Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na már megint mennyit ömlesztettetek... Remélem semmi fontos... :)
Igazad van! Egyébként honnan ismered a típust?Volt már szerencséd hozzá?
Kicsit nem vagyok fenn és mik történnek!Így zárni egy évet tragédia ,legyen szó ellopott autóról ,összetört motorról.
Zsékettő! Ragaszkodj az eredeti állapot visszaállításához ,hiszen neked egy gyári motorod volt! Semmi idomjavítgatás ,fényezgetés ,Te kéred a gyári szinrefujt elemeket és a gyári elsőkereket ,karcnélküli elsőlámpát! Egy ismerősöm kötötte az ebet a karóhoz amikor összetörték és nagyon jól jött ki a dologból! Ügyes legyél!
Szerintem illik a Raptorhoz! A Raptor gyárilag is agresszív fazon ,és valjuk be az olaszok formatervezése uttörő szokott lenni. A japánok többéves lamaradással követik őket több kevesebb sikerrel.
Egyébként egy baja van ezeknek a motoroknak.. ritka aztán feszt nézik esetleg lefotózzák..de ami a legidegesítőbb mikor elkezdik tapogatni is Eleinte tetszett hogy odajönnek megnézik de már unom..meg mindig elmesélni hogy mi hogy mettől meddig Persze az ember nem akar bunkó lenni aztán jól el lehet komázni
Semmi gond ..a kerek az a megszokott klasszikus stílus...ez meg modernebb fiatalosabb.Nekem az tetszik a Raptorban hogy nemsoká 10 éves tervezés és még mindig olyan szép mintha pl tavalyi lenne. Semmit lényegeset nem alakítottak rajta.max szögletesebb ülést meg gyárilag plexi jár a kerek lámpáshoz.JA meg a nagy tesóban a Tl-t lecserélték az Sv blokkra.
Lehidalok, amikor én megsasoltam, akkor még csak US volt lehetőségként...

Láttam pár dolgot, de üres zsebbel nehéz lenne bármit is rendelni .
Ja, s nem is tűnt drágának pár dolog...Az a LED-es index, amiért itthon kiadtam a 12k-t, azt postával 5ből megúsztam volna
Nem akarlak megsérteni de ez nemigen nyerte meg a tetszésemet.Mintha valami ZS kategóriás űroperából lépett volna ki.Kerek lámpa motorkinézet nekem jobban fekszik.De ha neked teccik legyen.Csak ne a lilaratyi flip-flop festés legyen.
Bezony..és ha úgy állítod be csak azt a terméket mutatja amit honföldre is postáz az eladó..bár én még sosem ettem itt semmit meg nem is tudom hogyan kell..na meg mindig akkor lát valamit az ember mikor üres s zseb
http://www.icenimotorcycles.co...
http://www.second-han
d.it/imag...

Ez gyárija a kerek lámpa helyett..Nekem az tetszik hogy ettől olyan sunyi kinézete mintha támadni akarna Ez volna a "Raptor"feje.
A kerek lámpa csak az alapmodell...
Az Xtra-Raptor meg sorszámozott 999 db-os széria..Másabb az ülésidom fullos futómű kormányteló stb
http://www.motorbikestoday.com...
Simán megy.Nem tudtad?És globális nem csak német-angol hanem mindenhol.
az ebay megy magyarul?Aztaaaa...Ez komoly, vagy csak fordítás?
Fincsi egész napos gurulás volt!Az a kettőperá emlékezetes lesz.Egyedül sosem mernék ennyit menni .

Na meg a ködös szerpentin, húúú, az tutkó volt, vagy a szlovák rész azzal a hosszú egyenessel, ahol ugratott a motor .

Andrettis pizza 5*, meg a tulaj hozzáállása szintén.

Csak a nap lezárása lett egy kicsit elbaszva...Nagyon bízom a holnapi napban.Mondjuk a reményhal megy utoljára...
Első ránézésre gamepad-nek tűnt.
Később esett le, h Sanya miért áll meg és enged minket maga elé, hát a vidi miatt

De igen, Kistáska után gurultam, s mentem jobbra keresztbe.

Most láttam magam először így kívülről, kár, h nem a rókás cuccban voltam, még jól is nézett volna ki.AMúgy az egyik csávó bőrcuccban volt.Fekete rókásban...Még néztem is, h ez nem fázott?!

Bakker, még így giannellivel is elég jó a hangja...
Meg szerény véleményem szerint nem túl szép.Van képed felszerelve is?
Honda hornet 2007-es lámpa idom nem festene rosszul.
Ja kiveri a szemem elkelt de akkor is drága
Erre csorog a nyálam ...és még el sem vitték de már marha drága és még a tartó konzol sincs meg hozzá...
http://global.ebay.com/Frontve...
Sosem lesz nekem
ja-ja....kint a papírt is kérik nem elég az E bötű......igaz viszont, ha nem kirívóan hangos letojják........
Zsével egész nap együtt túráztunk és sajnos az este jó részét is együtt töltöttük.....sok videón szerepel...
Te kaptál a gyárihoz?Mert én nem.És elhitték úgy is.Mond hogy gyári így vetted.És fogd rá a nyuszira.KPM-et nem vered át de közuti járőrt ha nem megafdon hangja van szeritem igen.
Nem tünik marticának.Inkább gravír.
ha AKRAPOVIC-ot gravírozol bele akkor tudok segíteni a műbizonylat dolgában feltéve, hogy adsz egy e-mail címet.
A gravír mellé nyomtat még egy műbizonylatot is?
Ha nagyon akar úgyis kitalál valamit, amira lóvét lehet beszedni.
Szivesen.
És megkapom cserébe a Bódist?