Hol hallottad, hogy megszűnik az SV650S? És mi az az SF? Tudtommal csak az 1000-es szériával állnak le. A 650S-ből jönnek az új színek és az új, piros ülések. A teljesen idomos változat a Banditból lesz, GSX650F néven! De fent is vannak a http://www.suzuki-motor.hu/ oldalon és már van egy-két kereskedésben is
Mi üvegszálas idomokat gyártunk versenyautókra/www.kispoiler.hu/.Nálunk általában úgy van, hogy 3 kész darab rendelése esetén nem kell szerszámdijat fizetni.
Szivesen legyártanám ezeket az idomokat,már csak azért is, mert nekem is kéne a gépre.
Hali!
Lenne1 indiszkrét kérdésem ha nem baj:
Hol és mennyibe fájt a raptor ha meg lehet kérdezni (nekem 650-re kellen)
előre is köszi.
Ja és Boldog karácsonyt!
Lehet hogy csinálunk, de nem biztos. Viszont biztos hogy fogtok fizetni 60-80 rugót érte fényezve? Merthogy ez nem 20e Ft lesz... Mert az oké, hogy mindenki húde szeretne, de erre mondjuk áldoztok is?
Álá mondjuk úgy teszem fel a kérdést, hányan tesztek le az asztalra mondjuk 50 rugót hogy ennyiért megkapjátok? Mert ha van mondjuk 4-5 biztos jelentkező, akkor az egyszeri költségek jóval oclsóbbra jönnek ki.
Az oké, hogy megszűnnek, de attól az én alig két éves motorom nem szűnik meg!
Viszont szeretném, ha burkolt lenne! Nekem is tetszik az idom, tehét beállnék a sorba.
Azzal ugye tisztában vagytok, hogy jövőre nem lesz SV 1000S/N se, valamint a 650S is emgszűnik, e helyett azonban lesz egy teljesen burkolt 650-es. Tehát jövőre lesz SV650N és SV650SF és ennyi.
Köszi a tippet!
Én Finsterrel hallottam egy ugyanilyen SV-t. Hááát az sem volt piskóta, de ilyen szempontból nem vok válogatós csak hangja legyen (jó azért ne legyen vmi noname szutyok).
Még van egy kis idő szezonkezdésig addíg még körülnézek persze.
köszi még1x
csak az út ne lenne annyira xar arrafelé.
a mocira meg szülinapra terveztem valami jóféle sportdobot, meg színezett plexit, most azokat vadászom,
Köszönjük!
Én is ezüstöt szerettem volna eredetileg, de Ő ott állt a maga valójában, és beleszerettem!
Ráadásul elég ritkán jön szembe ez a szín, bár sok SV van, sárgát konkrétan egyet láttam a két év alatt.
Én is áldoznák rá 50rugót az idomokra(csakk szóljatok előre)
Boldog karácsonyt mindenkinek!