Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hogy fogta ki?

Egyébként általába ha az ember normális a rendőrrel, akkor a rendőr is normális. Ha nem, akkor viszont elég bunkók. (persze van amelyik alapból is, de ugye nem kell ehhez rendőrnek lenni :D- no nme mintha védeni akarnám az ellenséget :D )
Egyébként átalakítás. Ugye itt eléggé bele nem illő vagyok egy Hyosunggal. Namármost úgy fest, lassan 4 ilyen motor első féke épül át, mivel az eredeti 2 dugattyús úszónyereget picit keveseltük.
Épült már rá 6 dugattyús Tokico (asszem hayabusa nyereg) 4 dugós Nissin (CBR 900) én R6-ét tettem rá, Zolee pedig most dolgozik egy Brembóval (RSV). És az egyik srác, aki átépítette érdeklődött műszaki állomáson, hogy mit szólnak hozzá. Azt mondták, amíg nincs ebből baleset, ők nem foglalkoznak vele! Persze ha ebből származó baleset lenne, akkor nagy baj van. És ez FÉK! Nem holmi rendszámtartó....
A gyari opciot az adott evjaratnak megfelelo motorkatalogusbol fogjak nezni
Pedig Zsé kifogta.És nem ment sokat csak tavasz óta van meg a gépe.Jó lessz vigyázni mert lehet ő a zsarumágnes.
ja, szerintem is így lesz.
évekig jártam ronggyá tuningolt ladával, sose b-tattak a rendőrök. hallani rémtörténeteket hogy mi mindenért veszik el a forgalmit.. engem még egy nyavalyás kf (nkh) vizsgára se rendeltek be, pedig nyomtávszélesítéstől a tőcsavarig minden volt, és még baleseteztem is vele (nem emiatt, de ilyenkor jobban rámásznak).
mellesleg ha a közúti igazoltató rendőr nem tudja megitélni hogy most gépkönyv szerinti-e egy alkatrész, akkor a vizsgára rendelés az, amit tehet. tutdommal. attól meg nem kell félni :) A mozaikban átment a kocsink 50% első fékeltéréssel (ott derült ki - nem vettem észre mert a menetdinamika - ez nem a lada... - kisimította). Csak persze nem én vittem be "az utcáról", hanem "valaki"...
z
Na hallod.De milyen sok cucc belefér.Szines TV hűtő székek stb.És még a hótoló plexi is lenne tök kocsiban érezném magam.
Nem írom le még egyszer amit írtál, mert pont ugyanezt akartam írni. maximálisan igazad van.
na ez durva, ezzel mar kisebb butorokat is lehet szallitani...
Ugyan! Nem kell ennyire vérszemet kapni. HA normálisan álla rendszám, hátul, középen, és még világítása is van, a rendőr nem fog kötöszködni.
Persze a kerék mögé szerelt, oldalra, 90°-al elforgatva szereletek, a felhajítottak, vízszibtesen álló darabokért bünti jár. De ha leszedted az eredeti műanyag sárvédőt, és helyette egy lemezből hajlított tartó van, normálisan áll a rendszámod, és netán még valami kis megvilágítást is kap, biztosan nem lesz gondod.
Különben is, a rendőr honnan tudja, mi a gyári megoldás? Honnan tudja, mi gyári opció? Szóval kár vérszemet kapni.

Aki meg ezt se tratja be, az megérdemli a büntit!
Gondoltam rá de nem jön át a design meg max 120 Km/h és annyival talán még én se megyek.De renben itt van.Há nem csini?
Mondjuk nekem már gyárilag elég csinos fém tartóval van.Az a csúnyácska hódfarkat nem is ismerem sosem láttam csak más gépen.
Az mar tiszta streetfighter lenne, nem lenne gond a fuggolegesen halado motor .
Zoliiiiii!
Utánfutó! Ez a jó megoldás a számodra!
A baj csak az ,hogy ahoz meg vonóhorog kell ,osz még szereznél rá MTZ 80-asét!
Már gondoltam rá de az nem lenne igazi a szikrák nélkül.
Talán egy stuntos kazánlemezkoptató.
Nem akarom eladni a cuccom egyelore... A hajnalba nyulo torna az biztos nem johet szoba, de a masik moka esetleg erdekel.

