A véleményem annyi, ami igazán véd is, nem is lehet olyan kényelmes mint egy cicanadrág. Én minden cuccomat első próba után megvettem és azóta is tökéletes.
Kutato munkam eredmenye: link
Itt letudod tolteni a kresz modositast az oldal aljan.
A buszsavos reszt a 23. oldal korul lattam...tovabb nem szemezgettem...
Ritkán.Szeretem azt a mocskos forgalmat kihagyni.De megoldom.Mikor,hol kéne megfordulni? Mondjuk a hétvége jobb ebből a szempontból.Szombat 13-hétfő 9-ig.
Mivel nincsen benne rájabőr így kihagyom. i vagyok én bőröshurka?
Más.Megy a tuning ezerrel.Az eszterályos kontaktomtól kértem home made emelőszemeket.Emberke annyira belejött hogy 3x annyit csinált mint amennyi nekem kéne.Érdekel valakit ilyen vagy jó lesz sakkbábúnak?
Rozsdamentes a cucc rozsdamentes csavarral.
így van. én eddig se mentem a buszsávban, nem érzem magam biztonságban. ritkán megtettem, de ha elférek, akkor már inkább a sorok között. a buszsávba gyakran idegesen átrántják a kormányt az autósok (amikor elpattan náluk a húr). csak a tükröt nézik, mert nagy tárgyat (buszt) várnak. a kisutcákból meg kivágódnak, ugyanilyen elven. persze helyszíne válogatja, mondjuk a szilágyierzsébet fasoron (bp) a móka tér felé azért szoktam használni. a rákóczin pl nem. dózsagyörgyön se.
Volt olyan "olcsó " ruházatunk amivel folyamatosan gondok voltak. A legdurvább az volt amikor a srác abban akart hazamenni ,felhúzta a cipzárt és a komplett húzóka a kezében maradt.Azóta azt a márkát nem erőltetjük.
A KRESZ módosítás téyleg nevetséges ,kaptunk is valamit -meg nem is! A buszsávok a legtöbb helyen tényleg használhatatlanok ,életveszélyesek. A Dudás Peti is egy felgyűrödött aszfaltól esett akkorát hogy majdnem ráment a lába.Azok az autósok akik eddig rádhúzták a kormányt a sorok között ezután is meg fogják tenni irígységből ,csak most nem a szabályokra fognak hivatkozni ,hanem arra hogy nem vettek észre.
Ruházatról csak annyit mindíg próbálni kell és a minőségi ruha nemcsak a neve miatt drágább!Mi árulunk olcsót és középkategóriásat ,de nekem mégis egy olasz jónevű rucim van ,mert minden ott van ahol kell ,lehet passzentos akkor sem nyom sehol ,és nem esik szét a cipzár a harmadik felhúzásnál.
Textilruhába elkoptattam vagy három garnitúrát kb 5 év alatt mire rájöttem ,hogy itt is érdemes jobbat venni .Hosszútávon meghálálja.
Szerintem az sem mindig elég, ha felpróbálod.
Kesztyű:
Megvettem az első párat, felpróbáltam, ott jónak tűnt. A motoron derült ki, hogy 2-3 km után összegyűrődött a tenyeremen. Ebben persze az is ludas, hogy szvsz egy kicsit vékony a markolat. Visszavittem, próbáltam egy másikat ( update ). Hazamentem, mocira fel. Pár kilométer, ujjam vége folyamatosan nekifeszült a kesztyűnek. Egy idő után halálra idegesített. Boltba vissza, update. :-) Azt mondjuk már rendelni kellett, mert csak a nagyobbat tudtam próbálni. Mellesleg mindegyik L-es volt. Végül is az jó lett. Igaz 4x annyiért mint az első variáció.
