Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy-két képecske
Itthon a mocccccos!

Ááá, volt mostmár végre alkalmam normálisan kipróbálni, hihetetlen jó... úgyérzem nemfog tudni mi elcsábítani a V2 mellől! A ,,kicsi" SV-m sokáig meglesz!

Vigyázzatok magatokra ha motorra ültök, még nincs elég meleg, nyirkosak az utak...

Üdv: Edem
Ha felrakom a púpot, akár ikertesók is lehetnek!
Holnap hozzuk meg a mocim!
Kutyus, tényleg szép a vasad. Kicsit mintha hasonlít is az enyémre
a 20 fokot meg nagyduzzogva én is kibírnám.
Ja még a fényezőre várok.Hétfőn felhívom, hogy mikorra számítsak az idomra.
Azért én kibirnám valahogy !
Aha. Értem. Akkor remélem nem lessz még a jövő héten 20 fok....
Én Gambyt várom.Gondolom Gamby meg a fényezőt.
Hali! Idom ügyben van valami haladás?
Hali Kutyus !

Nagyon köszönöm ! üdv.
Szívemből szóltál!
Magam is valahogy így fogalmaztam volna meg.
Aki más motorját, vagy motormárkáját lefikázza, az csakis magáról állít ki bizonyítványt.Nyílván lehet nagyokat vitázni, és hát bevallom őszintén nekem sem tetszik minden motor, de tiszteletben tartom a gazdája véleményét, és nem ócsárolom.Engem nem érdekel ha leszarozzák az SV-t, kiröhögöm, és azt sem állítom, hogy a V2 jobb a soros blokknál.....más, nekem ez jön be és kész.
Szerettem a sor4-et is, és még az sem kizárt, hogy soha többet nem lesz, de most ez a nagy Ő.
Nekem már abból van elegem, hogy egyfolytában azt hallom, hogy az Sv tucat motor..mert a gixxer az nem, mi?-mégis jó kis vas.
Mindenki olyan motoron húzza a gázt, ami neki bejön, a többi nem érdekes!
Szia!

www.svclub.hu
Ha működik, szerintem mindent megtalálsz!
Örülök, hogy hasonló az ízlésünk!
Én pont így, egy kipróbált kölcsönmocin jegyeztem el magam egy életre a nyomatékkal...
Sajnos sok csapatban lefikázzák a "fáradt V2-t".
De a nagymamám mindig azt mondta: Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák!
50 nap, és tavasz!

Kutyus!

Nálam a V2 azonnali szerelem lett.Motort cseréltünk 1 haverral,ráültem az Sv-jére, és 1 km után tudtam, hogy a következő motorom ilyen lesz...Ennek több mint 1 éve, és a szerelem még mindig tart,mostanában némi elvonási tünettel párosulva.
Hali!
Tud valaki valami infot az SV kupáról, feltételekről?
üdv.
Van valakinek, valamilyen tapasztalata a Motorstyling-os idomokkal kapcsolatban?
Amúgy Kutyus tényleg nagyon gyönyörű az SV-d. Mint a szín, mint az extrák, nagyon a toppon van.

Mint egy elnézett e-mail..... enyém is sárga volt anno, csak volt egy tankcserém meg fejidomcserém az enyémen, ezért lett kék, mert olyan idomot kapott a tulaj. a motorom K4-es, csak K3as a kapott idomszett. Gyönyörű citromsárga volt anno S betűvel.
Mindegy, szép lesz így kéken is

Vigyázz magadra Te is nagyon Kutyus, meg ne sérüljön nekem az a hasidom....

Csak vicc volt, minden jót!

Edem
Oh, köszönöm! Csak unatkoztam és kíváncsi voltam, mi mindent lehet egy SV-ből faragni!
Érdekesek ezek a variációk... De sztem jóak!
Grat a képekhez...
Az alábbiakban az "új SV" képen, egy Photoshoppal készített motor látható (sajnos), pedig csinos darab lett - szerintem! Magam is készítettem futtában, még régebben néhány SV variációt. Igaz, nem ilyen gyönyörű és élethű a kidolgozás, de inkább csak próba jelleggel estem neki. Ha valakit érdekelnek, feltöltöttem őket a http://kep.tar.hu/babs83 oldalra!
Viszont, mindenképp próbáld ki mielőtt megveszed!
A V2 érdekes világ, van aki egyből beleszeret, van aki leszarozza.
Nyers, darabos, önfejű! Férfimunka,nahh!
( Tiszteletem a hölgyeknek, akik megülik!)
Szerintem ez a kényelem dolog nagyban függ a párod motorozás iránti szeretetétől!
A barátom gixerrel túrázik velünk, ami ugye nem egy utasbarát moci, a kedvesét mégsem lehet bottal sem leütni a hátsóülésről, 4-500 km után is a füléig ér a vigyor.
A tesóm párja is hasonló, ők SV-vel járnak, és a hölgy erősen túl van a 30-on
A kényelemről kérdezd frpetert, ő sztem Nálad is magasabb, mégis évek óta gyűri!
Ha egyszer sikerül kipróbálnod, többet le sem szállsz róla.