Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a típust (így) nem hallottam még.
Ami a GSR-be kell (szerintem olyan kell az SV-be is.....
KA-3528QBC-D 3.5mm x 2.8mm LED

Csak már nem így szerelve adják.
Ennyire nehéz vaálszolni egy kérdésre vagy senki se tudja mi kell agépébe?
plcc-2 a tipusa. Én azt hittem, hogy a mutató alatti két led a mutatót világítja meg, de látom hogy festve is van a mutató.
Nem tudom milyen ledet kell venni!
Hozd az órát és a LED-eket.
Hali Gino!

Ment mail.
Megcsinálod nekem is a ledcserét?
Hát igen, és nem kék a mutató....
Ja és még 1 kép!
Drága volt az a led, hallod-e....
Én 69 ft/db -ért vettem 1 éve.
Nekem csak kék ledek vannak benne és nem kék a mutató.
Szeva! Hány Ah-ás akksi van az 1000-be és a 650-esbe?
Mire gondolsz,Ákos?
Pirosra akartam..... Nem akartam nagyon egyhangúra. Meg valójában ha kék lett volna, akkor a mutató is kék. 2200 forint volt a 8 darab led, de olcsóbb is volt, csak az állítólag kisebb szögben sugároz, vagy mi.
ez neked menyiből jött ki?
Szia!
A számlapnál miért nem cserélted ki a ledeket?

Nekem 552 Ft-ba volt.
Nagyon brutál! Nekem tetszik.
Apám, ebből meggazdulsz!
Hülye kérdés: A ford.szám mérő piros ledes lett? Azt nem lehetett volna kékre csinálni vagy akkor nem látszik a piros mező?
Amúgy nagyon szép lett!
Köszi, de a számlap eredeti! Csak erősebb ledeket vettem, így jobban átvilágítja. Egyébként a lomexben igen jó áron vannak a ledek, pl. a legolcsóbb kékből 1000 forintból kijöttem volna. Viszont ez a konfig 2200 forint volt.
Köszi a válaszokat...
Szeva! egyértelmű h számlap csere! Egy kérdés: 1000es aksija belefér a 650esbe? Ha ez nehéz akkor az ezres mekkora Ah-ás? és a 650-es? kösszi
Azért ha hozzá adom azt a 20 dollár postaköltséget..Még mindíg a felénél (sem)vagyok a magyar áraknak...Mra plexi 22eft.
Amúgy lehet, hogy én vagyok a buta, de neked a számlap is cserés? vagy csak a fénytől megváltozik?
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Muszály megcsinálnom! Max beviszem a suliba forrasztani! Igggen über brutál!

Nagy-nagy elismerés, igen szép lett!
Na kész lett az órám.....
Üdv néktek nap gyermekei!
Eladásra kínálom 2db Finster ovál dobomat. Értelemszerűen SV1000-ről való. A két hurkatöltő összesen 5000km-t futott, nem sok baja van, viszont brutál jó hangja; a csere oka két "komolyabb" darab beszerzése. Nem mintha a Finsterrel valami bajom lett volna, sőt, imádom a hangját.
Új ára: 116.000.- /2db
nálam: 80.000.-/2db

Uff!
Add hozzá még a postaköltséget, és rájössz, felesleges is ezen gondolkodni.