Hát egyetlen garnitúra van és nem csináltatok többet mert kicsi az igény, ezt is csak azért mert nem akart 1-et legyártani a fickó.....én leméreteztem és legyártattam már, egyébként nem lehet kapni hozzá itthon egyik gyártótól sem(amennyire tudom kint sem) épp ezért jött hozzám a srác.......
Majd érdekelni fog de be vagyok táblázva hogy mit akarok megvenni a szezon kezdetére meg (extrák) ..szervizelni is kell olaj légszűrő gyertya..teló olaj..ja meg e-h gumi.De észben van tartva!Ha sürgős lehet a kollégát érdekli..úgy emlékszem neki sincs...bár majd ő megmondja kell e.
Hát nem tudom....mikor megvettem és egy halom mailt telefon ejtettem a bontóktól kezdve nagyobb motoros boltokba..sőt személyesen is voltam az Italmondoba és sehol semmi csak sóhajtozás hogy sajnáljuk de semmit sem meg húú bocs de nincs nem is volt még vagy a kedvenc hogy azt sem tudta hogy melyik ez a motor .Végül felhívtam a mecsek motort (ök per pl a fő elosztók)és megmondták kerek perec hogy ők nem tudnak az országban sehol semmit hozzá és még ők sem hiába árulják..csak viszonteladók..de legalább kunyeráltam egy szervíz cd-t A másik kolega is tudna mesélni ezekről ő régebben tulaj mint én.
KTM melyiké? Az Sv hűtőre azért gondoltam mert végülis a cső csatlakozások ugyanazok csak a felfogató fül közé kell valami távtartó betét aztán jó is...igaz nem épp a legszebb mert egyenes nem pedig félköríves..de ez az új infó érdekel Az sv lámpa meg igaz hogy picit nagyobb de jobb híján jó lenne..az rsv teló meg ugyan úgy 43-as ha jól tudom a féknyergek meg ugyanazok. Persze szerencsére ez mind csak elméletben
Régebben említetted hogy kéne egy "tudásbázis" hogy mi az ami olyan alkatrész ami más gépen is van..pl az első fék kar Szikora szerint 1000 gixer (mikor letörtem is vittem mintának)Mert pl ez is ha árlistán keresem sosem találtam volna Raptorra.
Már azt hittem árulónak nevezel az 1000-s Sv jövőbéli gondolatáért DE ez csak abban az esetben lesz ha elborul az agy hogy nagyobb kell és nem lesz épp akkor eladó nagytesó..alapállásban az a cél semmi más Mindenképp maradnék az sv blokkoknál..szerintem nincsenek nagyon kihegyezve és épp ezért megbízhatóak elvégre nem vérbeli sportgépek..de azért benne van egy kis mókában
Kérdésedre válaszolva Gabi, nincs Cagiva szerviz, de a jobb suzukisok megcsinálják ha gond van. Ja és a blokk egy az egyben stimmel az sv-ével, a hűtő viszont nem, már csak alakra sem, meg rá is van írva h Ktm.
A cagiva blokkal meg elkéstetek, én egy évvel korábban egy az egyben vevő lettem volna rá, a hülye egykerekezéssel kinyírtam a főtengelyem...... Mindent a suzukitól rendeltem a hajtókaroktól kezdve a o gyűrűkig és minden tökéletesen passzolt. Szal most van egy új motorom!
Nálam dübörög a bisznisz! Most adtam el egy Arol2T-T kemény 600 ft-ért!Nem tudtam lebeszélni róla!
Zoli a témát hanyagold ,mert kimegy a kommandó oszt összeaprítyák a bútorjaidat tüzifának!
Áh a sok nyavajgásuktól megfájdulna a fejem.Én a füvön gondolkodtam.Van egy nagy raktáram ott berendezek egy ültetvényt mint a vietnámiak.Évi 3-4 aratás és utána már csak a túrákon kell agyalni.
Főleg oda ahol nincs kiadatási egyezmény.
Nem beszerezhető eredeti alkatrészek: 1998 előtti Gilera, Cagiva, MV, Husquarna.
http://motorom.hu/
Régebben említetted hogy kéne egy "tudásbázis" hogy mi az ami olyan alkatrész ami más gépen is van..pl az első fék kar Szikora szerint 1000 gixer (mikor letörtem is vittem mintának)Mert pl ez is ha árlistán keresem sosem találtam volna Raptorra.
Már azt hittem árulónak nevezel az 1000-s Sv jövőbéli gondolatáért DE ez csak abban az esetben lesz ha elborul az agy hogy nagyobb kell és nem lesz épp akkor eladó nagytesó..alapállásban az a cél semmi más Mindenképp maradnék az sv blokkoknál..szerintem nincsenek nagyon kihegyezve és épp ezért megbízhatóak elvégre nem vérbeli sportgépek..de azért benne van egy kis mókában
A cagiva blokkal meg elkéstetek, én egy évvel korábban egy az egyben vevő lettem volna rá, a hülye egykerekezéssel kinyírtam a főtengelyem...... Mindent a suzukitól rendeltem a hajtókaroktól kezdve a o gyűrűkig és minden tökéletesen passzolt. Szal most van egy új motorom!
Rühellem a kertészkedést de ennyiért elkapirgálnák.
Zoli a témát hanyagold ,mert kimegy a kommandó oszt összeaprítyák a bútorjaidat tüzifának!
Főleg oda ahol nincs kiadatási egyezmény.