Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, the milyen kormanyt tettel fel mikor csupaszra alakitottal? Gyari N-es kormanyt?
Szegény kis Toyo vettél már kocsit
Mar en is DAS ugyfel vagyok....miota volt a kocsilopasos story. Szerencsere nem volt rajuk szukseg, de barmikor jol johet.

Egyebkent megkaptam a kocsibol maradt penzt tegnap.
Jelen esetben szerintem a gyári érték/méret a legjobb! A töbi nagyban változtatja a menet teljesítményt!
hzoleee

Akkor vegyek még protektorszettet?Szégyen a hasznos, de futás .Lehet ezentúl jobb, ha a vipera ott lesz az oldalidomba rögzítve .

Még valami k****g ALJAncos nekiáll morcogni...
szerintem maradj a 170-es guminál...szélesebb is mint a 160 és még fel is fér
Köszi
Rendben érdeklődöm,hátha,bár igy már elég sok mindent kéne cserélni,lehet felesleges,de még ezres sv-t nem veszek
az svrider.com-on lehet rendelni szélesítő kit-et
Nem csak a felni a gond.Vagyis hogy igen.Cserélsz villát meg felni.Hogy felmegy e rá az kérdéses de mivel szélesebb a hátsó lánckerék kijjebb fog esni.Az elsővel is csinálni kéne valamit mert akkor nem lesz egy vonalban.
Abba nem igazán tudok segiteni.. Nem vágom hogy mondjuk az 1000-es felnije kompatibilis-e a 650 hátsó villájával... mert ugye az gyárilag szélesebb.. ha ennek utána tudsz járni és találsz bontóba egy 1000-es felnit akkor ugye elvileg megoldható.. de fogalmam sincs mekkora lehet az esély hogy minden stimmeljen... szerintem elég kicsi!
De egy próbát megér! Kérdezz rá SV-medián hátha ott csinált már valaki hasonlót!
Értem,azért persze pestig nem mennék el,vannak itt gumisok
Nemhiszem ,hogy Borsodból elmész pestig,hogy felrakass próbából 1 gumit szerintem.Mikor ilyen dilemmám volt elmentem nálunk 1 helyi gumishoz (aki történetesen a gsx-r kupában szokott versenyezgetni )és ő azt mondta,hogy nem érdemes erre a felnire 180-as gumát rakni mert nagyon púpos lesz és nem lesz jó vezetni a motort.A 180-as kerékhez 4.5 coll széles felni kell.A 170-es az még fasza.Egyébként 170 és 170 között is van különbség.Nem mind1 milyen a gumi profilja.A sport gumik kicsit szélesebb profilúak így azonos méretben szélesebbnek hatnak mint a túrás gumik.
Köszi!
Gondolom felnit cserélni szélesebbre nem érdemes...
Hali nekem 180as M3 van fent, én is azt hittem hogy hú majd mennyivel jobban fog kinézni... Szerintem mivel jobban összehúzza a felni sokkal keskenyebbnek hat mint előtte a 160-as, arról nem is beszélve hogy 6000km alatt kockára kopott mivel hegyesebb a profilja a keskenyebb felni miatt szóval én nem igazán ajánlom.
Kanyarodás szempontjából nem tudok mit mondani mert ami rajta volt 160as az egy 10 éves beton kemény szutyok volt csak vizsga miatt tette rá az előző tulaj, igy én szinte rögtön le is cseréltem. Tehát összehasonlitási alapom igy nem igazán van. De mindezen kívül a M3-mat csak ajánlani tudom!
De van haszna.Balesetet okozol és szólsz hogy normális a biztosítód nem vernek meg.

Nagyon.
mikor a kocsimat zúzták le, egyszerűen a saját becslőjük által megállapított, és általuk jogosnak elismert kár 1/3-át utalták át :-). Perre kellett menni, független kárbecslőt kellett megfizetnem, aki a végén még nagyobb kárértéket hozott ki, plusz perköltség, plusz a szakértő díja, plusz az alapkamat kétszerese -- ezt mind kifizettette velük a bíróság. OTP Garancia volt. Azóta DAS-ügyfél vagyok. Szerintem az egész rendszerben az a genyaság, hogy bármilyen "jóhírű" (mind szar szvsz) biztosítóhoz szerződsz, a károdat a károkozó biztosítója fizeti. És ha a károkozó mondjuk KÖBÉs (ugye zsékettő :)), akkor nagyon megszívod... gyakorlatilag nem jön vissza sehol annak a haszna, hogy becsülettel fizetsz egy normális biztosítónak (azaz nem köbe, máv, stb)
Talán befér talán nem.De lehet picit nehezebben kanyarodik a behúzott profil miatt.
Keresd Tsanyit ő már párszor felajánlotta embereknek hogy felteszi a 180-ast ha nem teccik leveszi.
Bár szerintem felesleges vagizás.Minek akkora lufi hátra.
Üdv SV -k!
650 re milyen hátsó gumát ajánlotok?
Jelenleg 170/60 van rajta,a 180as belefér? vagy nem érdemes szélesebbet?
Köszi a válaszokat!
Szép napot!
Na igen, az éves fórumozást idén két nap alatt tudom le
te kámikázeeeee....
milyen aktív lettél , csak emlegetni kellett , biztos csuklottál...
hi-hi akkor laser , legelább fényeztem egy kicsit hogy bódisnak neveztem...
Tavaly kiküldték csekken de eddig még semmit sem küldtek..Lehet nekem kell bejelentkeznem majd érte..Bár azt hiszem egy darabig nem fogom kifizetni.Műszakira és szervízre kell a pénz nem telj.adóra
baszki, megüt a guta...

Kurva mákos vagy és kész...Az én pénzem is te kaptad meg .

Arra kipengettek 2xx?bazzegg...Ezt nem hiszem el...Jó csillagzat alatt születtél.
Jaa a jan 21-i baleset a kocsimmal volt. Karcos lett a sárvédőm