" sztem a 650-es Sv minden helyzetből jobban megy mint az "öreg" gsxf. Azért annak elég elavult már a blokkja nem hiszem h úgy "harap" "
Eléggé vicces amit írsz. GSX 750 F - em van (még) és többször volt alkalmam gyorsulni az unoka tesómmal, aki SV 650 el motorozgat. Hát azt nem mondom hogy "szitává" gyorsulom, de mindig elmarad egy picit. A "végét" illetően pedig tuti hogy a gsxf-é a pont. Ezek 235-240 körül mennek végre, hol van már ilyenkor a 650 SV ? (Hiába a súlykülönbség, ott van 4 henger és több mint 20 lóerő plusz, nem beszélve a köbcentiről.) Mindezek ellenére nagyon bejön nekem a kéthengeres V moci, mindig kölcsönkérem egy karikára mikor összefutok az uncsitesóval. Ezért is tervezem hogy tavasszal lecserélem a gsxf - et egy SV-re. De mindenképpen az ezresre. Isteni a hangja, és a nyomaték pedig lenyűgöző.Egyedül a GSXF kényelme fog hiányozni. No meg a szélvédelem.
Idomosok! Ma beszéltem egy haverommal, aki már több idomot is gyártott, megvan hozzá a technikája, gépei, vákumpad stb, 8-10 darabos szériához fog adni árajánlatot. Láttam már munkáját, profi. Az ünnepek utánra tud konkrét árákat adni. (Ja, és ilyen sorozatban tud karbon alkatrészeket is!)
Van még esztergomi SV-s, meg a környékről is,d e nem fogom emgint beírni a fórumunk címét...
Valamint ha szeretnétek SV-sekkel túrázni arra is megvan a mód az előbb említett honalpon: info lista.
Örülnék. Bár nekem még elég sok tanulnivalóm van. Friss a jogsim, és utcán még nagyon keveset motoroztam. De semmivel nem vagyok elkésve, csak későn érő típus vagyok :D
Ez a 2003-2004 honnan? forgalmi szerint 2004.06
Majdnem teljes mértékben kijelenthetem, hogy közétek tartozom! Nagy összeggel foglalóztuk a motort, január elején elhozzuk
Nagyon boldog vagyok. Holnap leszek 18. ez egy igazi születésnapi, újévi ajándék
Kívánok nektek előre is Boldog Új Évet! Vigyázzatok magatokra!
Üdv: Kiss Ádám Edem
Szorítsatok pls.
Eléggé vicces amit írsz. GSX 750 F - em van (még) és többször volt alkalmam gyorsulni az unoka tesómmal, aki SV 650 el motorozgat. Hát azt nem mondom hogy "szitává" gyorsulom, de mindig elmarad egy picit. A "végét" illetően pedig tuti hogy a gsxf-é a pont. Ezek 235-240 körül mennek végre, hol van már ilyenkor a 650 SV ? (Hiába a súlykülönbség, ott van 4 henger és több mint 20 lóerő plusz, nem beszélve a köbcentiről.) Mindezek ellenére nagyon bejön nekem a kéthengeres V moci, mindig kölcsönkérem egy karikára mikor összefutok az uncsitesóval. Ezért is tervezem hogy tavasszal lecserélem a gsxf - et egy SV-re. De mindenképpen az ezresre. Isteni a hangja, és a nyomaték pedig lenyűgöző.Egyedül a GSXF kényelme fog hiányozni. No meg a szélvédelem.
Holnap megyek motornézőbe így évadzárónak...
Egy kicsit sérült 2004es 650es SV-S a kinézett alany, 12000 kmel.
Korrekt leírást kaptam a tulajtól, de csak az édesanyja tudja megmutatni a motort.
Van valami amire különösebben kellene figyelnem az átlag dolgokon kivül?
Ha tudtok mondani valamit, segítsetek légyszi!
Lehet közétek fogok tartozni:)
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek előre is!
Jelentkezem majd. Csak lenne már jó idő.
Valamint ha szeretnétek SV-sekkel túrázni arra is megvan a mód az előbb említett honalpon: info lista.
Itt fent van mint még annyi más...
06 30 530 0937
Örülnék. Bár nekem még elég sok tanulnivalóm van. Friss a jogsim, és utcán még nagyon keveset motoroztam. De semmivel nem vagyok elkésve, csak későn érő típus vagyok :D