Kicsit idegesítelek azzal, h ma lezárult a Jan 21-i balesetem és utal az uniqua biztosító 217ezret. Nem mondom el mennyi volt a valós kár... Ezenfelül tegnap küldött az Allianz levelet, h hogy kifizetnék a motorosruha káromat 377E ft értékben Erre már nem is reagálok itt a fórumban mert a végén azt hiszitek biztosítási csaló vagyok pedig nem, tök hivatalosan minden járik. A számokba viszont belelehetne kötni
Ha talpra állt a paripám én beneveznék egy hangerőmérésre.Mindig is érdekelt, h tényleg annyi-e a nyitott csövek ereje, mint amit a tésztaevők ráírtak...
/tudjátok, egy olasznak akkor higyj, ha ló legel a sírján /
Hálás köszönet Ha Bp-en járok akkor mindenféleképpen kereslek majd.Ha nagyon sok pénzem lesz és motorral együtt jövök ki a válságból akkor úgyis terveznék egy esztergomi utat a proptech-hez és akkor útba ejtenénk a mérést.
Nálunk a cégnél van kalibrált dB mérő, ha jársz valamikor erre szívesen megmérem. Nekem a gyári kipuval ha jól emlékszem 88dB volt, a vázon lévő 92 helyett.
Ez talán a 2. kör volt, még hidegek voltak a gumik
Viszont Euroringre egyszer kimehetnénk csapatni. Na meg a többieket is jól rávesszül, hogy jöjjenek.
/tudjátok, egy olasznak akkor higyj, ha ló legel a sírján /
Itthon semmi nem működik értelem szerűen (mert hiányzik belőle az ész, az a józan ) ezért kérdem.
Viszont Euroringre egyszer kimehetnénk csapatni. Na meg a többieket is jól rávesszül, hogy jöjjenek.
Talán a füldugó segít.