Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként a gyári is csak hőálló matrica
koszi
Ha felgravíroztatod a gyári feliratot szerintem megúszod a rendőri ellenőrzést.Vizsgára meg max kölcsönadom a gyárit.
majd rajzolok rá E -t zsírkrétával
ja már értem a "gyárit"
de én már eladtam a gyárit Druszám viszont van db killerem a bodishoz
Ne idegeld magad.Sokáig nem lesz belőle semmi.Szerintem sasold meg mi van a gyáriban gravíroztasd bele meg egy db killer sem árt és nem lessz baj.Max vizsgára gyárival megy.Én már betáraztam egyet pedig még gyári van fenn.De ha átalakíttatom lesz mihez nyúlni.
Sanyi!Nem zsékettő ment elötted a menetbe azzal az sv ezredessel kb 3:00 perc+-félperc -kor?
na kipufogó téma már megint Ez miatt fogok gyomorfekélyt kapni
Hát rendben.Ügyes volt.Csak szemetszúrt hogy olyan ügyesen bedurrantott két motor közé.Ha ott valami csúszik szépen baxhatja az ügyességet.Eredmény 3 oldalt fekvő motor leszs és egy laposravert ügyes csávó.Magában menjen egész végig egykerón még én is tapsolok neki.Csak a többi közelébe ne ment volna.Am,úgy jó lehetett.Kár hogy kihagytam de meló volt.
Nem az én öcsém volt a vagány robis,de kétszer láttam Sanyi videóján

A rendőrők a 80 fokban álló rendszámom miatt szaroztak volna az ellenőrzésnél?Csak mert láttam a videón felhajtott rendszámos motorokat.Mit nézegettek igazándiból?Csak a papírokat vagy kipufogót meg rendszámokat is?
többen mondták azt amit Te, de a srác végig a közelemben ment és olyan ügyesen kezelte a gépét, hogy csak lestem.....többször kanyarban is keréken ment és mivel a tempó igen lassú volt így nagy gond nem volt....
Akkor be kell szállni a Békával is.
Robcsi VS. Béka ki megy többet a Vácin.
Semmi bajt nem csinált....nekem tetszett és tudott is......
Láttam.Az a robishülyegyereknek adott valaki hátúlról egy sallert?Valami nagyot hogy elmenjen a kedve a bandában egykerótól.
És már megint kihagytam.Ejjjjjj.Na majd jövőre.Most megy pihenni a gépecske.Megjárattam egy 20 percre még mosom le ha lesz időm és megy a ponyva alá.
Nem azért írtam, hogy kötözködjek TEEE.... .......egyszerüen mert ezt bárki olvashatja aki visszaél vele és az nem lenne jó.........volt már, hogy könnyen vizsgáztató helyet tett közzé valaki és utána ellenőrzés volt ott és többé nem volt könnyű vizsga.......
Ja, jó fincsi ellenőrzés volt!Jogsit néztek, h mé nincs szemüvegem, orvosipapírt nem kérték el...
Körbenézték a motorom, h mindne okés-e.Afféle mini-közúti ellenőrzés volt.Csak az okés arcok mehettek fel.Amit nem értek, mert a menethez bármikor bárki csatlakozhatott

Remélem nem a te öcséd volt az a vagány és állandóan egykerekező meg másokat veszélyeztető robeszos.Szakad robi sárvédőn matrica: vigyázz rám...Gondolom te jól neveled az öcséd

Amúgy tök jó gurulás volt és csodás a város!Fogok járni gyakrabban, mert ez a citás dolog jó buli.
Érdekes gondolatmenet...Van ebben is ráció!

Holnap nyitáskor ezekre is rá fogok kérdezni.

Remélem okosabb leszek, majd közzéteszem itt, h mit tudtam meg.
Tegnap volt valaki Citadellán?
Öcsém is felment a robogósokkal és állítólag minden motorost megállítottak és papírokat meg motorokat ellenőriztek a rendőrök.Öcsém robiját is egyből levágták,hogy 100-as,de nem büntette meg a rendőr csak "szívességet" kért tőle.
Szóval a nagymoorokat is ellenőrizték vagy mi volt fennt tegnap?(rendszém hajlítás,xenon,stb...)
gondold végi mit akarsz... gyors kárrendezés fix összeg v mindent cseréljenek, utóbbinál vidd márkaszervízbe... én azt tanácsolnám otthon vetesd fel a kárt... és ha megvana döntés h fizetnek akkor vidd márkaszervízbe.... ellenkező esetbn ha rögtön odaviszed és vesztesz, tárolási és hiba felmérési költségeket fizettethet veled a szervíz...
Az biztos, nem véletlen ajánlották több forrásból.DE!Jogilag is helyesen járok el?

Mondjuk Abszurdisztánban a jog csak egy vicc.