Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutyus!

Sajnos nemtom hogy pontosan milyen konzolok vannak hozzá,majd ha a kezembe van az idom,akkor újrabeszéljük.Ha meg tudom csinálni,akkor az bele fog férni ebbe az árba.
Sziasztok!

Az oldalidomhoz gondolom vannak valamilyen tartókonzolok
Azt is megcsinálod?
Szerintem a kék mocin fényezve jobban néz ki. Akkor egy hátsó sárvédő, plussz oldalidom érdekel üvegszálból.
Géza!
Nekem ez igy nagyon tuti lenne.Elvileg valamikor a jövő hét közepén visszajön az oldalidom a fényezőből a hátsó sárvédőt meg bármikor le tudom kapni.
Remélem összejön pár ember az idomra és akkor részemről belevághatunk.
Első sárvédőm nekem is van,köszi.
Miért akarod fényezni?
Az üvegszálas egyébként 15-ből kijön.
Azt hiszem, ezek korrekt árak. Első sárvédőt tudok adni mintának. Ha lessz oldalidom, ill. hátsó sárvédő, arra benevezek. Bár nem szeretnék karbont, mert azt nehezebb fényezni.
Sziasztok!

Első sárvédő,karbon:20.000
Hátsó sárvédő,karbon:25.000
Oldalidom.40.000
Én ennyiért tudom legyártani.
Ezekből nekem csak első sárvédőm van,a többit le kéne szerszámozni.
Gamby ehhez a te segitséged kéne.Cserébe fel tudnék ajánlani egy karbon első sárvédőt.
Persze csak akkor zaklatnálak ha a többieknek megfelelnek az árak és legalább 3db-ok kellenének.
Én meg a tavaszt várom :). De viszem a cuccokat a srácnak, remélem jó árakat mond. Látni kell, mert nem mindegy, hogy 1 vagy több darabos sablon kell hozzá, meg ilyenek.
Vááááároooom!
A hétvégén utánajárok mindennek.
Elérhetőség az adatlapon
Egy hátsóra bíztos beneveznék én is!
És ilyesmi hátsó kellene nekem is. Holnapután leveszem az sv-m első sárvédőjét, mert csak akkor tud árat, ha a kezében van.
Okés, megkérdezem a sárvédőt. Ha valakit esetleg még érdekel, jelezze, mert akkor jóval olcsóbban jönne ki.
nem tudom mennyire látszik de nekem ilyen hátsó sárvédőm van.
Gratula!
Igazából csak gyári formájú érdekelne a sárvédőből. Meg tudnád nekem érdeklődni mennyibe jönne ki?
Az idomot oda tudom adni pár napra de kb.2 órája küldtem el fényezni.Ha visszajön jelzem és akkor megoldjuk.A sárvédő is megy de akkor azt hétvégén még le kell kapjam.
Ja. másik. Oldalidomot kölcsön tudnád adni egy pár napra? Elvinném a sráchoz, hogy nézze meg, adjon árajánlatot. Persze nem ingyé, valamit kitalálhatunk rá. És ha kell valakinek, szóljon, ill. hátsó sárvédő is kellene (a láncvédős), akkor azt is tudnánk csináltatni, akár karbonból is. Plussz holnapra nézi meg a fényezőnk, hogy a festékboltban van-e suzuki kód, akkor a fényezés is megoldható.
Hali! Ha formára jó a gyári, csak karbon kellene, szerintem meg tudjuk oldani. Bár 1 db-ot nem olcsó! Kellene még 5-6 társ, akkor a forma olcsóbban jönne ki.
Eladó két darab gyári Yuasa akkumulátor 1 év garival, bontatlanul. YTX12-BS típus (SV 650N/S K3-tól gyári aksija). Ez nem kínai márka, ez gyári Yuasa! Bolti ára 17.000Ft, most 12.000Ft-ért elvihető!
Felsavazás nélkül 2-3 évig is eláll gyári állapotában.
Zselés, gondozásmentes MF prémium széria.
Sziasztok!

Először is B.U.É.K. mindenkinek!
Zizó!
Szerintem is állat igy az index.Amit látsz egyébként a gépen azt mind még az előző tulaj csinálta ugyhogy övé az elismerés.Csak a matricákat vitte egy kicsit tulzásba de azon most segítek.
Most szeretnék egy karbon első sárvédőt szerezni.Tud valaki segíteni?
Köszi, örülök hogy tetszik, igyekszem segíteni...
thx, hízik a májam ám mert saját remekmű
Köszi Ati! Ütős a mocid, a felnicsík igen jó rajta!

Bizony Trakee, gurulni fogunk....

Majd beszélünk!
Ne is mond... Sose felejtem el, milyen lassan telt az a két hét 2001 szept 18.-a után, mire elhiozhattam az apriliat... ÉS az a két hét, 2007 aprilis végén, mikor végre hazavihettem a hyot... (persze mindkétszer jogsi nélkül, merthát a rendszámos bürokrácia még mindíg gyorsabb, mint a jogsikészítős