Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A színe is K3-as.
A tankon suzuki felirat van, 2004-től viszont már csak a suzi jele található. Bár az is lehet, hogy a tank volt cserés.
A forgalmiban az első forgalombahelyezés van dátum szerint, de benne kell lenni a gyártásnak is, de csak év.
azért mert szürke a váz? vagy miből lehet megállapítani?
Köszi szépen, aranyosak vagytok!

Ez a 2003-2004 honnan? forgalmi szerint 2004.06
Gratula! Szerintem nem fogod megbánni!
Szép, bár azt ugye tudod, hogy ez 2003-as, nem 2004-es? :) Mostmár tudsz regelni a listára :p
Isten hozott!
Helllo mindenki

Majdnem teljes mértékben kijelenthetem, hogy közétek tartozom! Nagy összeggel foglalóztuk a motort, január elején elhozzuk

Nagyon boldog vagyok. Holnap leszek 18. ez egy igazi születésnapi, újévi ajándék

Kívánok nektek előre is Boldog Új Évet! Vigyázzatok magatokra!

Üdv: Kiss Ádám Edem
Mindegy, azért köszi!

Szorítsatok pls.
Akkor nem ismerem :)
Pécsre megyünk holnap reggel
" sztem a 650-es Sv minden helyzetből jobban megy mint az "öreg" gsxf. Azért annak elég elavult már a blokkja nem hiszem h úgy "harap" "

Eléggé vicces amit írsz. GSX 750 F - em van (még) és többször volt alkalmam gyorsulni az unoka tesómmal, aki SV 650 el motorozgat. Hát azt nem mondom hogy "szitává" gyorsulom, de mindig elmarad egy picit. A "végét" illetően pedig tuti hogy a gsxf-é a pont. Ezek 235-240 körül mennek végre, hol van már ilyenkor a 650 SV ? (Hiába a súlykülönbség, ott van 4 henger és több mint 20 lóerő plusz, nem beszélve a köbcentiről.) Mindezek ellenére nagyon bejön nekem a kéthengeres V moci, mindig kölcsönkérem egy karikára mikor összefutok az uncsitesóval. Ezért is tervezem hogy tavasszal lecserélem a gsxf - et egy SV-re. De mindenképpen az ezresre. Isteni a hangja, és a nyomaték pedig lenyűgöző.Egyedül a GSXF kényelme fog hiányozni. No meg a szélvédelem.
Megkérdezhetem hogy hová mész helyileg?
Én a helyedben keresném a Honda feliratot
sziasztok!

Holnap megyek motornézőbe így évadzárónak...

Egy kicsit sérült 2004es 650es SV-S a kinézett alany, 12000 kmel.

Korrekt leírást kaptam a tulajtól, de csak az édesanyja tudja megmutatni a motort.

Van valami amire különösebben kellene figyelnem az átlag dolgokon kivül?

Ha tudtok mondani valamit, segítsetek légyszi!

Lehet közétek fogok tartozni:)

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek előre is!
Idomosok! Ma beszéltem egy haverommal, aki már több idomot is gyártott, megvan hozzá a technikája, gépei, vákumpad stb, 8-10 darabos szériához fog adni árajánlatot. Láttam már munkáját, profi. Az ünnepek utánra tud konkrét árákat adni. (Ja, és ilyen sorozatban tud karbon alkatrészeket is!)
Köszönöm!
Kösz Zizó!

Jelentkezem majd. Csak lenne már jó idő.
Van még esztergomi SV-s, meg a környékről is,d e nem fogom emgint beírni a fórumunk címét...
Valamint ha szeretnétek SV-sekkel túrázni arra is megvan a mód az előbb említett honalpon: info lista.
www.svmedia.hu
Itt fent van mint még annyi más...
Eg yébként ha ráérsz hívj fel, és találkozhatunk is ,és legalább addig is szóban motorozunk!
06 30 530 0937
A jó pap is holtig tanul! Azon kivül itt lakunk a pilisben, és a legjobb hely a gyakorláshoz!Csak lenne már jó idő!
Szia Zizó!

Örülnék. Bár nekem még elég sok tanulnivalóm van. Friss a jogsim, és utcán még nagyon keveset motoroztam. De semmivel nem vagyok elkésve, csak későn érő típus vagyok :D