Jah, amúgy néztem a mocidat...bázz nagyon szép ez a színösszeállítás!
És az a dob csak hab a tortán...majd figyelem az úton a sárga duruzsoló darazsakat...
Nagyon úgy néz ki! Már nagyon várom h mehessek vele újra! Ma 7 fok volt és az út is felszáradt!
Ez már pont ideális! Csak pont találtam egy fémdarabot az első gumimban...
Amúgy nem tudtam, h eladod a hasidomot...sevész...majd legközelebb.
Segítségeteket szeretném kérni, 2007-ben vettem egy 1989-es CBR600f-et ami összetört a szezon végére (amikor el akartam adni és végre akadt rá vevő, bár szerencsére törötten is érdekelte a dolog) A biztosító is kárpótol hamarosan.Amúgy is rengeteg bajom volt ezzel az öreg motorral nagyon igényelte a gondoskodást, meg szerette ha költök rá. Eléggé megbántam hogy öreg motort vettem így most szeretnék behitelezni eegy fiatalbbat.
SV1000s lenne a legjobb, de azt olvastam róla pár helyen hogy az utasnak hosszú távon elég kényelmetlen, ami azért fontos, mert nagyrész az asszony mindíg velem tart mindenhova. Erről mi a tapasztalat? a másik, hogy én 190 cm vagyok nekem mennyire lesz kénylemes? Sajna még soha nem sikerült kipróbálnom ezt a motort viszont marhára beleszerettem.
Tetszetős, akkor szerintem majd veheted úgy, hogy megvan véve! Persze remélem szín miatt sokat nem számolsz rá, úgyis átkell majd fújnom Bár ez saját pech
Hello! Érdeklődnék, milyen hibákkal szoktatok összefutni, milyen drága hozzá az alkatrész. Az hülye kérdés lenne, mennyire vagytok elégedettek. Ja, az ezres kategóriában gondolkozom. Köszönöm
Ezt annyira nem látom át.Ez az idom nagyon kicsinek tűnik.Nincs alja,meg nincs szellőzőnyílása.Maga a munka igényesnek tűnik,de nekem Gambyé jobban tetszik.
Hééj srácok megkőnyítem a dolgotokat SV oldalidom : Itt
Lentről 4.sor 2.3. kép Sv idom 650/1000 bal jobb, ha mindenigaz nekem ugytűnik mintha az azlenne.
És már a hangja is szép!
Dübörgő darázs!