Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy feltápol az ember egy SV-t gixxer cuccokkal és full japo lesz fincsi futóművel és fékkel.
Mondjuk visszalépés lenne Béka után...ez kimaradt
Hát a béka árából vehetnél kettőt is pl ez is ár alatt van..mondjuk a béka meg elég tökös "felnőttes" gép pláne erőben
Szerintem ki sem merném próbálni
Lehet szerintem Raptort venni újan is pl a Mecsek motornál..a Prsetige motors meg becsődölt a válság elején.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva
_raptor_v1000-3366544
igazság szerint ahogy régebben írtam a raptor szerintem jobb gép mint az sv......nagyon jó volt ráülni, a teló pedig rögtön olyan amilyennek lennie kell.......kár, hogy nálunk nem kapni.....
bigcartman! Mit lehet tudni a Raptorról ami mellé járt alkatrésznek a blokk?Pl hova valósi fórumozik e van a kép róla (hátha látok valami érdekeset rajta) stb
Milyen jó nekem hogy nem tok egykerekezni és félek a pályán.
Jónak jó ha van..annak aki pályázik pl hringen meg kerekezik..
Egyébként nem arról híres hogy behal...max nevetséges pénzért tudod eladni..hiába a kísértés hogy elméletben mennyit ér gyakorlatban belepi a por ott ahol van.
Írj egy árat hátha elcsábul valaki...
én adom a cuccokat robiér
rájöttem én is
Legközelebb Kínai ganaj alkatrészeket bizniszelek,azokra legalább lehet számítani,100km-en ként blokkgenerál
Persze, tartós, csak nem hosszú kerekezésekre tervezték!
Bár úgy hírlik, bírja azt is, csak túl kell tölteni olajjal....

Robogó? Milyen? Gilera Nexusra egy az egyben cserélném! Persze jó állapotúra!
Minek egy SV-be pótblokk?Úgy hírlik elég tartós tud lenni.
robogó csere érdekelne
ja, ennyiért csinálták.....
Pót blokk? Én vettem inkább egy pótmotort..... Szal válság van! Nagyon jó Ktm supermoto..... ja és eladó!
14-ért adtam el azt az egyet csavar nélkül(lehet csavarboltban kapni, ott vette meg a srác is).....tizes lenne a pár így akcióban akinek kell...
Nekem nem kell bukógomba, én szeretem összetörni és javíttatni a motoromat! De már gondolkodtam, hogy megvegyem csak hogy ne legyen ezzel gondod!
Bizony ám pl.pótblokk nagyon jól tud jönni
Sajna postával nem éri meg 1 valamit venni meg ugye december az egyébként is költekezős dolog.De köszi szépen...
Most van akciós telóolajunk :)
Hopp akkor lehet kihagyom..eddig 2x használtam...akkor szerencsém volt..bár itt meg lehet a sűrűbb csere miatt nem tudd felgyűlni a kosz.
A bukógomba mennyi lenne?
motoröblítőt ne használj ha lehet....több kárt okoz mint hasznot.....az olajra, hogy melyik jobb nem tudok mit mondani, elvileg ami feketébb az lebegteti a kormot és mivel nem ülepszik le annyira nem tömődnek el a járatok.......de mivel motoröblítőt is használsz lehet, hogy csak sikerült jobben eltávolítani a szennyet.....az öcsém a 90000-et futott autójába most az olajcserekor az embere motoröblítőt tett az apósa javaslatára.......azonnal megnyertek egy blokk szét-összét mert elment az olajnyomás....az autó 1 éves és ezt gariban nem csinálják.....valószínűleg feloldott valami nagyobb darab szutykot és eltömítette a járatot valahol.....szívás....egy motornál mivel sűrűn is cserélik és az olajak is jobbak általában nem kell használni ilyen szereket....
Az mennyit jelent?HA tényleg jó áron van akkor is max Januárban..hacsak nem kell Dexraptornak..Tőle nem sajnálnám meg a méreteket is le tudnám venni vagy fordítva ha én veszem meg..
Huhh ha már itt vagytok Sanyi Peti..már akartam föltenni egy láma kérdést. Olajjal kapcsolatos.. mikor lecseréltem a Shell olajat kb5000 km-nél szinte fekete volt..viszont most fuchs van benne és már a kis ablaknál is látszik hogy csak sötét de közel sem olyan fekete mit a Shell.. és ez is kb 5 ezer km-es olaj Ebből mit lehet leszűrni?Mármint melyik olaj dolgozott jobban?
Sosem várom meg a 6 e km-t lecserélem előbb és azt a blokköblítő folyadékot is használom cserekor (hátha ér vmit)..és nem zabája az olajat sem...szóval igyekszem tartósságra "nevelni"
Nem fogod lekésni.....qrva rég megvan.......igaz csak egy raptorosnak kell jönnie..... ....egyébként olcsón odaadom.....