Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja! Megértem a srác izgalmát, én nem tudtam aludni az azelőtti este mikor elhoztam a vasat.
Gratula a mocihoz edem! Szép darab
Mimimi mit olvasok? Lefoglalóztatok egy SV-t? Na gratula! Hehe a legnehezebb azt kivárni, hogy elhizhasd, mi? Ismerős szitu... Aztán tavasszal csapatás?
BÚÉK V2-es haverok! Éljen a nyomaték!
Nem értem ,hogy ilyen motort mint az 1000 Sv-t miért szünteti meg a Suzuki 2008-ban!?
Remélem még marad nekem a 2007-es készletből! Már írtam a kereskedésnek hogy lesz e (marad e),
de még nem válaszoltak. Ha maradt akkor gyorsan lefoglalózzuk!
Frpeter:

A-tól Z-ig átolvasgattam a honlapod. Komolyan mondom Mestermunka!
Én sem tudtam volna jobbat csinálni
Viccet félretéve tényleg hibátlan minden téren az oldalad, gratulálok hozzá. Nagyban megkönnyíti sok ember választását, teljes-reális képet ad az SV-k világáról!
Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad!

Neked is B.Ú.É.K. , mint az összes többi motoros társamnak!
Balesetmentes és boldog új évet kivánok minden motorosnak, és 2008-ban mégjobban tartsunk össze, hiszen ez is egy család , egy jó nagy család!
Szia!

Örülünk, hogy szerencsésen alakultak a dolgok!
És üdvözlünk a V2-esek népes táborában

Boldog Új Évet, és jó bulit minden SV tulajnak, és minden motorosnak!
Persze, hogy nem rosszindulatból...!

Csak nagyon szomorú lettem volna, ha ez van, de szerencsére nem.

Legyen Mindenkinek szép az év utolsó napja , az új év pedig hozzon sok sok sikert Nektek!

Vigyázzatok magatokra!

B.Ú.É.K.

Edem
Így van, motorosok között ÁLTALÁBAN nincs rosszindulat, de a pénz sokmindent kihoz az emberekből... Jobb még idejében felfedezni a problémákat, mint utólag észrevenni, hogy repedt a váz, folyik az olaj, stbstb..

Minden SV-snek és motorosnak BALESETMENTES ÚJ ÉVET kívánok!
Nem rosszindulatból irtak neked, ne félj. Vannak itt tapasztalt motorosok, akik már jártak így, szerintem.
én nem is figyeltem a forgalmit, tesóm férje nézegette, nemtudom, hogy bele van írva a forgalombahelyezés mellé-e a gyártási idő. majd átnézem az összes idomot, hogy melyik hányas évjárat.
Ami az enyémmel kapcsolatos, mindent úgy találtam ahogy leírták.... egyedül ez a 2003-2004es tankcserés dolog a kérdés, de valszeg erről előző tulaj se tud, mert komolyan mondom h kiba**ott korrekt minden téren. vagy mindent cseréltek rajta egy nagy bukta után, vagy csak az elmondott csúszás volt, ezért cserés a hátsó idomom, és ezért horpadt a kipu.
Ő a második tulaj, 6000 km-mel vette, egy szezont használta 2006ban, idén májustól áll, előtte se sokat használta....

Ez az előző rommátörtben több egy pár kmmel a kilóméter, más a kipu, 2005ös stb stb stb...

Ha meg ennyire eltüntettek mindent, és pöccre indult bikázással, /rászalagozott letakarásból fűtött garázsból lett kiszedve a motor/ akkor rohadjon el alattam ez a motor, mert nem érdemlem meg
Gyerekek... A fa**t ijesztegettek.... az nem az a motor.... az egy roncs, az még mindig a szalonban van.... más a rendszám.... más minden, hagyjatok a rémhírekkel. az én mocimnak semmi baja!
Az én rendszámom UVB....
Na mind1, majd holnap kiderül, tényleg nem valószínű hogy ugyanaz a kettő.
Meg ne sértődj!
Ott volt a nagy vigyorgósszmájli!

Vicc félre, Edem mocijából indultunk, ami ugye K4.
K3 teóriát megmagyaráztuk a tankcserével, tehát K4 nem lehet 2009!

De csont lerágva!
Te azt írtad hogy se K3, se K4 nem lehetne... Én erre válaszoltam.
Ez igaz!
De ő a képen K4! Most Te számolj
(Tudom, lehet 2005-ös forgalombahelyezés!)
Akkor most számolj egy kicsit, mert az enyém K3-as és 2009... 2003+4+2=2009...
Gamby! Néztem a képeket a mocidról, és megtetszet a hátsó indexed Jól néz ki!
GTK után újravizsgáztatva?
K3, K4 egyiknek sem lehetne 2009-ig
A másikat gyorsan megtudjuk Edemtől, és kiderült az igazság...
a zöld cimke a rendszámon 2008-ig érvényes müszaki a narancssárga a másikon meg 2009-ig.Nem ugyanaz a két gép.
A kipufogó sem stimmel
Ja, az egyiken...
mondták