Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát némi változás állt be rendszámtartó ügyben.Csinált nekem tomtech egyet és most az ven fennt,amint a mellékelt ábra mutatja.Ezzel jártam egész nyáron,szerencsére rendőr nem fogott meg
Na sikerült hazaszállítanom a masinát, dobtam néhány képet fel róla.
Most már csak ölözetet kell beszereznem, és januárig nézegethetem, mert biztosítás sincs rajta . Na persze addigra biztos megérkezik az újabb jégkorszak...
én nyíregyházán javítattam az enyémet.... de bármelyik kocsihűtős megcsinálja sztem
Eladó egy pár zsír új Akrapovic végdob 300e helyett féláron 150e-ért!
Érdeklődni az adatlapomon!
Spec 5 perc alatt találtam egy számlapost.Lekapni nem ördöngősség a műszert elviszed hozzá és csinál számlapot meg cseréli a ledet is.Régi SV-re van kész is de szerintem egyedi elképzelés a minta alapján simán megoldható nála.

link
Bp. párezerből megjavíttatnám, de próbálj meg a gugliban keresni hűtőst, bármelyik megcsinálja már ha a rákent anyagot le tudja vakarni....
Mindenkepp
hali,
Egyik haverom egyszer nyomtatott maganak szamlapot , egesz pofas lett. Csak valami normalis anyagra kell...nem tudom a gyari mibol van.
sziasztok!megint kibabrált velem ez a sz...hűtő!Sv 1000s em van,korábbi fórumban írtam,h.csúszott motort vettem,s a hűtő is sérült !nem nagyon,de csöpögött!Na már most megjavítottuk házilag,valami aludiamant nevű anyaggal,de nem vált be,s most megint csöpög!nem tudna nekem valaki egy hűtő javítót az alföldön,vagy egy bontott hűtőt?
előre is köszi!
majd tegyél már ide a fórumba képet léci, ha kész lesz :)
Az ulesek meg tommotnal vannak...dupla szivas
Sziasztok!

Most hogy lassan beköszönt a tél, elérkezik az idő hogy az LED cserét megejtsem a gépen.
Olvastam a neten 1-2 oldalt, ahol leírták hogy, s mint kéne csinálni, viszont nem nagyon találtam sehol olyan helyet, ahonnan beszerezhetnék egy másik számlapot, a gyárinál szebbet, bár persze ez nem létfontosságú.
Van valakinek esetleg eladó számlapja, ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni ilyesmit?

Előre is köszi!
Hozd vissza szombatra és gurulj velünk....
Hat, ha tudtam volna elore, hogy ilyen zsir ido lesz biztos nem viszem le videkre a motort 3 fokban november elejen
Az SV-hez igen, de nem mindegyik motornak normál a menete....
ilyen csavarokat lehet amúgy venni boltba? lefotózam majd mien nekem a gyári emelőszem
Sziasztok!
Tényleg beálltunk ,valoszínűleg mindenki motorozik ,süt a nap 10 fok árnyékban , ajándék idő dec 2-án!
Kókusz?
Matracban tok adni de kemííííny lessz.
nem rossz.....némi kónusszal befelé talán nagyobb tartást adna, de ez is jó.....
Ja.Én nyírtam ki.Saját kezűleg.Vissza is ásom magam kínáig csak felrakom az emelőszem V2.01-es végleges verzióját.Ha kell valakinek van 2 gt belőle csavarral és a többi stb.......
Es a forum vegleg kihalt
nem lehet gyárit eloxálni .Kérdeztem a cégeket és azt mondták hogy ezt az anyagot nem lehet
Picit kiástam magam de asszem kell még mélyíteni.
Ez egy ilyen nap.