Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek van különbség az európai és az amcsi sv-k között?Láttam az ebay-en frankó plexit 31 dollárért de nem merem megrendelni mert mi van ha nem jó...
Ez egy 2003-as gyártású SV. Nem csak a felirat árulkodik, hanem sok más is, pl farokidom ami elsőre látszik.
Valszleg 2005-ben lett behozva, ezért lehet a forgalmiban is 2005.
A kilométert meg a kopásokból meg lehet állapítani.
Akkor esetleg csak fehér búra a régi lámpára nem létezik? Nekem nem kell index, Csk fehérre szeretném cserélni. Esetleg érdekel hibás fehér hátsó lámpa is.....
Szétszedés nem veszályes, egyedül a mutatóhoz, meg az lcd kijelzőhöz kell nagy türelem, meg egy kis erőszak . Viszont pillanatpákával neki ne állj! Egyrészt a statikus feltöltés tönkreteheti az óra lelkét, ill. túlmelegíted vele a nyákot, esetleg elolvad a led! Én 350 fokon dolgoztam vele, itt olvad a gyári ón, de amivel visszaforrasztom, csak 290 fokos, nehogy elszáljon az új led.
Na és mégegy gyöngyszem
Na és persze a telemetria része sem gyenge
Nagyon pálya .Suzuki sv 744
Én a Motorradnál vettem a Nagykörösi úton. Bemész, foglaló, két hét és itt van.
De ha rám hallgatsz ne vedd meg! A tesómnak egy szezon alatt 3 piros led kiégett, az indexből napsütésben (bár már lenne! ) semmi nem látszik. Én is visszadobtam két kis indexet.
Viszont szép, szerintem!
néztem az oldalt, de csak régire találtam, de vak vagyok
Akkor sztornó az írásom
Szia!

Magyar linket egyelőre nem találtam, de ilyen van:

http://motodynamic.com/product...

Előző tulaj német E-bay -ről vette, ott nézz körül!

Kutyusnak is ilyen van, talán ő tud segíteni jobban

Sok sikert hozzá!
Edem!

Nem tudod, hogy honnan szerezték a hátsó lámpádat?Egy ilyen "fehér" megoldáson agyalok most én is.Vagy valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy hol vehetnék ilyet?
Hát basszus!
Pedig reméltem, hogy valamilyen módon jó lesz az idom a tiédre is Géza.
Mondasz valamit....

Igaz elektrós suliba járok, de nincs hegyes végű (nemtom mi a neve) pákám, csak normális. olyannal is meglehet oldani a forrasztást?
Szét-összeszedéssel ellehet rontani vmit?

Na akkor majd megköszönném a fotókat
Ha megvannak a ledek, szét-összeszereléssel együtt max 3-4 óra! De megy óra nélkül is a moci
Kutyus!

Más a blokk,más a hűtő,meg egy csomó minden .Nekem úgy tűnik,hogy picit más konzolokkal fel lehetne rakni,de nem tudom kipróbálni,mert nekem nincs fejidomos 650-esem.Tehát az idom szerintem jó,csak a konzolok nem.
Holnap veszek ledet, este megcsinálom, kedden visszarakom a mocira. Akkor csinálok pár képet...
Húúú, az tök jó! Küldj majd képeket az eredményről légyszives, nagyon kiváncsi vagyok!

Én is leszeretném majd cserélni, csak még nem volt annyira kedvem, időm szétszedni!

Inkább mocizom amikor tehetem
Az oldalidomnál mi a különbség?
Zsír. Addigra beizzítom a fényezőt is.
Legkésőbb február vége.
Kb. mikorra számítsak a cuccokra? Egyébként ha valaki kilométer órában szeretne ledeket cserélni, de nem mer hozzákezdeni, szívesen segítek! Ugyanis szereztem egy profi weller forrasztóállomást, az enyém majdnem kész
Vettem
Halihó! 1 oldalidom még mindig érdekel! Meg egy hátsó sárvédő láncvédővel! Én kértem üvegszálból, mert fényezni szeretném.
Szasztok!

Gamby örülök hogy tetszik a sárvédő,és köszönöm a lehetőséget.
Én már nem vagyok annyira boldog.Sajnos az oldalidom csak az 1000-re jó .A sárvédőt is át kell egy kicsit alakitani,de azt megoldom majd a szerszámon.
Szóval akinek kellene oldalidom vagy első hátsó sárvédő, az legyen szives jelezze nekem minél előbb
,mert ha nem kell senkinek, akkor nem szerszámozom le.