A gtk könnyen összejön....kapott a villa is, a lámpa és fejidom konzollal együtt kuka, repedt a felni, villanyak elment és hasonlók.....ez pénzben annyi, hogy valószínűleg gtk....majd kiderül mennyit akarnak erre adni és utána alkatrész összeszedés lesz...a gtk jobb mert akkor kézbe adják a lét és mehet a javítás, ha nem gtk akkor számla alapján teljes vagy megegyezés alapján 60-70%-os kártérítés várható....
Na, ma a vétkes biztije felvette a károkat, szerdán pótkárfelmérés.
Nemtom mi jön innentől, de sanszos a gtk, és a magas roncsérték...
Szerdán majd okosabb leszek.
Igen, nagy a szerelem ...Hiába van tél, a melóm miatt nekem ez a főszezon, a nyár meg a holtszezon.Tudom ez kicsit furcsa, da ilyenkor érek rá gurulni, nonstop, nyáron meg szívás van és meló...
Azért jó, h így együtt éreztek a téllel .
Balu, sajnálom a gépet, 15 centin múlott.Anyázás lett volna max, így meg lehet a gtk, meg a kitudja mi...
Ami most biztos, h túrakormányos átalakulás és kifehéredés veszi kezdetét
Hja ehhez is akartam. Ezt énis rühellem! Énis meglesek midnen motort, de hogy hozzáérnék... Amikro az enyémhez akarnak, legszívesebben a kezére csapnék. Nemhogy felüljön rá! Grr....
Olasz! Ennyi... Nem véletlenül szeretnék én is Apriliát újra. Bár az agzság az, hogy 1000-es nem kéne, felesleges akkora, 600 körüli meg nincs. Csak Naked, meg atómata (pfúj!)...
Minden stimmel!Ta jobb fékrendszer ami még talán kimaradt és a hangolás miatt harapósabb jobban gyorsul.Alkatrész tényleg bajos.Ha környékbéli lennél odaadnám egy karikára...bár legjobban pályán villantaná ki a fogát!Aki eddig ment vele nem panaszkodot.
SV-nél lehet, hogy így van, de nekem Hyosungom van. Ott az alsó kormánykiflinél van a fékcsőelosztó, egy T elem, amibe 3 áteresztőcsavarral csatlakoznak a fékcsövek. Így kellett a dupla áteresz.
Tegnap épp az járt a fejembe !, ha + kellett történnie a bajnak, talána legszerencsésebb időben (tél elején) történt! Persze a tré így is tré, de szezonra Zsé2 nagyon rendbe rakja azt a vasat, há szerelmes a motorjába, nem sokáig fogja nézni, h a "kedvese" haldoklik
Igaz Zsé
Sajnálom,hogy így történt a dolog de remélhetőleg a következő szezon kezdetére már el is fogod felejteni a dolgot és a moci teljes fényében pompázik majd..
Légy bizakodó zsékettő! A megnevezést köszi, de még csak barátkozom az új fényképezőgéppel (ez meg is látszik )..
a ruha pedig fél éves múlt, de tisztítva van gyakran..
olvastam valamelyik topikban, hogy babapopsis törlőkendő milyen jól bevált, én ezt használom : http://www.motorline.hu/index....
töltöttem pár fotót, amelyeken erről a fórumról pár ember felismerhető
bocsanat az off-ert, meg hogy egy nem is SV-s írt
sziasztok
Hát nemtom, én mondjuk hasonló helyzetben örülnék. Van betétlapom, télen úgy se jó motorozni, tavaszra meg meglesz a motorom ugyanolyan állapotban és lesz a zsebemben egy valag pénz...
Amikor az SV után kijött a Raptor nagyon nézegettem ,azt mondták róla jobban sikerült ,jobb a futóműve a váza és még talán a motorján is hangoltak valamit ,ha jól tudom. Sokáig szemezgettem vele ,de jóval drágábbak és nehezebb hozzá bármit is szerezni ígyhát maradtam a japánnál. Kipróbálni még nem volt szerencsém.
Lehet, h csopper lesz...Ez olyan mint a legóvár, elindulsz, de nem tudod mi lesz belőle
Túrakormány?Mi a manó.
Sziasztok
Na, ma a vétkes biztije felvette a károkat, szerdán pótkárfelmérés.
Nemtom mi jön innentől, de sanszos a gtk, és a magas roncsérték...
Szerdán majd okosabb leszek.
Igen, nagy a szerelem ...Hiába van tél, a melóm miatt nekem ez a főszezon, a nyár meg a holtszezon.Tudom ez kicsit furcsa, da ilyenkor érek rá gurulni, nonstop, nyáron meg szívás van és meló...
Azért jó, h így együtt éreztek a téllel .
Balu, sajnálom a gépet, 15 centin múlott.Anyázás lett volna max, így meg lehet a gtk, meg a kitudja mi...
Ami most biztos, h túrakormányos átalakulás és kifehéredés veszi kezdetét
SV 650, 650S 1999-2002
Yuasa TopLite YT12A-BS 19400
Banner YTX12A-BS 18900
SV 650, 650S 2003-2009
Yuasa TopLite YTX12-BS 14800
Banner YTX12-BS 12600
Shiver GT
Ha ez sem elég........
Igaz Zsé
Sajnálom,hogy így történt a dolog de remélhetőleg a következő szezon kezdetére már el is fogod felejteni a dolgot és a moci teljes fényében pompázik majd..
a ruha pedig fél éves múlt, de tisztítva van gyakran..
olvastam valamelyik topikban, hogy babapopsis törlőkendő milyen jól bevált, én ezt használom :
http://www.motorline.hu/index....
töltöttem pár fotót, amelyeken erről a fórumról pár ember felismerhető
bocsanat az off-ert, meg hogy egy nem is SV-s írt
sziasztok