Ne reménykedj.Nekünk a ház elől csapták meg a kocsit.Benne volt a forgalmi.Tolvaj megvan.El is itélték.Kocsi nincs meg.Mondták pereljük be a tolvajt és ha lesz pénze majd talán 3-5-10 év mulva letiltják HA bevallot pénze lessz.
Szerinted mennyire reménykeltő a dolog.Pereskedni 3-4 évig hogy legyen a kezemben egy végzés.Amit talán bekeretezhetek és nézegethetem.Ügyvédet meg fizessem.
Azert en meg remenykedem, hogy fizetnek majd....mar voltak hasonlo perek, amiket megnyertek a biztositottak...es Odzsee is felhivott (ezuton is koszi ), hogy nem remenytelen a dolog...
Részvétem.Sajnálom hogy ellopták.Nem fognak fizetni.Egy árva petákot sem.Tapasztalatból tudom.Kocsi se lesz meg.Valszeg már csak egy váz van ami egy bányató felé tart a blokkal egyetemben.
Nem akarok okoskodni, de dupla áteresztő csavarod neked is van azt nem kellett volna vegyél, hisz a gyáriba is benne van csak mint ahogy Te is mondtad, lenn a T elosztónál van. Onnan kiveszed, felülre berakod és kész is. Vagy nem jól gondolom? Lent a nyergeknél meg nem változik semmi. Bocsánat ha tévednék
Sziasztok!
Az érdekelne engem, hogy az SV650S-emnek a hűtővíz kiegyenlítő-tartályához hogyan tudok hozzáférni? Mivel a tank alatt van a motor bal oldalán, így gondolom fel lehet nyitni a tankot (ha kicsavarom a kormányhoz közeli 2db csavart!), és ott már fel tudnám tölteni....mivel Low szint alatt van. :-( Jól gondolom?
a generali egy szemét biztosító áááá.... Küldik a levelet h adjam meg a tanúk elérhetőségét aztán 2 hét múlva hogy ezt már előbb kellett volna jeleznem...
Volt Casco, csak az a gaz, hogy a forgalmi is benne volt...szoval lehet nem fizetnek (bar szerintem baromsag, hogy ez kizaro ok), de meg nem tudok semmi biztosat es ez a legorjitobb...
Fékcsőnél maga a cső nem nagy összeg, a fittingek a drágák. Tehát árat kb az alapján kell kalkulálni, hogy hány fitting kell, esetleg elosztó, ilyesmi.
Amúgy nem ilyen egyszerű, hogy csak a hossz kell, kell a fittingek állása és hajlítottsága is, mert az sem mindegy. Pláne hátul vannak nagy difik.
Hat fergek az biztos...tonkreteszik par perc alatt azt, amiert az ember dolgozik minden nap. Ok meg nem csinalnak semmit, csak ellopjak a maset es elnek, mint hal a vizben...
Ma reggelre elloptak a kocsinkat Bp-n a IV. keruletbol. Ha esetleg latna valamelyikotok, akkor jelezzetek (0620 823 hatvan hatvanhat)...bar tudom, hogy erre nincs sok esely . 2008-as Toyota Corolla 1.4 D4D, fekete, rendszama LGJ447, legyszi azert jarjatok nyitott szemmel.
Van táblázatuk! CSak a motortípus kell neki! Esetleg annyit kell vele pontosítani, hogy magaskormányos, vagy csutka. Még a Hyosungot is ismerte! Csak a csavarmenetet tudta rosszul :D
Megmondom őszíntén,hogy nem tudom.Sosem mértem le.Ha nem lesz jó a méret amit adnak,majd visszaviszem.Bár szerintem erre van nekik is egy táblázatuk motor típusonként lebontva.
lehet meg kéne nézetnem a teleszkópokat elől, gyári értéken van a előfeszítés és mégse csillapít jól.... eddig betudtam annak h nem ilyen utakra tervezték.... de most van idő megnézetni...
Durván igen. De az X-bike honlapján fennvan. (azért durván, mert lehet az egyszálasat drágábban adja, ha meg a sokadik kell, kedvezőbben)
De az biztos, hogy nem a hosszon múlik, hogy mennyibe kerül! Ha egyedi kérésed van, pl ilyen szögű fittenget szeretnél, stb az nem gond. De hívd fel, beszélj vele, normális a mókus!
Szerinted mennyire reménykeltő a dolog.Pereskedni 3-4 évig hogy legyen a kezemben egy végzés.Amit talán bekeretezhetek és nézegethetem.Ügyvédet meg fizessem.