tavasszalk kellene lecserelnem a gumikat, miket javasoltok? Jelenleg egy AVON Sport van fent, igy vettem tavaly, de valami mast szeretnek. Erdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak. Nem palyara kell es nem is arra, hogy dontsek a kanyarokban, inkabb turazgatni, meg atan arra, hogy fogjon, ha gaz van.
Én 1 Bandit-ba ugrottam majdnem bele. Neten gyönyörű szép csilli-villi, telefonban: persze sérülésmentes.
Aztán elmentünk megnézni: csúsztak vele (tank, lámpakeret, kipuff, kormányvég kapott), gumi és lánc szétgyalázva (a kerék teljesen ki volt tolva hátra a lánc meg még így is laza), aztán az is kiderült, h olaszból jött. A slussz poén, meg h mikor közelebbrő megnézte haverom a motort a tömítéseket kézzel ki bírta kaparni ahol kinyomta vagyis ritka igénytelenül volt összerekva.
Mindezt 1 milláért (2003-as volt ha jól emlékszem)
Így lett meg az SV-m végül. Az meg szerelem volt első látásra
Tudjátok, múltkor felmerült a kérdés a mocimnál, h rommá volt e törve...
Ezt a motort néztétek:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=85765
Láss csodát, ugyanaz a motor az előző hirdetés alatt rögtön:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=89706
Ug
yanaz a leírás, csak egyik sérült - másik szép állapot. Hallottam már rosszat a MARKAMOTORról, de hogy ilyen hibát csináljanak... kiváncsi lennék a vevőnek szólnának-e az előzményekről...
De nem mondom, szépen kipofozták!
Én jövő héten állok neki a műszerfalvilágításnak. Telefonokat régebben ledeztem már át, meg SMD alkatrészt sokat forrasztottam, szerint egy kis kézügyeséggel meg lehet csinálni. De egy profi páka azért kell hozzá!
Ma volt itt az egyik ismim, egy ezredessel. Összemértük a hangjukat, másabb másabb, de azért az enyém se semmi Neki két raptorja van, nekem csak egy egrus, azért nyom le
Haverom ma megkérdezi egy autószalonban, h mennyiért-hogyan tudják kihuzatni a horpadásaim. nemtudjátok, ez megcsinálható a tankon, és a kipun is? vagy ilyenkor sérül a festés ill a kipu felszíne?
Valamelyikőtök cserélte már ki a műszerfal ledjeit? Nagy meló? találtam leírást, majd ha nagyon ráérek lehet bepróbálkozok vele, ha már kék a motor kék legyen a világítás is
Hasonló cipőben járok én is. Én a felniket adtam oda a fényezőnek még november(!) elején, balgán hozzátéve, hogy nem sürgős. Most már kezdek aggódni, nemsoká március!
Ismerős csinálja és elöszőr amikor beszéltem vele még azt mondtam neki,hogy nem sürgős.Azóta ugye elindult az idom project és már szóltam neki, hogy kellene.Most azt mondta,hogy jövő hét közepére meglesz.Hát én ezt nagyon remélem mert nagyon felpróbálnám már azt a sárvédőt a gépre!
Tyűűűű!Ez naggggyyyyon zsíroskenyér!
Idomot ha minden igaz akkor jövő hét szerda vagy csütörtök fele kapom vissza.Utánna megdumálunk egy időpontot és összehozzuk a dolgot.A hátsó sárvédőt is lekaptam már.Bár azt nem tudom,hogy a 650-hez passzol-e méretben de majd megnézzük.
tavasszalk kellene lecserelnem a gumikat, miket javasoltok? Jelenleg egy AVON Sport van fent, igy vettem tavaly, de valami mast szeretnek. Erdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak. Nem palyara kell es nem is arra, hogy dontsek a kanyarokban, inkabb turazgatni, meg atan arra, hogy fogjon, ha gaz van.
Koszi, udv.,
Zoli