Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon korrektek, alkatrész mindig ott rendelek.
Na most kéne valami okos ember...

A K&H a Hollós Műveket (Ez a Suzuki Hollós ugye?) ajánlja mint partnert, akkor vigyem ide a mocit?
Alapból GSX-R cuccokkal javítanám az egész futóművet ha már az első futómű is elment és a biztosító fizetné.
Ki lehet fogni komplett villát fékkel együtt.
Szia Fényképész .

Gondolom csináltál pár fotót a mocimról, valahogy át tudnád dobni, vagy hogyan juthatna el hozzám?

Új volt a rucid?Mert nagyon jól nézett ki
Hello!

Áááá.. borzasztóan sajnálom ami történt zsékettő..tudom, hogy fáj a szíved, de próbálj meg annak örülni, hogy neked nem lett bajod.. kitartást a biztosítós mizériához..
Tsanyinak pedig a tegnapi személyes "találkozás" útján is köszönöm a régebbi motorszállítást..
minden jót nektek, üdv
Vanyek, mi a mailcímed?Lenne pár kérdésem privátban...Vagy dobj egy üres mailt a zseketto kukac gémél pont komra.
Nopara, kössz a infót

Lehet, h meg lehetne csinálni, de nincs szívem még egy karcolást sem ejteni a Drágán, nem hogy még nagyobb kárt okozni...Pláne, csak azért, h több lé üsse a markom.
Adjon annyit a biztosító, h nullán legyek a javítással és kész.S akkor az idegeskedés és a kihagyott motorozás felfogható "tanulópénznek" is...
a csaja nem lehet tanú 2éve mikor elém kanyarodott a csaj,rögtön mondta,hogy a férje a tanú aki mellette ült ,de a rendőr mondta,hogy azt felejtse el Sziasztok SV-sek
Pffff
Zsé, a kárbejelentőn hol az x,a rendőri intézkedés történt, v a nem történtnél
KÁPISI
Ez nem bíróság, ez egy fórum. De igaz, ha nem írom le akkor biztos nem is fog történni ilyesmi! Nem is írtam semmit inkább! Becsületes, tisztességes állampolgárnak maradni mindennél többet ér
Azé' ezt itt leírni......
Azért ne kapkodj el semmit, a lényeg, h ne nyúlj a motorhoz míg nem szemlézteted le (persze kárt csinálhatsz még) Énis a baleset után elhatároztam, h ezt és ezt fogom csinálni na rá 1 hónapra kb az ellenkezőjét tettem és kész is van a motor. A lényeg, h elhamarkodottan ne dönts és csak a biztosítóra koncentrálj. Motort meg van időd összerakni úgyis tél van, van 3 hónapod még legalább
Nem volt csekk, semmit sem írtam alá...

Szóval nemtom, h a zsaruk végül mit csináltak...Egyik ismi szerint lehet, h nem írtak jegyzőkönyvet, látva, h sínre került a dolog...
Bár így lenne...

Papíron, naja.Mivel ez Magyarország a job meg olyan amilyen plussz bárkit meg lehet kenni, így nem várok sok jót.

Nézegettem használtmotorokat.Két okból, mivel drága a felújítás, lehet jobban járok, ha egy másik használt lesz a donor, így marad még alkatrész dögivel .S jó cucc is kerül bele...Másrészt olcsóbb is talán.

Ami meglepett, h mennyi gsxr alkatrész van fent a neten! .Mennyien törhették azt a típust...

