Hali Peter! Meg tudnád nekem mondani a K7-es sv1000 gyöngyházkék színkódját? Még a szervízkönyvben se írták be, a motoron nem találom, és a suzukiban is csak hümmögtek. Sajnos a nyeregtáska ledörzsölte a fényezést, meg kéne csináltatnom.
Átolvastam az egész fórumot, nem kis teljesítmény volt tőlem. Csatlakoznék ha lehet, mint kezdő utcai motoros, és újdonsült SV tulaj. Csak lenne már jó idő, mert ez a mostani katasztrófa. 101 km van a motoromban, és nem tudom mikor lesz benne 102 :)
Okés!Szóljatok ha ugy áll a dolog.Nemrég ugyis levettem mert volt rajta egy két hajszálrepedés és elvittem megcsináltatni.Meg leszedegettem a fölösleges matricákat, amik sztem nem illettek oda.Egyébként is csak tavasszal raknám vissza, mert januárba vagy februárba még átfényeztetem.
Motorvásárlás előtt állok és az Sv 1000 is megfordult a fejemben! Érdekelne egy-két dolog a motorról!
Aki tud segítsen! Mail.:tomboly@freemail.hu
MSN.:tomboly86@hotmail.com
Sziasztok!
Látom elindult az idom project.Én annyiban tudok nektek segíteni, hogy adom az enyém addig amíg valaki lemodellezi.Másba sajnos nem.De olvasom a forumot és ahogy megvannak az emberek akik elkészítik összehozunk valamit.
Frpeter!
Neked megvan a számom az adatbázisodban.Ha van valami idom ügyben hívj fel és megdumáljuk a részleteket.
Azt hiszem, ezt a "vitát" csak úgy tudjuk lezárni, ha holnap rákérdezek ismét a kereskedőknél, hogy lesz-e K8-as SV650S! Azt hiszem, ők tudják a választ!
A magyar oldalon a lista, mintha már a K8-as mocikat mutatná! Nem? Szerintem pl. a szupersport gépeknél a Hayabusa, az már a K8-as modell, a túránál a B-King is szerintem K8-as és a sporttúránál a GSX650F is feltehetően 2008-as modell! Pár hete a jövő évi modellekre cserélték le a listát! De én a fehér SV-re sem emlékszem idén! Ráadásul nyár végén, a kereskedésben közölték, hogy a K8-as(!) sv-k közt lesz fehér is! Ha visszaolvasol jó pár hozzászólást, ott megtalálod, amikor jeleztem itt a fórumon, hogy lesz K8-as, fehér SV és ezt a kereskedő srác közölte a Full-Gasnál! Ha jól tudom, különböznek a motorok és színek is egyes országokban!
Valóban van fent a hivatalos angol nyelvű oldalon egy SF verzió, de akkor a magyar hivatalos Suzuki honlapon fent lévő modellek (többek közt a fehér SV, piros üléssel) az nem is 2008-as modell lenne? Természetesen megkövetlek, amennyiben igazad van és azok nem K8-as modellek!
Nézz körül egy-két hivatalos Suzuki oldalon (ne az itthonin) és meglátod te is mi a helyzet.
Az idom project elindult, remélem még a két ünnep közt lesz érdembeli lépés, amygarul válasz a kérdésre, hogy egyáltalán foglalkoznak e vele.
Végre egy Sv-s Egomi, üdv a nyomatékkal élők sorai ban! Ha gondolod ősszefuthatunk!