A két kar és még 1-2 apró kiálló bizbasz (lábtartó, stb.) lenne ilyen arany eloxált színből...Hófehér idom, fekete fémrészek és ittott megvillanó arany fux
Sziasztok!
ismerősömnek van eladó Motostyilingos oldalidom+hasidom SV 650-1000re. megvette, de nem szabta rá a motorra.
25ért vette, rakosgatja a garázsban. Összecsavarozva, alapozva.
Valakit ha érdekel, írjon, mennyit érne meg neki reálisan.
Edem
Hello! Sv 650s 2004 évjárat komplett ac pumpa, komputer, vezetékköteg, első-hátsó lámpa, kormánycsutkák, villahíd, első teleszkóp, 2 kerék eladó, ill. bontott blokk alkatrészek is vannak.
A rendszámosdival vigyázzá ecsém! A 13. kerületi SÜNdőrségen van egy cimbi és mesélte, hogy nagyon rászálltak a szituációs gyakorlatokra! Lassan már ott tartanak, hogy mérőszalaggal járkálnak és ahány centivel a kerék hátsó ívénél beljebb van az azonosítód annyi botütés! Vagy csak harapj a járdára! ÁWE CELSIUS! Jöhetne már a tavasz! Na szevasz!
Otletem nincs mennyibe kerul egy ilyen kar itthon.
De szerintem nem jol szamlotad, mert ezek set-ben vannak, tehat mindkettot megkapod netto 16.13-ert. Az afa 15%, de mivel most adnak 10% kedvezmenyt mindenre igy 16.7 (afava). + 10 font a szallitas mondjuk, mert en tobb mindent rendelek.
Dozer! Köszönöm a dicsérő szavakat! Igyekszem.
Kipufogóról csak annyit ,nekem Egrus van fenn és sárga a motorom.Még soha nem kanyarodtak ki elém ,mert vagy hangilag vagy vizuálisan mindíg észrevesznek.Nekem ez sok pénzt megér ,mivel nem első futóműre ,tankra meg lábtartókra kell költenem.Úgyhogy bármi lehet én nem cserélem le gyárira ,max vizsgára teszem vissza .
Wheehehehe, csak ne kapjon el a fuckabát, különben ajjajj...Sokan mondják, h inkább a rendőr büntessen meg a rendszámért, mint gyorshajtásért a trafi (mert az számszakilag több) .
Ezen a képen még egyenesebben áll mint az enyém!CSak nem felhajlott azóta a menetszéltől?
Nem akar valaki innen rendelni? En most fogok es akkor a szallitast meg lehet uszni egy kalap alatt (10kg-ig 30 font). Esitg varok, ha valaki akarna esetleg valamit
Köszi a rendszámos infót.A táblázat szerint az enyém 85fokban áll:)
Ha visszarakom 30fokra,akkor meg fotózgatják.Szóval minden fasza,főleg ez az ország.
Skubizd meg a sárvédő-t, látod?Kétféle méretben gyártják!
A tied is ezres az enyém is, mindketten jót mértünk anno .Csakhogy ez a faramuci suzuki 2féle méretben gyártotta!
Henti!
Pontosítsuk le az a találkozóhelyet.Mert nem volt egyértelmű eléggé, h akkor hol is fussunk össze.Linkelj már ide egy gugli maps-ot.
Na, én nem ilyenre gondoltam...
A két kar és még 1-2 apró kiálló bizbasz (lábtartó, stb.) lenne ilyen arany eloxált színből...Hófehér idom, fekete fémrészek és ittott megvillanó arany fux