Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már-már közhely, de tényleg a lényeg, h Te jól vagy. Nyilván Te ezt most nem így látod hisz a "szerelmed" érdekel most csak ami teljesen normális. Ugyan ebben a cipőben voltam én is, csak sokkal súlyosabban sérültünk. Ha a kárbejelentőre ráírtátok a felelősségelválalóst részt mint ahogy mondtad is, akkor PAPÍRON nem lehet baj a kifizetéssel. Kinél van a biztosítója? És mi az a kár ami a műanyag sérülésen felül van, mert kétlem, h tényleg csak az a pár műanyag hiba miatt aggódsz így
Nem hiszem eeel! Hamar talpra a motort, idomokat le, müanyagos, fényező, és mars tovább!
Nehogy feladd!
Szasztok!
Eléggé szar hétvége, gykarpat autója szó szerint sokkolt, fizikai fájdalmat éreztem, erre Zsé2 , komolyan hülyét kapok!
Áh mostmár tökmindegy kár ezen merengeni.Ahogy kedvenc filmemet idézzem:
"csak egy kis üvegszál és gitt kérdése és pont olyan mint új korában".
Bukógomba max a bal oldalon lett volna jó, a jobb oldalon az idom lámpa felületével (lásd kép) csatizott, ezért dőltem a túloldalra...

Amúgy Zoli igazad van, ha nincs idom, max a jobb indexem bánja, de mivel LED-es, max az anyázás lett volna belőle, semmi több...Látod a sérülést?Talán 10 centin ha múlott a dolog
?
Sajnos nem csak az.....van más is....
Nem olyan vészes mint ahogy látszik.Tényleg csak műanyag a vészes.Lehet még pozitív mérleggel fogsz zárni ha a biztosító fizet.Csodálkozom hogy a karok épen maradtak.
Na én pont ezért választottam kezdésnek idom nélkülit.És egy bukógomba segített volna kevesebb kárral megúszni.
Mostmár mindegy lényeg hogy neked nem lett bajod.
Nem olyan veszéllyes ez, ha jól látom csak idomsérülés van, na meg a lámpa, reméljük hamar összeáll.
Zoli, ne add el, kitudja mi lesz a vége...l

Dozer, kössz a bókot!A hozzáállásom nem változott...A motort jobban sajnáltam mint magamat.Látva, h ott fekszik életem értelme, na azt az érzést senkinek se kívánom...
Szerencse, hogy nem lett bajod.
A biztosito azok alapjan amit leirtal szerintem nem lesz gaz, fizetni fog.
A lenyeg rajta van a karbejelenton (elismerte a csavo a felelosseget) az a legfontosabb.
szerencsére nem lett bajod.A Te hozzáállásoddal meg motormániáddal hamar újjá épül-szépül az ezredes úr.Szerintem a srác biztosítója fedezi a kárt
Hál istennek.Lámpa kő olcsóért?Vagy annyira nem tré a helyzet?
Sanyi!

Még egyszer örök hála, h ilyen gyorsan visszajöttél, pláne egy átmotorozott nap után, fáradtan!Ezt nem felejtem el.
Sziasztok!

ÉLEK!

Anyám kissé izgult, h mi van velem, ezé írt be rossz helyre...

Tehát a történetem, szomorú, h ilyen korán meg tudom már írni a sajátom...

Ma utolért a balszerencse.Moci eleje romokban.Szerencsére én megúsztam...

Piros lámpától indultam zöldnél, szemből a balra nagyívből kanyarodott a csávó zöldnél.(szerinte)
Fékeztem, eleje összeült, elengedtem a féket, de hiába húztam rá finoman és dönt balra manőver, elkapta az idom jobb oldala a kocsi hátulját a lökhárítónál.Balradőlésem miatt a motor döccent és elfeküdt vele.Csúsztunk kb. 1-1.5m.

A srác kipattant, odaugrott, h jól vagyok-e.Én jól, csak a moci .Én hülye lehúztuk az útról, mert egy baromira forgalmas útkereszteződésben volt...Míg próbáltam ismerősöket hívni, h ilyenkor mi a teendő a srác a megálló zsarukat továbbintette, h majd mi megegyezünk, nem kér intézkedést...

Pedig most hálás lettem volna a közeg jelenlétének!

Azt a káreseményes lapot kitöltöttük.Megjegyzésnél én ráírtam, h indexet nem láttam tőle, s bevágott előttem.Ő ráírta, h nem látott engem (elcsesztem, h nem refivel jöttem...).

Aztán elment.

Kicsire rá odaért a motorszerelő ismerősöm, aki azt mondta, h az anyagi kár jelentős.Nosza, hívom a helyi őrsöt, h adjanak tanácsot.Kijöttek, azt itt jöttek olyan kérdések, amikre én nem is gondoltam, h leellenőriztem a srác személyazonosságát?A rendszámot?A csekkjét?Az volt a szerencsém, h volt fotó a rendszámáról, mert lefotóztam több szögből a jobb hátulját.

A másik szerencse, h a srác hajlandó volt visszajönni, mert először nem ismerte el a felelősségét.De, most ráírtuk, amit a rendőr mondott: "A baleset bekövetkezéséért a felelősséget elismerem" + aláírása.

Csak egy kérdésem lenne, olvasva a sok biztosítós rémtörténetet, szerintetek kapok erre valamit a biztosítótól?Illetve, a kiérkező rendőröknél nem írtam alá semmit, viszont azt mondták, h szabálysértési eljárást kapok a nyakamba, mert nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem.Ugyanis meg kellett volna tudnom állni.[Egyesben volt a motor, s mikor a gázt húztam, akkor vágott be előttem a csóka, mire a fék után nyúltam az volt sok reakcióidő, meg ugye a távolság is max. 20m belül történt.Mondjuk ezt nem rögzítettük sehol]

Tudom, elcsesztem, helyszínelést kellett volna kérni.A motort meg otthagyni az út kellős közepén.

Csak az bosszant, h nekem semmi bajom a moci meg tropa.Pláne, h nevetségesen alacsony sebességnél sikerült összetörni . .
A fiam még nem jött haza,intézi a motorszállitást,stb maj referál nektek sziasztok
hát reménykedjünk benne
Remeljuk semmi komoly
majd kiderül
mi történt?
Zsé-nek nincs baja csak motor sérült.
A Jótanácsok, tapasztalatok- további témák -Gyorshajtás, yard, megoldások topikban Pohi hamarabb felbukkan.
Kedves Pohi a Fiam Lévai Zsolt ot most löktél fel. a segitséged kéne
30-2641458 a fiam száma légyszi csörgesd meg