Nem feltétlen a pénz kérdése, mert inkább egy tizenpárezres olajcsere, mint vami nagyobb gebasz a rossz olaj miatt, de viszont azért az is pénz. Ha nem károsodik a motor tőle akkor nem érdekel, de ha lehet vmi gubanc belőle akkor inkább lecserélem. (Mondjuk 700 km ide vagy oda sztem tökmindegy, de ennek volna még kb 4000)
Gyönyörű a dob! Biztos nagyot fog szólni Grat hozzá!
Köszi az infókat az olajról!
Az, hogy áll annyi ideig, szerintem csak pénz kérdése, hogy cseréled-e. Az én motorom 7 hónapja állt... annyira lekellene cserélni emiatt?
Mert a 12ezres szervizem csak 700 km múlva lesz... de majd mostanában cserélem én is
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
A motorban lévő olaj szezon végén kb. 2000 km-t futott, viszont most már lassan 2 hónapja áll, meg még fog is sajnos min. 1 hónapig :((( .
A kérdés, h szezonkezdéskor kell-e olajat cserélni. Van aki azt mondja h igen szervíz azt mondja h nem, én meg itt állok 2 tűz között.
Sziasztok!
Igen 104 foknál kapcsol a ventilátor. Eleinte rám is a frász jött! A sportkipufogó témához hozzá szólva ,az enyém pont most van ilyen injektor íráson mert feltettem 2 Raptort. Be állítják a befecskendezés idejét és a menyiségét
Értem, köszi szépen! Jó nekem ez a mostani beállítás... csak furcsa h elég benzinszagú a kipuffantó gáz... nemtudok róla h az utalhatna hibára.... lehet csak nem vagyok hozzákszokva a sport dobhoz
Lemérted széria állapotban is? Mert az én hyom papíron 79 lovas, ebből megtaláltunk 71-et. Aztán kis tuning, meg kipuff, légszűrő, forgórész könnyítés, fúvókázás, és 81 lett. A nyomaték pedig 60 nM ről 72 re nőtt.
Hali!
Nem kell áthangolni az elektronikát ha légszűrőt teszel elég a dobnál! A dob áráért megcsinálták!A fogyasztás meg a jobb kéztől függ!Az enyémen leo vinci dob volt !Még annyit,hogy rátettük fékpadra/dob+l.szűrő benne/és pontosan 72le-t adott le! Úgyhogy semmi teljesítménynövekedés nem történt!
Azt akarom kérdezni, h ezzel a K&N szürős témával kapcsolatban, h nekem is ilyen van rajt, előző tulaj vette rá, csak beletette.... rákell hangolni mindenképp? nem dadog, hörög.... de lehet h fogyasztáson, dinamikán segítene.... árban egy ilyen mennyi kb szervízben?
Hali mindenki!
Lassan itt a tavasz ezért gondoltam felajánlom feleslegessé vált k&n légszűrőmet!650-re, az injektoros típusra jó! Zsír állapotban/fél szezont volt a motorban!/ kevesebb mint a gyári ár feléért ! 7000 ft
Gratula a vashoz és csatlakuzom kutyus hozzászólásához!
Vigyázz magadra, no meg persze a mocira.
Én meg megrendeltem végre a dobot, most azt várom h mehessek érte
Köszi az infókat az olajról!
Az, hogy áll annyi ideig, szerintem csak pénz kérdése, hogy cseréled-e. Az én motorom 7 hónapja állt... annyira lekellene cserélni emiatt?
Mert a 12ezres szervizem csak 700 km múlva lesz... de majd mostanában cserélem én is
A motorban lévő olaj szezon végén kb. 2000 km-t futott, viszont most már lassan 2 hónapja áll, meg még fog is sajnos min. 1 hónapig :((( .
A kérdés, h szezonkezdéskor kell-e olajat cserélni. Van aki azt mondja h igen szervíz azt mondja h nem, én meg itt állok 2 tűz között.
Már csaka egy kis jóidő hiányzik.
Milyen olajat ajánlotok? Szűrőt kapok egyszerű olajshopban?
Előre is köszi!
Tettem fel egy videót
http://www.sportmotor.hu/motor...
Igencsak kezdetleges, de majd jön az átalakítás... hasidom, hibák javítása, színrefújás....
valakinek nincs fölös villa befogója k4-es svhez?
Igen 104 foknál kapcsol a ventilátor. Eleinte rám is a frász jött! A sportkipufogó témához hozzá szólva ,az enyém pont most van ilyen injektor íráson mert feltettem 2 Raptort. Be állítják a befecskendezés idejét és a menyiségét
A másik, hogy télleg 98-104 fok között van a hőmérsékletük? Ez normális?
Nem kell áthangolni az elektronikát ha légszűrőt teszel elég a dobnál! A dob áráért megcsinálták!A fogyasztás meg a jobb kéztől függ!Az enyémen leo vinci dob volt !Még annyit,hogy rátettük fékpadra/dob+l.szűrő benne/és pontosan 72le-t adott le! Úgyhogy semmi teljesítménynövekedés nem történt!
Neked milyen dobod volt az SV-n? Szép a hangja!
Azt akarom kérdezni, h ezzel a K&N szürős témával kapcsolatban, h nekem is ilyen van rajt, előző tulaj vette rá, csak beletette.... rákell hangolni mindenképp? nem dadog, hörög.... de lehet h fogyasztáson, dinamikán segítene.... árban egy ilyen mennyi kb szervízben?
Előre is köszi a választ!
Lassan itt a tavasz ezért gondoltam felajánlom feleslegessé vált k&n légszűrőmet!650-re, az injektoros típusra jó! Zsír állapotban/fél szezont volt a motorban!/ kevesebb mint a gyári ár feléért ! 7000 ft
Milyen dobod lesz?
Nekem ez az Egrus nagyon bejön
Vigyázz magadra, no meg persze a mocira.
Én meg megrendeltem végre a dobot, most azt várom h mehessek érte
Köszönöm szépen! Viszont kívánom!
Remélem majd a hasidomot sikerül elintéztünk Ha lesz oldalidomod nálam áll a vétel
Mielőtt szólnátok, a képen nincs felszerelve a hátsó kapaszkodó, és a két ülés melletti pici műanyag idom.
Kaptam pluszban hátsó állványt, 4 plusz ledes indexet, két tükröt... szóval minden OKÉ
Sok kellemes, balesetmentes kilométert kívánok!
Ha tudsz dobj fel pár képet!