Legyszi dobj egy mailt a reszletekkel, nem akarom szet offolni a forumot
nekem megvan az eredeti összes cuccom, még a cickaszem is. De nem akarom visszatenni... hátha kicsit rugalmasak lesznek (mint eddig), és akinek pofátlan mód van hajtogatva meg félretéve a rencáma, azzal genyóznak, aki meg csak esztétikázott egy kicsit (de azért táblavilágítása van, stb) azt továbbzavarják... :)
és ha a tartóra szerelnél hátra 2-2 kicsi kis bútorkereket? akkor nem lenne gond ha hanyattdöntöd a mocit :-)
sajnos változott a szabály, s nem enyhébb lett...

Mostani szövegezés úgy szól, ha nem a gyári (gépkönyv!) szerinti felfogatáson van a rendszám, akkor meglámpázzák az ánuszod .

Gondolom helyszíni 10k-s csekkel meg lehet lépni.Bátrabbak eztán se fognak megállni.De mivel rengeteg gép lett átépítve az idők folyamán, nameg az első dolog amit az ember leszed, az a gyári ocsmány sárfogó, tehát még többen nem fognak megállni.Épp ellenkező hatást értek el.Mondhatnám, h dettó mint adóügyben, mikor fehéríteni akartak, azt sötétítés lett belőle .

Karpat, amúgy, ha nem jön össze a biznisz, jönnél Tökivel meg velem éjszakai jégkorongtornára?2 hetente a westend tetején, 10-11körül kezdődik este, kb. hajnali 3-4ig biztosan.2.5k beugró.
Kell az erősítés, igazán jöhetnél

De, ha ez nem fér bele, akkor jöhetnél kispályázni, oda is kéne ember.1-2 legalább.Ott kb. 7k a fejpénz.4-5 alkalom 1 hónapban, szerda este 9-10közt.

Ma tele vagyok jobbnál jobb ajánlatokkal...
A nagy csülkeimet nem tom magasra emelni.És még Lehet üléstáskát is fel kell raknom meg oldalra olyan tasikat mint a Obi Van nak az afrikai túrán a BMW-n.Bár lehet úgy már én is 50 méterenént elborulnék mint a bicikliző kígyó.
Csak amatőr szinten, erre, arra...

Figyu, korid, sípcsontvédőd nem lenne ákcííjjjóósba eladó...Egyik motoros cimbit most próbálom a jégre csábítani...Egyelőre hezitál.Pedig nem játszunk durván (a többségnek már csak a mellvért hiányzik, minden mást hordunk ), ráadásul kispálya.
De csórikámnak lábszárvédő nélkül jönnie elég parás .

Szal, valami jóárasított sípcsontvédő mindenképp kéne.Esetleg egy kesztyű, koriból kb. 44es...

Your turn bro'
Hogy neked mindíg a lábaddal van a probléma!
Ja ha látsz egy marhát a bolt előtt egykerékkel kikanyarodni és még integet az nem egy utcai stuntos hanem én és rémülten csapkodok a kezeimmel.
Lejjebb és előrébb nemigen lehet így is majd az utasülés szélén van.És így is beakad a lábam hátul.Pofáraeses garantált és vicces.
Kicsit magasra és hátra került a tartó ,lehet vele bajod ,ha nagyon megpakolod.Viszont könnyebb lessz az egykerék!
Nos kéne kis segítség.Jól szereltem én fel ezt a platnit a tartóra?Vagy leeshet.Elég gyengusnak néz ki ez a platni.Esetleg túl parás vagyok?Doboz givi sajnos használt de erre volt pénz. Ja és a sisak kényelmesen elfér meg egy adag somlói és a kesztyűk.Majdnem hasra estem a motor mellett mert leszálláskor beakadt a lábam.