Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Géza!

Hát feldobtam a sárvédőt!Nem tudom a képeken mennyire látszik de élőben überbrutálkirály!
Mégegyszer köszi és majd ird meg mi van az idommal mert kiváncsi vagyok rá, hogy jó lesz-e a tiedhez.
Remélem igen.
Ha valami gyanú merűl fel akkor érdemes más gép után nézni.Elég sok sv van a piacon,van miből szemezgetni.Egyébként a kilóméter az nem túl sok benne de attól még lehet sérülésmentes.
Ha a forgalomba helyezés 2005, akkor még lehet ezüst vázas, mert akkor a gyártási év lehet 2004! Régóta válogatok. Tavaszig még van időm! :)
Meg nekem a km is gyanúsan kevés. Még ha 2005-ös is akkor is kevés, de ez csak az én véleményem.
Majd jönnek az okosabbak és mondanak rá véleményt, de sztem ha meg akarod venni mindenképpen nézesd meg valaki hozzértővel.
Bármilyen órát visszalehet állítani semmi perc alatt...

2004es lenne suzuki felirattal, meg szürke vázzal, aztmondom jólvan. de hogy 2005ös legyen suzukival meg még szürke vázzal is.... forgalmiban megkell nézni mivan írva gyártási évnek.

Szépnek tűnik, de sztem kapsz olcsóbban is! Megkell nézni, gumikból, láncból, lábtartókból megtudod állapítani, hogy valós-e a km.

Sok sikert!
A 2005-ösnek nem fekete már a váz?
Lenne pár kérdésem :
- Szerintetek, lehet ez a motor 2005-ös? A tankon még a SUZUKI felirat van, nem az "S" betű! Ha jól tudom, ez csak a 2003-as gyártású SV-k sajátossága! Ha tévednék, javítsatok ki!
- Lehet, hogy sérült volt és lecserélték a tankot? Azt írja 5800 Km van benne!
- Vissza lehet ezeket az órákat még tekerni?
Gratula! Nagyon szép a vas, szépet szólhat a raptorral
Kongratulation
...meg arra,hogy ne tükörig döntsd le a vasat!
Gratulálok!

Igen, nagyon figyelj arra, hogy a gumis fele mindíg alul legyen!
Majd megtapasztalod fülig érő vigyorral.
Ma végre megsétáltattam a "lovakat"
Sziasztok!
Mától én is SV 650 tulaj lettem. Azt szeretném megkérdezni hogy ennél a tipusnál van-e valami amire oda kell figyelni és hogy mik a tapasztalataitok?
Egy z750-esem volt az sv előtt amin egy Martin dob volt,szintúgy E betű nélkűl.Nálunk(Debrecen és környéke)sem dívlik a kipufogó miatti baszlatás de egyszer megállítottak és beakartak rendelni kpm vizsgára.Az húzott ki a kakiból,hogy katona vagyok és nálam volt a szolgálati igazolványom...All Cops Are Bastard
felmerült egy kérdés az ismerősöm részéről: Tudna szerezni nagyon jó áron egy Akrapopovics dobot. Most GSXR-en van, az eladó állítása szerint jó az SV 650-re is. SZerintetek?
hát még én
Okés, remélem hamar összejön , és várjuk a vidit
Sajna még nincs.
Úgy beszéltük meg a Finsteresekkel, h felrakják, mert ugyebár Suzukiék úgy rakták össze a gyárit, h mindenképp vágni kell. Abba meg én nem szeretnék belefojni (ha nem kéne vágni már felraktam volna ). Az időjárás meg még nem kedvezett annak, h lábon levigyem a mocit Ceglédre (a múlt heti melegrejordról lecsúsztam ).
Amint fönn lesz tolok valami vidit.
Tényleg Ati, fenn az új dob? Ha igen, gondolom odaüt a hangja

Enyémről ma leszedtem a hátsó dobot, picit meghallgattam nélküle a mocit, hát van baja De nem bántottam... Holnap kilesznek fúrva az első popszegecsek, aztán remélem jól kitudjuk kalapálni a két pici horpadást, és megy vissza fel a mocira
A helyzet az, h havernak GSX-R 600-on van Finster dob E betű 1 db sincs rajta viszont ezért rendőr még nem zaklatta, és így jár vele műszakira stb. Nem volt vele még gondja (Bp. és környéke).
Remélem nem is lesz mert nekem is ua van
E betű hiányában sajnos a rend büszke őre beidéztethet a kpm-re egy "kellemes"kis műszaki eszmecserére ahol rögtön kiderűl a turpisság.Ha olyan a közeg akkor meglehet úszni a dolgot egy figyelmeztetéssel(én is így jártam).Természetesen hiába van E-betűs dobod, ha ki van véve a hangtompító(db killer).Az csak a kipufogó zajtompító betétjével együtt érvényes.Nagyon sok gyártó gyárt kivehető hangtompítós sportdobokat utcára.Az enyém is az,egy giannelli dob.Renszámtábla tekintetében nem tudok segíteni,talán megteszi más helyettem.
Én is egy sv tulaj lennék. Azt még nem tudom,hogy boldog vagy sem.
Még újkeletű a "kapcsolat"

Láttam a rendszámtábla gondokat.Én is szeretnék egy picit,de felhajthatót.
Esetleg valakinek létező megoldás? Ja és ezért helyszínen lőnek le vagy csak később?

Ugyan ez a kérdésem kidörgőre (E) hiányában. Valaki esetleg tud a szabályokról?
Ja és mi van ütve a dobokba (E..)..
Nem meseszépek, de csinálok róluk képet. Alapból nem eladó, mert használnám én is, de ha gondolod (persze ha meglesz az oldalidomod) akkor olcsóba beszámolhatnánk a hasidomodba
Persze ha megfelel, megbeszéljük ha esedékes lesz! Ha esetleg van msned, vegyél fel légyszives, ott tudunk beszélni. edem89(kukac)msn.com
egy z-vel több lett.Maradhat?
Géza!
Kiírtam az mobilt az adatlapomra is.