Úgygondolom aki el tud lopni egy ilyen fiatal kocsit, vagyis megvan a műszaki háttere hozzá, h egyátalán el tudja inddítani, meg kikötni a riasztót meg kormányzárat, akkor azoknak megvan az a hátterük is, h azt már soha életbe nem látot. Vannak olyan tapasztaltak. Mert gondolom nem trélerrel vitték el vagy autómentővel..
Kösssz, h emlékeztetsz , ez a verzió ki is maradt.Az addig téged feltartó tud a pedálba taposni...
Ilyenkor szoktam örülni az Ezredesben lévő ménesnek .Azt a visszapillantóban meg látom a tátott száj(akat), mert jól odadübörögtem neki(k).
Az első 300km-t úgy mentem le, h nem is előztem, mert fostam, h elég(!) gyors-e a vas hozzá .Most meg már néha túl sokat is vállalok, az se jó, ha pár méter van az előzött és a szmbejövő közt, te meg még csak 1 kerékkel vagy bent a sávban
Sanyi, errefelé szemerkél, én meg még nem vettem mutatóujjra szerelhető ablaktörlőt (lújizban nevetséges 7 ejró, de tuti jó dolog!).De tuti, h megyünk ugye?
Köszönöm, köszönöm!
Azért a tiéd sem kutya... Gianelli is szólhat mint az állat...
Az én balesetemben az volt a durva, hogy épp zuhanyoztam, mikor "kinyírták" szegény vasat....
Érdekes módon én nem nagyon találkoztam olyan autósokkal eddigi pályafutásom során, akik szemétkedtek volna velem. Mondjuk 1x, 2x persze nekem is megvolt, hogy nyugiban mentem valahol és a kemény versenyző a 1,5 tonna 130 LE versenyautójával elkezdett tolni...ilyenkor általában hagytam...menjen, hisz ő a MADMAX de ez tényleg csak párszor fordult elő...mondjuk aki ismer tudja, hogy a tolerancia hányadosom viszonylag magas....lehet ezért sem kerültem még olyan helyzetbe, hogy meg kellett volna dádázni egy egy arcoskodó autóst, vagy bárkit...
Egyik kedvencem volt, amikor élessaroktól jöttem felfelé, és az előttem álló Scumacher azt hitte a mi lámpánk váltott pirosra, pedig a mellettünk lévő balra kanyarodó sáv lámpája volt...na azért a biztonság kedvéért nyomott egy akkora satut, hogy rendesen kerepelt a kormánygátlóm mire megálltam mögötte....na ez után viszonylag gyorsan magam mögött tudtam az embert, mielőtt eszébe juthatott volna mondjuk balra indexelni és jobbra kanyarodni....az ilyentől kitelik...
Na ja akadnak parasztok...nekem az egyik meglepőbb ami 2 x is megtörtént hogy előznék egy jobbféle kocsit de jönnek szembe is..na gondolom belefér még az...erre meg a kocsiban vissza kettő padlógáz...persze nem hagytam magam de eléggé hogy ne legyek bogár a szembejövőnek
Most, h nincs mocisszezon, minden nap amikor kigurulok kb. 4-5 autós akar konkrétan kinyírni...
A tegnapi favorit: Hegyről lefelé jobbos kanyar előtt transit és valami retek golf előz 3-4 autót(!), még jó, h lassan mentem be abba a számomra balos kanyarba, de így is fékeznem kellett 60-ra, meg nyomtam a dudát, villogtattam és a jobb kezemmel a nemzetközi jelzést mutattam...
Szóval a leggecibb dolog mikor kijönnek szembe előzésnél.Hiába a refi, meg a villogtatás.Ezeket ott a helyszínen lőném le mint a kutyát.
De sávváltás tükör, index nélkül.Kikanyarodás, mikor látja, h jövök, szintén refivel...Vagy kisteherautóval kihúzódik a felezőhöz, h ne lássam jönnek-e szemből...Meg hasonló nyalánkságok.
Ez egy nagyon jó ajánlat....első kézből tudom mondani, mert az enyém volt a két dob, meg a motor is amin dübörgött....
Úgy sajnálom, hogy el kellett adnom...
Ennél brutálisabb hangot egyik dob sem fog produkálni SV-n...
TwoBrothers Rulez!
Előző héten voltam a Graziban először....ha előbb kérdezel rögtön azt mondom, hogy odamenj.....mivel ott kevesebb a magyar és a szlovák így kifosztva sincs....minden akciós cuccból volt bőven....
Na egy picit más.Ma meglátogattam a Louis nevű Bécsi intézményt.Hááááttttt szép is meg jó is de sajnos vagy kifogytak vagy ők is csak az átlagos 75 kg-os motorosokra számítanak mint a magyarok.Nem volt a méretemben bőrkabát.Se olcsó se drága.Mondom jó akkor kesztyű.Néztem veszek jót.Held és nyári rövid fazon.Ki lehet találni kengurubőr de nincs a méretemben.
Na mondom mostmá veszek.Nyárra vettem egy cross kesztyűt.Meg egy akciós táskakészletet.Az olcsó volt de még mindíg keresek bőrkabátot.
Ja és a slusszpoén annyi volt ott a magyar mintha a shoxot látogattam volna meg.
Szerintem az ugy mas szitu, de majd kiderul...A remeny hal meg utoljara...de ha nem fizetnek, akkor sajnos a motort is lehet el kell adnom , hogy a maradek hitelt kicsengessem.
Remélem nincs baja.