Pedig elvileg esni fog olyanleszek mint a mosott szar ausztria után melózom egyig és már most tiszta ideg vagyok mert a porfestő elvesztett egy közdarabot amit valszeg esztergáltathatok meg ujra.De tök boldog vok hogy van csomitartóm nincs pénzem és a race attack még egyszer sem csúszott meg alattam a vizen talán a nyögdíja stílusom miatt.
Ja amúgy lehet munkavídelmi bótban kapi PVC nacit az garantált vízhatlan.Tom mert nekem is van.
Na most ezt a salátát értelmezze valaki mert én nem tom.
A cita télen 4-kor indul, mi 3-ra igyekszünk odaérni.......rövid lesz ilyenkor max félóra attól függően, hogy merre vezetik a népet......nem rossz egyébként rendőri felvezetéssel szabályosan átmenni a pirosokon....
mindenképp!Úgy terveztem, h oda megyek, mivel még sosem voltam, s a múltkori november elején lévőt elbambultam...De láttam, h mennétek gurulni, így tök jó össze lehet kötni a kettő .
Legalábbis remélem, h időben visszaérünk.Ja igen, egész napos gurulás?Ez a cita mikor szok' kezdődni?Merre és meddig tart?
Zoli, gondoltam, h színaranyból megcsináltatom, de még a végén nem hinnék el az emberek itt a nagy válságban, h unciánként 1000$ felett az alapanyag én meg karokat öntetek belőle...
Válság van, nem flancolunk vazze.
Ha csináltatnék, akkor színarany kerekeket, h bírja a féktisztítót
Ja amúgy lehet munkavídelmi bótban kapi PVC nacit az garantált vízhatlan.Tom mert nekem is van.
Na most ezt a salátát értelmezze valaki mert én nem tom.
s merre megy a jónép?Na, nem mintha gps-szel nem tudnék hazakeveredni...
Legalábbis remélem, h időben visszaérünk.Ja igen, egész napos gurulás?Ez a cita mikor szok' kezdődni?Merre és meddig tart?
Ez a pityókás ez jó hasonlat .Kukorica vs tengeri?(powered by Arany/Petőfi stb.)
Okés Gymester.Mailcímed van?Továbbiakat intézzük ott...
Zoli, gondoltam, h színaranyból megcsináltatom, de még a végén nem hinnék el az emberek itt a nagy válságban, h unciánként 1000$ felett az alapanyag én meg karokat öntetek belőle...
Válság van, nem flancolunk vazze.
Ha csináltatnék, akkor színarany kerekeket, h bírja a féktisztítót
Mi a tartósabb?Csak aranyszínű legyen