Dzseki:
Akciós dzseki, boltba elmegy, felpróbál. Előtte olvasgattam, hogy olyat vegyek ami elsőre még igen passzos. Az eladók is megerősítettek ebben. Na ez olyan volt. Kb. mint a satu. De tényleg az a méret kellett ( 52 ). Egyébként szvsz. durván jó dzseki ( Kushitani ). Örültem is neki ezerrel. Hazamentem, motorra fel, dzseki fel a nyakamba, ádámcsutka fel az agyamba. :-) Tudom kell hozzá az alsó is ( két részes overál ), de az éppen nem volt, ráadásul nem hiszem, hogy a helyzet gyökeresen megváltozott volna. Boltba vissza, másik dzseki, na ahhoz volt gatyó is igaz későbbi modell és nem akciós áron. Szóval itt is otthagytam egy kis + pénzt. :-) Megjegyzem az eladók itt is tök rendesek voltak( értsd: elviselték, hogy 2 órán keresztül egyik gatyóból ki a másikba be ).
A gatyó hosszú, fel kell majd varratnom.
Csizma:
Vaterán leüt ( kép alapján 42-es ), időpont egyeztet. Tali előtt 2 nappal hív a srác, hogy sajna a csizma nem 42 hanem 43. Mondom faca, akkor minek 42 van fenn? Mindegy, felpróbálom, de ha netán előkerül a 42-is, hozza el mind a kettőt. Tali napján hív, hogy akkor a haverjával felküldte Pestre, talált 42-est úgyhogy azt. Mondanom sem kell, hogy kicsi lett. Új tali, szervezés kb. 1 hónapig tartott. Végül a 43-as jó lett. Lábam negyvenmásfeles... :-)
Én ezt a kesztyű kérdést úgy oldom meg, hogy amikor látok egy akciósat ami jó, akkor megveszem. így mindig van itthon 3-4 használható kesztyű téli, nyári vegyesen. Bár sztem túl lihegve a dolog, mert van L-es meg 3XL-es is, és egyik se volt gáz egy nagyobb túrán, igaz ha kicsi, az problémásabb :) Bár a 3XL-est csak azért vettem meg, mert olcsó volt :)
A képen látható kesztyű szerintem szart sem ér, inkább menj be a Shoxba és nézz körül elég nagy akciók vannak most.
Ez a KRESZ módosítás fasza,d e hol található meg? Jó hogy olvasunk egy cikket, de ez messze nem a teljes szöveg.
Kesztyű:
Attól függ mire használod, ha csak cirkálsz a városban kényelmesen akkor (se) jó. de ha pályázol, vagy vadabb vagy, ne sajnáld a pénzt, az első dolog ami leér az a kezed. számold ki, ha csontig kopik a bőr és nem tudsz egy hónapig dolgozni, abból hány jó kesztyűt vehetnél...
Én előrelátó voltam és áldom magam a mai napig.
M5ösön amikor 160 körül estem igencsak kellett a kenguru meg a rája bőre :) http://www.heldusa.com/phantom...
Nekem ilyen volt és már meg is rendeltem a következőt...
ne izgulj nekem is, jó fej csaj volt az eladó megmondtam neki h mi a szitu és készséges volt... érted ha jófejek elvárhatják h legközelebb náluk veszel... ha elzavarnak tuti nem...
Itt letudod tolteni a kresz modositast az oldal aljan.
A buszsavos reszt a 23. oldal korul lattam...tovabb nem szemezgettem...
Mi píz?
Más.Megy a tuning ezerrel.Az eszterályos kontaktomtól kértem home made emelőszemeket.Emberke annyira belejött hogy 3x annyit csinált mint amennyi nekem kéne.Érdekel valakit ilyen vagy jó lesz sakkbábúnak?
Rozsdamentes a cucc rozsdamentes csavarral.
Ruházatról csak annyit mindíg próbálni kell és a minőségi ruha nemcsak a neve miatt drágább!Mi árulunk olcsót és középkategóriásat ,de nekem mégis egy olasz jónevű rucim van ,mert minden ott van ahol kell ,lehet passzentos akkor sem nyom sehol ,és nem esik szét a cipzár a harmadik felhúzásnál.
