Szerintetek van különbség az európai és az amcsi sv-k között?Láttam az ebay-en frankó plexit 31 dollárért de nem merem megrendelni mert mi van ha nem jó...
Ez egy 2003-as gyártású SV. Nem csak a felirat árulkodik, hanem sok más is, pl farokidom ami elsőre látszik.
Valszleg 2005-ben lett behozva, ezért lehet a forgalmiban is 2005.
A kilométert meg a kopásokból meg lehet állapítani.
Akkor esetleg csak fehér búra a régi lámpára nem létezik? Nekem nem kell index, Csk fehérre szeretném cserélni. Esetleg érdekel hibás fehér hátsó lámpa is.....
Szétszedés nem veszályes, egyedül a mutatóhoz, meg az lcd kijelzőhöz kell nagy türelem, meg egy kis erőszak . Viszont pillanatpákával neki ne állj! Egyrészt a statikus feltöltés tönkreteheti az óra lelkét, ill. túlmelegíted vele a nyákot, esetleg elolvad a led! Én 350 fokon dolgoztam vele, itt olvad a gyári ón, de amivel visszaforrasztom, csak 290 fokos, nehogy elszáljon az új led.
Én a Motorradnál vettem a Nagykörösi úton. Bemész, foglaló, két hét és itt van.
De ha rám hallgatsz ne vedd meg! A tesómnak egy szezon alatt 3 piros led kiégett, az indexből napsütésben (bár már lenne! ) semmi nem látszik. Én is visszadobtam két kis indexet.
Viszont szép, szerintem!
Nem tudod, hogy honnan szerezték a hátsó lámpádat?Egy ilyen "fehér" megoldáson agyalok most én is.Vagy valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy hol vehetnék ilyet?
Igaz elektrós suliba járok, de nincs hegyes végű (nemtom mi a neve) pákám, csak normális. olyannal is meglehet oldani a forrasztást?
Szét-összeszedéssel ellehet rontani vmit?
Más a blokk,más a hűtő,meg egy csomó minden .Nekem úgy tűnik,hogy picit más konzolokkal fel lehetne rakni,de nem tudom kipróbálni,mert nekem nincs fejidomos 650-esem.Tehát az idom szerintem jó,csak a konzolok nem.
Kb. mikorra számítsak a cuccokra? Egyébként ha valaki kilométer órában szeretne ledeket cserélni, de nem mer hozzákezdeni, szívesen segítek! Ugyanis szereztem egy profi weller forrasztóállomást, az enyém majdnem kész
Gamby örülök hogy tetszik a sárvédő,és köszönöm a lehetőséget.
Én már nem vagyok annyira boldog.Sajnos az oldalidom csak az 1000-re jó .A sárvédőt is át kell egy kicsit alakitani,de azt megoldom majd a szerszámon.
Szóval akinek kellene oldalidom vagy első hátsó sárvédő, az legyen szives jelezze nekem minél előbb
,mert ha nem kell senkinek, akkor nem szerszámozom le.
Valszleg 2005-ben lett behozva, ezért lehet a forgalmiban is 2005.
A kilométert meg a kopásokból meg lehet állapítani.
De ha rám hallgatsz ne vedd meg! A tesómnak egy szezon alatt 3 piros led kiégett, az indexből napsütésben (bár már lenne! ) semmi nem látszik. Én is visszadobtam két kis indexet.
Viszont szép, szerintem!
Akkor sztornó az írásom
Magyar linket egyelőre nem találtam, de ilyen van:
http://motodynamic.com/product...
Előző tulaj német E-bay -ről vette, ott nézz körül!
Kutyusnak is ilyen van, talán ő tud segíteni jobban
Sok sikert hozzá!
Nem tudod, hogy honnan szerezték a hátsó lámpádat?Egy ilyen "fehér" megoldáson agyalok most én is.Vagy valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy hol vehetnék ilyet?
Pedig reméltem, hogy valamilyen módon jó lesz az idom a tiédre is Géza.
Igaz elektrós suliba járok, de nincs hegyes végű (nemtom mi a neve) pákám, csak normális. olyannal is meglehet oldani a forrasztást?
Szét-összeszedéssel ellehet rontani vmit?
Na akkor majd megköszönném a fotókat
Más a blokk,más a hűtő,meg egy csomó minden .Nekem úgy tűnik,hogy picit más konzolokkal fel lehetne rakni,de nem tudom kipróbálni,mert nekem nincs fejidomos 650-esem.Tehát az idom szerintem jó,csak a konzolok nem.
Én is leszeretném majd cserélni, csak még nem volt annyira kedvem, időm szétszedni!
Inkább mocizom amikor tehetem
Gamby örülök hogy tetszik a sárvédő,és köszönöm a lehetőséget.
Én már nem vagyok annyira boldog.Sajnos az oldalidom csak az 1000-re jó .A sárvédőt is át kell egy kicsit alakitani,de azt megoldom majd a szerszámon.
Szóval akinek kellene oldalidom vagy első hátsó sárvédő, az legyen szives jelezze nekem minél előbb
,mert ha nem kell senkinek, akkor nem szerszámozom le.