Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
És már a hangja is szép!
Dübörgő darázs!
Jah, amúgy néztem a mocidat...bázz nagyon szép ez a színösszeállítás!
És az a dob csak hab a tortán...majd figyelem az úton a sárga duruzsoló darazsakat...
Nagyon úgy néz ki! Már nagyon várom h mehessek vele újra! Ma 7 fok volt és az út is felszáradt!
Ez már pont ideális! Csak pont találtam egy fémdarabot az első gumimban...
Amúgy nem tudtam, h eladod a hasidomot...sevész...majd legközelebb.
Ha mondtad volna, hogy kell, természetesen a Tiéd lenne a kémény miatt!
De már elígértem.
Megmaradt a moci?
Ha esetleg más is megvállna a felesleges hasidomától akkor nekem szóljon...
Thx!
Szisztok!

Segítségeteket szeretném kérni, 2007-ben vettem egy 1989-es CBR600f-et ami összetört a szezon végére (amikor el akartam adni és végre akadt rá vevő, bár szerencsére törötten is érdekelte a dolog) A biztosító is kárpótol hamarosan.Amúgy is rengeteg bajom volt ezzel az öreg motorral nagyon igényelte a gondoskodást, meg szerette ha költök rá. Eléggé megbántam hogy öreg motort vettem így most szeretnék behitelezni eegy fiatalbbat.
SV1000s lenne a legjobb, de azt olvastam róla pár helyen hogy az utasnak hosszú távon elég kényelmetlen, ami azért fontos, mert nagyrész az asszony mindíg velem tart mindenhova. Erről mi a tapasztalat? a másik, hogy én 190 cm vagyok nekem mennyire lesz kénylemes? Sajna még soha nem sikerült kipróbálnom ezt a motort viszont marhára beleszerettem.
hú most elmek aludni, nagyon fáradt vagyok, de holnap megbeszéljük majd a vételt, persze ha lesz idomod....

Jóéjt mindenkinek!
10be el is küldöd, vagy az már nem fér bele? Levélként 200 forintért fellehet adni
Persze előre utalnék
Természetesen a szín nem ér semmit!
Ez a veszprémi Nívós típus, 27-ért vettem, 10-ért a Tiéd!
Tetszetős, akkor szerintem majd veheted úgy, hogy megvan véve! Persze remélem szín miatt sokat nem számolsz rá, úgyis átkell majd fújnom Bár ez saját pech
Ha lesz teliidom, az enyém eladó lesz olcsón!
Ha tetszik.
Ááá úgy várom már, hogy itthon legyen a mocc

Hasidom lesz majd rá tavasz felé. Melyiket ajánljátok?
Ízlések és pofonok, de nekem tetszik, nagyon
Viszont picit PS szaga van
jah kicsit gixxer feelinges lett
Viccnek is rossz lenne...
Hello! Érdeklődnék, milyen hibákkal szoktatok összefutni, milyen drága hozzá az alkatrész. Az hülye kérdés lenne, mennyire vagytok elégedettek. Ja, az ezres kategóriában gondolkozom. Köszönöm
Mondjuk nekem is jobban tetszik az övé. Vagy ez:
Ezt annyira nem látom át.Ez az idom nagyon kicsinek tűnik.Nincs alja,meg nincs szellőzőnyílása.Maga a munka igényesnek tűnik,de nekem Gambyé jobban tetszik.
Kár hogy nincs nagyobb kép. Lehet felhívom őket.....
Mondjuk ahogy jobban megnézem, hát mégse az sorry.
Hééj srácok megkőnyítem a dolgotokat SV oldalidom : Itt
Lentről 4.sor 2.3. kép Sv idom 650/1000 bal jobb, ha mindenigaz nekem ugytűnik mintha az azlenne.
Húha, remélem elindul a biznnyák. Már elküldtem a fényezőt, nézze meg, van-e festék. Csak sajna gumit is kell vennem, a hátsó nem bírt 7 ezret sem
Gamby!

Előre is köszi.
Ha visszakaptad a cuccot lécci dobj egy mailt és megyek érte.

hali