Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia SCsaba !
Végre egy Sv-s Egomi, üdv a nyomatékkal élők sorai ban! Ha gondolod ősszefuthatunk!
Hali Peter! Meg tudnád nekem mondani a K7-es sv1000 gyöngyházkék színkódját? Még a szervízkönyvben se írták be, a motoron nem találom, és a suzukiban is csak hümmögtek. Sajnos a nyeregtáska ledörzsölte a fényezést, meg kéne csináltatnom.
Sziasztok!

Átolvastam az egész fórumot, nem kis teljesítmény volt tőlem. Csatlakoznék ha lehet, mint kezdő utcai motoros, és újdonsült SV tulaj. Csak lenne már jó idő, mert ez a mostani katasztrófa. 101 km van a motoromban, és nem tudom mikor lesz benne 102 :)
Hehe!Mondjuk az jo lenne.:) Viccet félretéve nem gondoltam arra, hogy ezt valami ellenszolgáltatásért csinálnám.
Hmm, mondjuk cserébe lefényezzük? :)
Okés!Szóljatok ha ugy áll a dolog.Nemrég ugyis levettem mert volt rajta egy két hajszálrepedés és elvittem megcsináltatni.Meg leszedegettem a fölösleges matricákat, amik sztem nem illettek oda.Egyébként is csak tavasszal raknám vissza, mert januárba vagy februárba még átfényeztetem.
Gamby, köszi nekedis, lehet élni fogunk vele ;) Persze a honorálásban majd megegyezünk. Remélem mostmár lassan kapok végre választ...
hello!

Motorvásárlás előtt állok és az Sv 1000 is megfordult a fejemben! Érdekelne egy-két dolog a motorról!
Aki tud segítsen! Mail.:tomboly@freemail.hu
MSN.:tomboly86@hotmail.com
thx a linket!
iszonyat hangja van naon ott van, holnap fel is hívom őket
Hali! Egy garnitúra idomra én is benevezek.
Sziasztok!
Látom elindult az idom project.Én annyiban tudok nektek segíteni, hogy adom az enyém addig amíg valaki lemodellezi.Másba sajnos nem.De olvasom a forumot és ahogy megvannak az emberek akik elkészítik összehozunk valamit.
Frpeter!
Neked megvan a számom az adatbázisodban.Ha van valami idom ügyben hívj fel és megdumáljuk a részleteket.
Sziasztok!
Akit érdekel fent van a videoknál a kipum!
Ha a kereskedő sem tudja, akkor fejet hajtok! (Ugye ezt nem írtad komolyan?)
A kereskedő nem tud semmit. szal sokra nem mész vele. Inkább majd az idő meghozza a végeredményt :)

Azt hiszem, ezt a "vitát" csak úgy tudjuk lezárni, ha holnap rákérdezek ismét a kereskedőknél, hogy lesz-e K8-as SV650S! Azt hiszem, ők tudják a választ!
Hivatalos Suzuki oldalak, ahol 2008-ban nicsn ezres és 650S sem.
Suzukicycles, Suzuki Media.
Holis? Mert én csak a K7-est találom...
A http://www.globalsuzuki.com/mo... oldalon az ÚJ(!) modell információknál is fent vannak a 2008-as SV650S adatai!
A magyar oldalon a lista, mintha már a K8-as mocikat mutatná! Nem? Szerintem pl. a szupersport gépeknél a Hayabusa, az már a K8-as modell, a túránál a B-King is szerintem K8-as és a sporttúránál a GSX650F is feltehetően 2008-as modell! Pár hete a jövő évi modellekre cserélték le a listát! De én a fehér SV-re sem emlékszem idén! Ráadásul nyár végén, a kereskedésben közölték, hogy a K8-as(!) sv-k közt lesz fehér is! Ha visszaolvasol jó pár hozzászólást, ott megtalálod, amikor jeleztem itt a fórumon, hogy lesz K8-as, fehér SV és ezt a kereskedő srác közölte a Full-Gasnál! Ha jól tudom, különböznek a motorok és színek is egyes országokban!
A K8-as modelleknél én nem is látok SV-t. A teljes lista az a 2007-es.
Valóban van fent a hivatalos angol nyelvű oldalon egy SF verzió, de akkor a magyar hivatalos Suzuki honlapon fent lévő modellek (többek közt a fehér SV, piros üléssel) az nem is 2008-as modell lenne? Természetesen megkövetlek, amennyiben igazad van és azok nem K8-as modellek!
Nézz körül egy-két hivatalos Suzuki oldalon (ne az itthonin) és meglátod te is mi a helyzet.
Az idom project elindult, remélem még a két ünnep közt lesz érdembeli lépés, amygarul válasz a kérdésre, hogy egyáltalán foglalkoznak e vele.