Esetleg ezen a linken.... http://cgi.ebay.de/Cagiva-Rapt...
A hosszabb felének hogy kéne állnia?Bár gondolom nem sűrűn piszkáljátok a hátulját ti sem...
Nincs E-jelzés rajtuk és db killer sincs benne.Sőt a nyáron jobban belenéztem és már tömő anyag sincs benne
Újra kéne tömetnem,mert nagyon mély már a hagja.
Másik Kérdésem.
Meg fogom emelni a motorom farát mert szúrja a szemem hogy ha ráülök leül a hátulja pláne utassal...magyarán hülyén néz ki nekem.
Nos ebay-on 129 euróért árulnak Raptorhoz ilyen háromszögű valamit a hátsó telóhoz ami 35mm-el megemeli a hátulját..Na de ennyiért?Inkább lakatossal csináltatnám...A probléma hogy most ennek hogyan kell állnia a helyén...próbálok közben rugóval együtt keresni képet a gyáriról..
Jaja tetszene sőt még élvezném is ...de sajnos halvány fogalmam sincs hogyan kell és alapanyagot honnan lehet beszerezni pl webshop..
Kerestem már de nem igen láttam neten képekkel amatőr számára érthető szövegű leírást arról hogy hogyan kell...
Csináld meg te magad.Nem nagy ügy üvegszálazni csak koszos büdös és szemét munka.Főleg a csiszolás attól még vakarózol is.De szerintem anyagból 10e körül kijössz.
Hali!
Nem tud valaki olcsó műanyagost esetleg weboldallal rendelkezőt?
Majd jövő év elején le akarnám gyártatni a 2 oldali "utas" alatti idomot mert le akarnám fényezni + tartaléknak a mostanit...
Volt aki 20e darabját a másik meg 10e/db + 12e a gyártószerszám (mind üvegszálas)A bajom az hogy ami most van az nem a legjobb féle műanyag (kár rá a festéket pocsékolni) + kicsit lóg mert az egyik fület sikerült letörnöm..
Én a Héfalast árultam, de egy-egy darabért nem éri meg, mert kétszer kell kimennem keszire, meg macera. És volt rajta 2000Ft, ami kevesebb mint a benya meg a telefonköltség.
Akrapovic zsír új kidörrenő pár eladó. Még nem volt motoron! Nagy V2-esekre való, Slip-on SP Series. Új ára kb. 300.000Ft. Féláron vihetőek!
frpeter kukac fbi.hu
röviden így cumiztam be:
megengedett max. lakotton belül (valahol az istenhátamögött, mert eltévedtem gps-szel ), szirénázva, villogva, mögémlopakod, útról leint.
Szerintük meghajlítottam (az egyébként nyíl egyenes rendszámot).A gixxer ott volt, h az undertail pici kiugrására raktam.Ezzel pedig ilyen 40fok körüli szögben állt.A megengedett max. 30fok...Mivel nem voltam járatos semmilyen rendőrségi ügyben, így a kevésbé macerásat választottam.Csekk 10k értékben.
Minden más okés volt, lámpa, eücsom, izzó, bizti stb. lassan is mentem.Ha fel van hajtva, vagy törve, vagy mittomén mit szoktam vele, vagy ilyen drótos izével van tuningolva.Oké, jogos.De akiknek ilyen, vegye le a kurva rendszámot is rögtön!10fok...
Ja és ez a régi rendelettel volt.Mi lesz az újjal?Budmyke említette: gyakoroltatják őket, h hol kell lennie a gyárinak és ha nem ott van akkor baj van...Legyen igazad, h ha jól áll és kivilágított, akkor minden oké.Szezonban lehet, de most télen, aki megy, azt tuti cumiztatni fogják...
Rendszam az szerintem a rendoroket jobban izgatja, mint a fek, mert a rendszamon mulik, hogy le tudnak-e traffizni, fotozni, vagy sem...es ha nem latszik, akkor sulyos penzektol esnek el...szerintem ez boki a csoruket
Mondjuk én nem fogadnám el :D Persze csak akkor, ha korrektnek érzema felfogatást. Aztán jelentsen fel! Beküldök egy szép képet a motorról a rendőröknek, akár a gyári tartóval.
Persze az is igaz, hogy próbálok vigyázni, hogy ne adjak támadási felületet. VAn izzókészlet, EÜ csomag... Igaz,a hátsó gumi kopása nem áll meg jellemzően 1,6 mm-nél... (de most új van rajta!) Van biztosítás, műszaki, adó befizetve ...
Így szabályszegésért kaphatok. Másért nehezen.
http://cgi.ebay.de/Cagiva-Rapt...
A hosszabb felének hogy kéne állnia?Bár gondolom nem sűrűn piszkáljátok a hátulját ti sem...