Textilruhába elkoptattam vagy három garnitúrát kb 5 év alatt mire rájöttem ,hogy itt is érdemes jobbat venni .Hosszútávon meghálálja.
Kesztyű:
Megvettem az első párat, felpróbáltam, ott jónak tűnt. A motoron derült ki, hogy 2-3 km után összegyűrődött a tenyeremen. Ebben persze az is ludas, hogy szvsz egy kicsit vékony a markolat. Visszavittem, próbáltam egy másikat ( update ). Hazamentem, mocira fel. Pár kilométer, ujjam vége folyamatosan nekifeszült a kesztyűnek. Egy idő után halálra idegesített. Boltba vissza, update. :-) Azt mondjuk már rendelni kellett, mert csak a nagyobbat tudtam próbálni. Mellesleg mindegyik L-es volt. Végül is az jó lett. Igaz 4x annyiért mint az első variáció.
Dzseki:
Akciós dzseki, boltba elmegy, felpróbál. Előtte olvasgattam, hogy olyat vegyek ami elsőre még igen passzos. Az eladók is megerősítettek ebben. Na ez olyan volt. Kb. mint a satu. De tényleg az a méret kellett ( 52 ). Egyébként szvsz. durván jó dzseki ( Kushitani ). Örültem is neki ezerrel. Hazamentem, motorra fel, dzseki fel a nyakamba, ádámcsutka fel az agyamba. :-) Tudom kell hozzá az alsó is ( két részes overál ), de az éppen nem volt, ráadásul nem hiszem, hogy a helyzet gyökeresen megváltozott volna. Boltba vissza, másik dzseki, na ahhoz volt gatyó is igaz későbbi modell és nem akciós áron. Szóval itt is otthagytam egy kis + pénzt. :-) Megjegyzem az eladók itt is tök rendesek voltak( értsd: elviselték, hogy 2 órán keresztül egyik gatyóból ki a másikba be ).
A gatyó hosszú, fel kell majd varratnom.
Csizma:
Vaterán leüt ( kép alapján 42-es ), időpont egyeztet. Tali előtt 2 nappal hív a srác, hogy sajna a csizma nem 42 hanem 43. Mondom faca, akkor minek 42 van fenn? Mindegy, felpróbálom, de ha netán előkerül a 42-is, hozza el mind a kettőt. Tali napján hív, hogy akkor a haverjával felküldte Pestre, talált 42-est úgyhogy azt. Mondanom sem kell, hogy kicsi lett. Új tali, szervezés kb. 1 hónapig tartott. Végül a 43-as jó lett. Lábam negyvenmásfeles... :-)
A képen látható kesztyű szerintem szart sem ér, inkább menj be a Shoxba és nézz körül elég nagy akciók vannak most.
Ez a KRESZ módosítás fasza,d e hol található meg? Jó hogy olvasunk egy cikket, de ez messze nem a teljes szöveg.
Attól függ mire használod, ha csak cirkálsz a városban kényelmesen akkor (se) jó. de ha pályázol, vagy vadabb vagy, ne sajnáld a pénzt, az első dolog ami leér az a kezed. számold ki, ha csontig kopik a bőr és nem tudsz egy hónapig dolgozni, abból hány jó kesztyűt vehetnél...
Én előrelátó voltam és áldom magam a mai napig.
M5ösön amikor 160 körül estem igencsak kellett a kenguru meg a rája bőre :)
http://www.heldusa.com/phantom...
Nekem ilyen volt és már meg is rendeltem a következőt...
Kresz:
OLLÉ
A lenyeg: Januártól a motorosok is használhatják majd a buszsávot, és ők is előremehetnek a piros lámpánál.
Mondjuk a bulvar rovatban jelent meg, szoval lehet kamu is...