Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, de legalább nem kell sokat visszaolvasnom...
Tenyleg kinyirtad...
Nem nyírtad ki csak tanyulok!
És még ki is nyírtam a topikot.Na én mek elásom magam.
Pedig elvileg esni fog olyanleszek mint a mosott szar ausztria után melózom egyig és már most tiszta ideg vagyok mert a porfestő elvesztett egy közdarabot amit valszeg esztergáltathatok meg ujra.De tök boldog vok hogy van csomitartóm nincs pénzem és a race attack még egyszer sem csúszott meg alattam a vizen talán a nyögdíja stílusom miatt.
Ja amúgy lehet munkavídelmi bótban kapi PVC nacit az garantált vízhatlan.Tom mert nekem is van.
Na most ezt a salátát értelmezze valaki mert én nem tom.
Nincs vízhatlan nadrágom, meg a tapadás sem az igazi ilyen takonyban.
ha nem hozol neki vaxot, sztem halál fia vagy
Viszek slagot meg sampont akkor lehet eső is?
Ez egyre jobb
Ha napsütés lesz és száraz út akkor menek!
Az Andrettiben végződik. Utána pizza?
Menjek?
piroson, zsarufelvezetés...tetszik

s merre megy a jónép?Na, nem mintha gps-szel nem tudnék hazakeveredni...
mail cimem: gykarpat kukac gmail pont com
A cita télen 4-kor indul, mi 3-ra igyekszünk odaérni.......rövid lesz ilyenkor max félóra attól függően, hogy merre vezetik a népet......nem rossz egyébként rendőri felvezetéssel szabályosan átmenni a pirosokon....
mindenképp!Úgy terveztem, h oda megyek, mivel még sosem voltam, s a múltkori november elején lévőt elbambultam...De láttam, h mennétek gurulni, így tök jó össze lehet kötni a kettő .

Legalábbis remélem, h időben visszaérünk.Ja igen, egész napos gurulás?Ez a cita mikor szok' kezdődni?Merre és meddig tart?
Ha szombaton jó idő lesz és gurulunk a citára is eljössz utána?........egyébként jön valaki oda?
Gondolom az az anodized izé jelenti az eloxálást hivatalos nyelven...

Ez a pityókás ez jó hasonlat .Kukorica vs tengeri?(powered by Arany/Petőfi stb.)
Egyrészt a pofája, másrészt meg a színvilág...Azé klón zéhétötventért ennyi pénzt rálocsolni...

Okés Gymester.Mailcímed van?Továbbiakat intézzük ott...

Zoli, gondoltam, h színaranyból megcsináltatom, de még a végén nem hinnék el az emberek itt a nagy válságban, h unciánként 1000$ felett az alapanyag én meg karokat öntetek belőle...
Válság van, nem flancolunk vazze.
Ha csináltatnék, akkor színarany kerekeket, h bírja a féktisztítót
anodizálásként még nem hallottam az eloxálást emlegetni.......de hát a krumplinak is pityóka a neve némely tájakon....
Holnapig varhatok a rendelessel, remelem addig nem dol be a forint
Az arany nem jó?Ruszkik csípik.
Talán mert a pofázmánya Z750 ről van.
akkor én most nem értem...Az elox meg az anodizáld akármi az nem egy és ugyanaz?

Mi a tartósabb?Csak aranyszínű legyen
Akkor utánajárok.....persze nyilván minél kisebb tétel annál drágább.....eloxból is van ma már egész jó szín választék a kék se csúnya....