Ha tanukra kerül a sor, nemtom honnan fogok tanut szerezni, mert a csávó mellett ült a csaja , plussz ismerve pár biztosítós rémstoryt, ilyenkor "hirtelen" négyen lesznek az autóban...
Igen, énis ezt hangsúlyoztam, h csak PAPÍRON van rendben minden eddig, a biztosító simán kérheti szakértő bevonását is, behívják a feleket és mérlegelhet. Motoros társasági körömben többen vettek már betétlapot úgy, h minden ki volt töltve rendesen... mégse fizettek. Sajnos másképp kezeli a biuzosító a motort és a kocsit.
Én 1 hete kaptam meg az 530ezrem, pedig 4 hónapja történt a baleset, és a rendőrség is a faszit hozta ki hibásnak és a faszi is elismerte a felelősségét, mégis vártam 4 hónapot... de legalább megvan. Az már mellékes, h a károm csak 110E ft volt
nem akarlak elkeseríteni de én is ráirattam a csajjal h a felelősséget elismeri... aztán a biztosító kárfelvételénél visszavonta...
Basszus öcsém! Tudom, hogy közhely, de tényleg legalább Te jól vagy! A motort sajnálom! De lesz még Ő virgonc! Akkor neked ezt hozta a Krampusz? Fel a fejjel, és csak ügyesen!
A lopáskárnál a biztosítók a tax ár kb 80%-át fizetik ki, vonnyák a casco önrészt, majd a forgalmi hijányáért is! Sajna!
Koszi neked is!
A "-20% alopaskar" alatt mit ertesz. Ez a forgalmi miatt levonando, vagy azon felul
Koszi megegyszer, hogy utanajarsz....Ilyenkor jo latni, hogy emberek meg ismeretlenul is probalnak segiteni .
A tolvajt meg nem szeretnem elve latni, max a kocsit...nagyon remelem, hogy a kocsi nelkul nem keritik elo a rendorok
Lehet, hogy amit most mondok nem vigasztal, de legalabb most okkal tudod lefenyezni feherre....
A masik, hogy a karszakertonek, aki majd megnezi minden hibat mutass meg, mert ugy fogja kiszamolni...ha eleg jol fizetnek, nem kell tornod a fejed a villan, stb...
Vagy lehet csak be kene vinned egy markaszervizbe, aztan majd ok intezik a kart. Ennek utana kene jarni...
Szia!

Sajnálom az esetet.A megoldásokat elmondtam tegnap Sanyinak.A kárbejelentő kitöltésre került és elismerte a felelősségét ez a lényeg.
Abba viszont beleköthet a biztosító,hogy a rendőrség szerint nem az útviszonyoknak megfelelőn vezettél.Erről a rendőri intézkedésről van valamilyen papír vagy csak a helyszíene büntettek meg egy csekkre aztán ennyi?
Így van! Az autó kárkori értéke ,- cascó önrész, - 20% alopáskár (ez biztosítóként változó) - forgalmi hiánya!
Ha jók az infoim akkor kb erre számíthatsz!
Közben beszéltem mégegy Uniqa-s szakértővel és ő is azt mondta,hogy fognak fizetn,csak valamennyit levonnak majd a forgalmi hiánya miatt.Tudom,hogy Aegon-nál vagytok,csak nem értem el péntek este egy belső embert sem,hogy választ adjon.
Egyszóval van remény,csak ne kerüljön elő a tolvaj,mert akkor meglesz a káreseméyért a felelős és ő rajta kell majd leverni a kárt.Magyarul,ha van okozó,akkor nem fizet a biztosító.A gond ott van,hogy az okozónál már valószínű nincs meg a kocsi,ha meg be kell perelni,akkor az hosszú idő.
Köszönöm a bátorító szavakat!Jól esik komolyan
Igen, jól látod

Ő allianzos és K&H...

Nos, ami elfolyt, azt megszagolva, nameg Sanyi szemrevételezésével hűtővíz.Fincsi drága Shell fagyállós

Az első kerék kuka, mert a lökös felszakította.Ezt leszarom mert apró tétel a többi dologhoz képest.

Az idom helyrehozása nem apró, a fejidom se, a lámpabúra meg ehhh...

A villáért aggódom .Mert a kormány kicsit eltekeredett a kerékhez képest...Na, meg hátul a bal kipu, amire rádőltem, az furán beljebb jött...Mert a bolt-on kipunak ilyen nagy dög talpa van, na annak a külső élén csúszott a moci.Pár miliméter le is kopott, milyen jó lett volna ha veszek karbonos kipuvédőt...

Ha most hajós szezon lenne nem geciznék felújítással.Hanem egyből cserélném, mert valaki mesélte, h duci 1098 első villa brembo féknyergekkel is belemegy ...Na az már bazdmeg!

Szerencsére se kuplung, fékkar (még karcolás se!), de lábtartók se sérültek, no karc...A ruhám még koszos sem lett, sisakon sincs semmi...LED-es indexek is megúszták (bár olyan mélyen ülnek mint a bányászbéka segge ).
Ülés semmi.Ja és a legszebb, h a hátsó idom is karcmentes...A műszerfal ép, volt gyújtásom 3 órával a baleset után is, bár ez nemtom számít-e...

Örülök, h jó befektetés volt a SHOX.