérést.
Nekem azért sikerült összehozni egy kis csúszkálást, hiába, ehhez is tehetség kell...
Nálunk a cégnél van kalibrált dB mérő, ha jársz valamikor erre szívesen megmérem. Nekem a gyári kipuval ha jól emlékszem 88dB volt, a vázon lévő 92 helyett.
Nekem UHM a rendszámom
UFF.
Jóccakát!
Az nem olyan vészes.Megsasolom.Később.Ha nem leszek papírkutya.
Örkény! Kecskemét elött 25km a régi 5-ös úton!
Nem akartam a lelkedbe gázolni, ne haragudj! De majd csinálunk egy képet a két bugyikékről egymás melett, hogy Sport-Túra?
Messze van az az E-ring?
E-ringet imádom, csak rohadt lassú vagyok még! Autós idő fölött megyek!
Kameramannak megyek.Max.Túl öreg vagyok az izgalmakhoz.Meg bevalottan túrapondró goldvingesített géppel.
Feltéve, ha összejön egy közös pályanap!
Ez talán a 2. kör volt, még hidegek voltak a gumik
Viszont Euroringre egyszer kimehetnénk csapatni. Na meg a többieket is jól rávesszül, hogy jöjjenek.
Olyan jól mész, hogy utol se érnélek! Sokat kell még tanulnom, remélem leshetek majd tőled egy két tricket!
Akkor jó.Majd észben tartom.
Talán a füldugó segít.
Velem nagyon jó menni, mert ha megállít a jard, nálam annyi mindent találna, hogy többre nem lenne energiája összeírni.
Akkó mostan ezt csak én nem értem
Euróringre is tessék jönni! Nagyon klafa!
Vagy másik úton megyek.