Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e jó Sv bontót? Vagy legalábbis ahol kapok 2000 650S-hez cuccokat. Vagy jártas vki külföldi mocik behozatalában? Mert lehet az jobban megérné, mivel elég sok alkatrész kell sajna Válaszokat előre is köszönöm!
Sajnos már elvitték.pont miután egyszer mondtam,hogy eladó.
Oruljel.En 7 nel tartok de milka legelon erzem magam.Mint egy kecske.Csak nyers fuvet ragok.
őőő, nincs meg esetleg írásos formában? El tudnád küldeni e-mailben?
Gondolom a SAG rendben van.
nemá... most küzdök hogy lemenjen még 4 kg már 5-öt leküzdöttem , csaknem 90 voltam januárban...
lefodíttattam az egyik munkatársnőmmel , szegény megszenvedett vele eléggé távolálló szaknyelvezetű ez az írás egy közgazdásznak...
Felszedni konnyeb.Meg kell dumalni hentessel a dolgot.Igaz par honapos varakozas utan coloppel is.
Ez azért egy régi vas, ez még szárazon is 205 kg és azt sem tartom kizártnak hogy az előző tulajhoz állították be a telókat (kb:100 Kg) , én pedig 84 Kg...
Ja, tényleg, most nézem...Rugóerő, nem húzófokozat...
Pedig azt gondolnám hogy pehelysúlyú pilótákra van méretezve a futómű.
Azt írja hogy vagy túl kemény vagy túl lágy a rugó . Ezt már néztem is tavaj, sajnos túl könnyű vagyok ezért az első telóba gyengébb tugót kellene tenni , vagy egy 15 kg-ot fel kellene szednem.
Nem vagyok benne biztos, de szerintem a futómű beállításával (szerintem húzófokozat) nem lehet valami rendben. Ha jól vágod az angolt akkor olvasd át ezt: http://www.feelthetrack.com/ti...
Itt egy racefit replika ócsóért..racefit rep.
Hááát tudja a fene hogy annyiért megéri e.Kérj a többi gyártótól is árajánlatot azért..
Ja.Akkó nem kő.A kettő jobban hangzott volna.
1 db. lemaradt az előbb, nekem sv650s-re kellene azért nem írtam db-ot.
A kettő?
58 000 ft mindennel együtt.
Ja.Meglátom.Még most gyűjtögetek.
1 liter kell a kettőbe. Most akciós Agip Fork villaolaj 15W 2.500Ft/l.
Mailben írj egy árat aztán meglátjuk :)
frpeter kukac svmedia.hu
Visszatérek.
szombaton.
Van Ipone 3400/l.