Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már szereztem nyújtott villákat és ökörszarv kormányt.....meg fogsz lepődni mikor kész lesz....
A gtk könnyen összejön....kapott a villa is, a lámpa és fejidom konzollal együtt kuka, repedt a felni, villanyak elment és hasonlók.....ez pénzben annyi, hogy valószínűleg gtk....majd kiderül mennyit akarnak erre adni és utána alkatrész összeszedés lesz...a gtk jobb mert akkor kézbe adják a lét és mehet a javítás, ha nem gtk akkor számla alapján teljes vagy megegyezés alapján 60-70%-os kártérítés várható....
Alakul mi?

Lehet, h csopper lesz...Ez olyan mint a legóvár, elindulsz, de nem tudod mi lesz belőle
GTK?
Túrakormány?Mi a manó.
ha jót akarsz, akkor yuasa...

Sziasztok

Na, ma a vétkes biztije felvette a károkat, szerdán pótkárfelmérés.
Nemtom mi jön innentől, de sanszos a gtk, és a magas roncsérték...

Szerdán majd okosabb leszek.

Igen, nagy a szerelem ...Hiába van tél, a melóm miatt nekem ez a főszezon, a nyár meg a holtszezon.Tudom ez kicsit furcsa, da ilyenkor érek rá gurulni, nonstop, nyáron meg szívás van és meló...
Azért jó, h így együtt éreztek a téllel .

Balu, sajnálom a gépet, 15 centin múlott.Anyázás lett volna max, így meg lehet a gtk, meg a kitudja mi...

Ami most biztos, h túrakormányos átalakulás és kifehéredés veszi kezdetét
Nincsmit. Szólj, ha kell. Mind van raktáron.
Van egy 1 éves jó használt aksim, azt hiszem yuasa, 5000-ért odaadom.
köszi
De tudok...

SV 650, 650S 1999-2002
Yuasa TopLite YT12A-BS 19400
Banner YTX12A-BS 18900

SV 650, 650S 2003-2009
Yuasa TopLite YTX12-BS 14800
Banner YTX12-BS 12600
Frpéter?
Helló Sv 650be nem tud valaki jó áron akksit?
De van a shivernek van egy félidomos szélvédetteb változata.Váltóval meg egy cuki kábel nélküli gázzal.Csak vezeték van.

Shiver GT

Ha ez sem elég........
Hja ehhez is akartam. Ezt énis rühellem! Énis meglesek midnen motort, de hogy hozzáérnék... Amikro az enyémhez akarnak, legszívesebben a kezére csapnék. Nemhogy felüljön rá! Grr....
Olasz! Ennyi... Nem véletlenül szeretnék én is Apriliát újra. Bár az agzság az, hogy 1000-es nem kéne, felesleges akkora, 600 körüli meg nincs. Csak Naked, meg atómata (pfúj!)...
Minden stimmel!Ta jobb fékrendszer ami még talán kimaradt és a hangolás miatt harapósabb jobban gyorsul.Alkatrész tényleg bajos.Ha környékbéli lennél odaadnám egy karikára...bár legjobban pályán villantaná ki a fogát!Aki eddig ment vele nem panaszkodot.
Igen,ebben van igazság..Ha már meg kell történnie akkor legyen télen..Nincs attól rosszabb mikor a szezonban kell leállni egy perec miatt
SV-nél is úgy van :)
SV-nél lehet, hogy így van, de nekem Hyosungom van. Ott az alsó kormánykiflinél van a fékcsőelosztó, egy T elem, amibe 3 áteresztőcsavarral csatlakoznak a fékcsövek. Így kellett a dupla áteresz.
Tegnap épp az járt a fejembe !, ha + kellett történnie a bajnak, talána legszerencsésebb időben (tél elején) történt! Persze a tré így is tré, de szezonra Zsé2 nagyon rendbe rakja azt a vasat, há szerelmes a motorjába, nem sokáig fogja nézni, h a "kedvese" haldoklik
Igaz Zsé
Szevasztok,Szeva Zsé!

Sajnálom,hogy így történt a dolog de remélhetőleg a következő szezon kezdetére már el is fogod felejteni a dolgot és a moci teljes fényében pompázik majd..
Légy bizakodó zsékettő! A megnevezést köszi, de még csak barátkozom az új fényképezőgéppel (ez meg is látszik )..
a ruha pedig fél éves múlt, de tisztítva van gyakran..
olvastam valamelyik topikban, hogy babapopsis törlőkendő milyen jól bevált, én ezt használom :
http://www.motorline.hu/index....

töltöttem pár fotót, amelyeken erről a fórumról pár ember felismerhető
bocsanat az off-ert, meg hogy egy nem is SV-s írt
sziasztok
Hát nemtom, én mondjuk hasonló helyzetben örülnék. Van betétlapom, télen úgy se jó motorozni, tavaszra meg meglesz a motorom ugyanolyan állapotban és lesz a zsebemben egy valag pénz...
Megfogadom a tanácsod . Én már egy pozitív biztosítós/kárfelmérős hozzáállásnak is örülnék, kezdésnek persze.
Amikor az SV után kijött a Raptor nagyon nézegettem ,azt mondták róla jobban sikerült ,jobb a futóműve a váza és még talán a motorján is hangoltak valamit ,ha jól tudom. Sokáig szemezgettem vele ,de jóval drágábbak és nehezebb hozzá bármit is szerezni ígyhát maradtam a japánnál. Kipróbálni még nem volt szerencsém.
Minden fontos!