Mimimi mit olvasok? Lefoglalóztatok egy SV-t? Na gratula! Hehe a legnehezebb azt kivárni, hogy elhizhasd, mi? Ismerős szitu... Aztán tavasszal csapatás?
Nem értem ,hogy ilyen motort mint az 1000 Sv-t miért szünteti meg a Suzuki 2008-ban!?
Remélem még marad nekem a 2007-es készletből! Már írtam a kereskedésnek hogy lesz e (marad e),
de még nem válaszoltak. Ha maradt akkor gyorsan lefoglalózzuk!
A-tól Z-ig átolvasgattam a honlapod. Komolyan mondom Mestermunka!
Én sem tudtam volna jobbat csinálni
Viccet félretéve tényleg hibátlan minden téren az oldalad, gratulálok hozzá. Nagyban megkönnyíti sok ember választását, teljes-reális képet ad az SV-k világáról!
Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad!
Neked is B.Ú.É.K. , mint az összes többi motoros társamnak!
Így van, motorosok között ÁLTALÁBAN nincs rosszindulat, de a pénz sokmindent kihoz az emberekből... Jobb még idejében felfedezni a problémákat, mint utólag észrevenni, hogy repedt a váz, folyik az olaj, stbstb..
Minden SV-snek és motorosnak BALESETMENTES ÚJ ÉVET kívánok!
én nem is figyeltem a forgalmit, tesóm férje nézegette, nemtudom, hogy bele van írva a forgalombahelyezés mellé-e a gyártási idő. majd átnézem az összes idomot, hogy melyik hányas évjárat.
Ami az enyémmel kapcsolatos, mindent úgy találtam ahogy leírták.... egyedül ez a 2003-2004es tankcserés dolog a kérdés, de valszeg erről előző tulaj se tud, mert komolyan mondom h kiba**ott korrekt minden téren. vagy mindent cseréltek rajta egy nagy bukta után, vagy csak az elmondott csúszás volt, ezért cserés a hátsó idomom, és ezért horpadt a kipu.
Ő a második tulaj, 6000 km-mel vette, egy szezont használta 2006ban, idén májustól áll, előtte se sokat használta....
Ez az előző rommátörtben több egy pár kmmel a kilóméter, más a kipu, 2005ös stb stb stb...
Ha meg ennyire eltüntettek mindent, és pöccre indult bikázással, /rászalagozott letakarásból fűtött garázsból lett kiszedve a motor/ akkor rohadjon el alattam ez a motor, mert nem érdemlem meg
Gyerekek... A fa**t ijesztegettek.... az nem az a motor.... az egy roncs, az még mindig a szalonban van.... más a rendszám.... más minden, hagyjatok a rémhírekkel. az én mocimnak semmi baja!
Az én rendszámom UVB....
Gratula a mocihoz edem! Szép darab