Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd beviszik a bútorokat eladásra nem veszik.......
szar most minden kereskedőnek és szolgáltatónak........kevés szakmának futott most fel....
Nemtom, mert márciusig nekünk se nagyon lesz semmi :(
Jó volt nyáron a pénz, csak nem hittem, hogy télen még melóm sem lesz...
Kihúzni már addig igen.Engem a Január-március idegesít.Nagyon.Ha most ilyen karácsonykor mi lesz itt?
Ne várj addig....hidd el télen is jó túrázni.....
Neked legalább van ami döglődik... :(
Remélem kihúzzuk januárig...
Nemigen.Nekem sincs sok.Döglődik minden.Nincs karácsony az tuti.
Addig agyalsz, míg valóban összetöröd...

Egyébként is! Szerintem minden van, max drága. De az Sv alkatrész nem drága? Bontott fejidom, hűtő, lámpa? Szerintem az is drága!
Olaszország sincs a világ végén! Az Italmondóba meg szinte minden olaszhoz hoznak cuccot, sőt sokminden raktáron van.
neked meg kesobbre tartogatok emailt . Ha kitavaszodik akkor mennek hozzad tura kormanyosra alakitassal .
Mar ha vallalod
Akkor már nekemis... Unalmamban megcsináltam azt a két árlistát, amit hónapok óta halogatok :D
De így már kereshetőek a lánc szettek és fékbetétek is :)
Valami meló lehetne már...
Nincs meló?
nekem is küldj.....unatkozom...
Hello Zse, kuldtem neked mailt, majd nezd meg
Ma megkérdeztem az allianz üf.szolgálatán, h mi igaz a hírből (korán reggel) s azt mondta a nő, h ilyen nincs.Ezt nem tehetik meg. Mert alkotmányosan aggályos...

Gondoltam magamban, h kishazánkban ettől ciffrább dolog is meg szokott valósulni.

Erre tessék, itt az update .

Agyrém amit művelnek.Feldobnak valamit amit egy lobbiszervezet szeretne és ha beleakadnak egy pici ellenállásba máris visszavonulnak.Jellemző erre a kismotorrendszámügy is.Bezzeg alagutat simán tudunk építeni oda ahova nem kell.
Nem valtozik a karrendezes januartol. Elhalasztottak: link
Ugyanigy lehetne az sv-t is.Csak egymás közt nincs értelme.Különben meg nagyobb a valószínüsége hogy pár év múlva ezres sv-m lesz Raptorositva' (futómű fék) .Mivel abból van választék és igy jobb az ára.Bár ez még a jóvő zenéje.
De azért nagyon megy a Cagiva fényezése annak ellenére, hogy itthon szervize sincs :)
Azért szeretek hasonló dolgokban kicsit előre tájékozódni hogy ne akkor keljen szaladgálni mint pók a falon mikor baj van.Egyébként kapásból a régebbi rsv első teló Sv 650 vízhűtő és akár kerek lámpa is ezek stimmelnek.Viszont akkor nekem nem szabad szervizben javíttatni a motort biztosítós helyzetben...meg így hamarabb is lenne talán beszerezve minden....
Én 189cm vagyok és 84kg, és kicsit bő az SV dzseki nekem. Hossza tökéletes, csak ilyen 90-100kilós embernek lenne ez tökéletes. A mellkasánál meg a vállánál ilyen "buggyos" nekem, bár az előző Shox Cordurám is detto ugyan ez volt, hossz stimmel, és az is 100kilósokra lenne jó. Ha érdekel mondj rá egy árat, de előbb járj utána mennyi újonnan a dzseki enyém mint a vadonat új 2-3 motorozás lehet benne
A gugli a ducati magyarország kft-t vagy mit dobott ki...én vigyázok de nem feltétlen rajtam múlik sajna.Csak be kell spájzolni pár cuccost előbb utóbb.
Bp.-na van bolt ahol lehet olasz gépekhez venni cuccokat, talán szervizük is van......a törésre vigyázz........biztos sokára jönne meg a cucc....
Annyit agyalsz ezen a cagiva drága és nem ismert dolgon hogy néha belejojózik a szemem.Ne agyalj,motorozz.Jobban érzed magad tőlle.Mi lesz ha a fejemre esik egy tégla.Passz de ha azon a hídon fogok átmenni megoldom.
Agyaltam már azon hogy mi lenne ha törne a gépem pl szemből..mivel nekem drága az alkatrész mit tenne a biztosító kapásból GTK?Vagy a mostani változással mit tudnék csinálni..pl azt sem tudom van e szervize egyáltalán a Cagivának...Meg ha rájuk bíznám mikor lenne cuccos hozzá...Szerintetek?
Ez eddig is így volt csak kis károkat csináltak meg a szervizek saját szakállra majdani fizetésre.....a nagy károknál több hónap általában a helyreállítás ezért....
Azt viszonylag nehéz szerezni mert senki nem ad kamut ha az biztosan bekerül egy ellenőrzési rendszerbe nem beszélve arról, hogy egy kis ismeretlen cég által kiállított számlát hamarabb kérdőjelezik meg mint egy nagyét....